354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

iiçinizde hiç avukat yaren yokmu hanımmmmmmmmmmmmmmlarr paramı vermiy bunlarrrrrrrr

hadi len ordaaan en önce ben verdim siparişii, sonra size söyledim, ben netten böle bişi yaptırdım diyeee

sevgili kitabını da önce ben söyledimm

yatma üstüneee

sevgili kitabından benim 4 senedir haberrim var naberr bu 1
sayfaları bulup koydurtma şimdi bana ben yaptım ama kendim tasarladım senin siteden değil ondan sonra siz yaptınız bu da 2
bu da 3

Hani hep söyle bisey vardir ya guzel kiz çirkin oglan veya guzel oglan cirkin kiz eee bizde o durum yok ya patlasinlar diyorum

hee güzel kız yakışıklı oğlan durumu var , valla onlara karşı hiçte mütavazi olamıycimmm kusura bakmasınlar onların oğlu kıymetliyse bizi de anamız öylesine doğurmadı yaniii hıhh

sevgili kitabından benim 4 senedir haberrim var naberr bu 1
sayfaları bulup koydurtma şimdi bana ben yaptım ama kendim tasarladım senin siteden değil ondan sonra siz yaptınız bu da 2
bu da 3

benim de yıllardır haberim var, teee önceki sevgilim varken üye olup bi kitap yapmaya başlamıştım hatta, teee 2009 senesinde, ama bi türlü tamamlamak içimden gelmemişti, yapmamıştım ona, kalmıştı öyle. askerlik mevzunda hemen aklıma geldi ve işe koyuldum, önce ben dedim asker kitabı yapıyorum diye, ilk ben paylaştım yaptığım sayfaları da, hakkımı yeme şimdi luna...

çok pis damarıma bastın, üşenmedim geçmiş yaptım ve al sana kanıtlaaaar tarihlere dikkat et bakalımm, önce kim söyleyip sipariş vermişş

kanıt-1:

kanıt-2:

kanıt-3:

kanıt-4:

kanıt-5:

kanıt-6:

sevgili kitabını önce ben yaptım demedim ben zaten haberim vardı dedim sen ben size sevgili kitabını söyledim deyince bnede ben çok önceden biliyordum dedim :)
Ben takvimi ilk ben yaptım dedim ve onu da 3 şubat 2014 de ona verdim :) sen yemin töreninde ona verecem dediğine göre ve16.02.2014 olduğuna göre ve ayrıca bende senin yaptığın siteden yapmadığıma göre bu şekilde ilk ben yapmış oluyorum yani tezim geçerli :) hatta size fotor diye bir site var demiştim sen internetten çıktı almıştın 180 yazan bi kağıda bende sende yap demiştim falan :) ben uğraşıp aramadım valla ama gerçek bu :)
kitabı ilk sen yaptın, takvimi ise ben

not: Kendi avukatlığımı çok iyi yaptım sanırım ]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…