354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

j
Çok güzel ya bunlar bravo süper yetenek

Teşekkür ederim canıım

Ben ikinci öğretimim yaa
Her akşam başınıza kalacağım ama bundan eminim

inşallah bakalımmmm daha ilk saatler

Geçecek!
İnşallah çok oyalanırım da pek anlamam nasıl geçtiğini
Geçer geçer herşey geçer sen sabır edip dua etmeye bak kendini sıkıp hasta etme askerine nasıl güç vereceksin sonra

köseköy merkez se merkezde AYY korka korka gittim valla yol bilmem iz bilmem ama çıkışta oradaki askerler askerimle beni içeri yollayıp otobüsü durdurup bizi çağırdılar

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canıım

Ben ikinci öğretimim yaa
Her akşam başınıza kalacağım ama bundan eminim

olsuunn, gündüz de takılırsın o zaman burayaaa, ben genelde çevrimiçi oluyorum. çocuklar yazı yazarken ya da kitaptan etkinlik yaparken ben de kk'ya takılıyorumm

inşallah bakalımmmm daha ilk saatler

benimki yemin töreninden bi gün önce kaptırmıştı yaaa koğuşta bi tek camın önünde çekiyodu, ordan konuşurken uzman görmüş bunu dışardan, alıp tutanak yazmıştı ama ordaki son günü olduğu için tutanak işlenmemişti

köseköy merkez değil, ilçesi

Yaaa bende gitmek istiyorum ama yaaaa çok özledim uyuzumu ahh ahh

eee git sen de

Haberim vardı bizimkiler aynı yerde söylemişti askerim bana böyle böyle olmuş diye :)

haha vay iyimiş askerleri kutluyormmmmm

Haberim vardı bizimkiler aynı yerde söylemişti askerim bana böyle böyle olmuş diye :)

işte seninki de dikkatli olsun amaaaan :18:

yani bizim ordaki son günümüz olmasaydı, ceza verirlerdi kesin :18:

kızlar askerime yaptırdığım cüzdan takvimi ve anahtarlığım geldi bugün miss gamzeli arkadaşım vermişti fikri yanlış hatırlamıyosam :78::78:
çok güzel olmuşlar mektubumuzuda hazırladıktan sonra hafta içi kargom yola çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…