- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
o fikir benim değil miydi ya
gEÖEN BVENİMKİNİN ANNESİ DE BANA SAÇIN BEYAZLAMIŞ DEDİO NİYETLE Mİ SÖYLEDİ BİLMİYORM AMA :) BOŞVER YA SALLA
Aynen öyle canım
geçen bvenimkinin annesi de bana saçın beyazlamış dediO niyetle mi söyledi bilmiyorm ama :) boşver ya salla
boşver sen onları iyi tatlımm nişanlılık döneminde oğullar kıymetli olur sülalenin gözünde hint kumaşı gibi olurlar geline de kaptın oğlumuzu hadi yine iyisin der gibi davranırlarr takma sen bana da yapıyolar aynısınıı
Telifini asker enişte ödesinn bananeee hıhhhh
Bağane bağane telifimi ödeyin hıh
üç tunç tas kayısı hoşafı, takma boş insanların boş lafını Elmuhibbi
iiçinizde hiç avukat yaren yokmu hanımmmmmmmmmmmmmmlarr paramı vermiy bunlarrrrrrrr
hadi len ordaaanen önce ben verdim siparişii, sonra size söyledim, ben netten böle bişi yaptırdım diyeee
sevgili kitabını da önce ben söyledimm
yatma üstüneee
iiçinizde hiç avukat yaren yokmu hanımmmmmmmmmmmmmmlarr paramı vermiy bunlarrrrrrrr
benimkinin anneside bigün oturuyorz dedi ki oğlumu isteyen çok oldu , kaptım desene . dediii
Hani hep söyle bisey vardir ya guzel kiz çirkin oglan veya guzel oglan cirkin kiz eee bizde o durum yok ya patlasinlar diyorum
ben bilmem miss le aranızda anlaşınnn kardişşş
hee güzel kız yakışıklı oğlan durumu var , valla onlara karşı hiçte mütavazi olamıycimmmkusura bakmasınlar onların oğlu kıymetliyse bizi de anamız öylesine doğurmadı yaniii hıhh
koşun koşun kavga var
tabiiiii bende anamın tek kızıyım
haa şöyleee salla boşver bacımm
Mesaj ne bacım pek anlamadım
ay bugün keyfim yerinde valla Allahım daim eder inşallahhhhhh
kavga var dediniz geldik , anlamında bi mesajj
Rabbim daim etsinn inşallahhh
sevgili kitabından benim 4 senedir haberrim var naberrbu 1
sayfaları bulup koydurtma şimdi bana ben yaptım ama kendim tasarladım senin siteden değil ondan sonra siz yaptınızbu da 2
bu da 3
koşun koşun kavga var
benim de yıllardır haberim var, teee önceki sevgilim varken üye olup bi kitap yapmaya başlamıştım hatta, teee 2009 senesinde, ama bi türlü tamamlamak içimden gelmemişti, yapmamıştım ona, kalmıştı öyle. askerlik mevzunda hemen aklıma geldi ve işe koyuldum, önce ben dedim asker kitabı yapıyorum diye, ilk ben paylaştım yaptığım sayfaları da, hakkımı yeme şimdi luna...
çok pis damarıma bastın, üşenmedim geçmiş yaptım ve al sana kanıtlaaaartarihlere dikkat et bakalımm, önce kim söyleyip sipariş vermişş
kanıt-1:
kanıt-2:
kanıt-3:
kanıt-4:
kanıt-5:
kanıt-6:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?