354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ben elde tutarım sarılırım öperim sorun yok

Ben elde tutarım sarılırım öperim sorun yok

kız ben o zaman daha gelseydi ablasını 2. kez görmüş olcaktım, ayıp ayıppp

ama evci izninde ablasında kaldık yaa, o hep tuttu sarıldı öptü falan

geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun

sağol canımm konuştukta akşam bugün ateşi çıkmış arkadaşları ilaç falan vermiş ama geçmiyor acemilikte hasta oldu geçmedi konuştuk fala ngayet güzel , sonra ablası aradı sesi tuhaf geliyodu bi sıkıntısı mı var sana bişi söledimi dedii bende yok dedimm o zaman bana öle gelmiş falan dedi ama bişi oldu da bana mı söylemiyolarr

yok canımm, aklına kötü şeyler getirme öyleeeee

benimki bugün daha aramadı mesela, ben hiç kötü şeyler düşünüyo muyumm

bravo sana zaman zaman hepimizin gücü tükeniyor özellikle özlem ağır bastığında buna en büyük sebepte çaresizlik işte canımm ne yapayım beni en iyi sizler anlarsınızz

bravo sana zaman zaman hepimizin gücü tükeniyor özellikle özlem ağır bastığında buna en büyük sebepte çaresizlik işte canımm ne yapayım beni en iyi sizler anlarsınızz

eveeet, çünkü biliyorum ki fırsatını bulsa arardıı, arayamadıysa müsait olmamıştır

İnşallah canım benim. henüz bir haber yok

her askeriyenin kendi içinde düzeni farklı işte canım emin ol sende askerinin aklındasındır . hadi kalk bi abdest al güzelce duanı et biraz dertleş Rabbimle secdede çok rahatlıycaksınn

eveeet, çünkü biliyin aorum ki fırsatını bulsa arardıı, arayamadıysa müsait olmamıştır

kesinliklee onlar bizden daha çok ihtiyaç duyuyolar ki konuşmaya ellerinde olsa hiç kapatmazlar teli

her askeriyenin kendi içinde düzeni farklı işte canım emin ol sende askerinin aklındasındır . hadi kalk bi abdest al güzelce duanı et biraz dertleş Rabbimle secdede çok rahatlıycaksınn
i

En iyisi bu galiba ben biraz gidiyorum kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…