Ben elde tutarım sarılırım öperim sorun yokhımmm, odunluk yapmış azıcıkkkkeşke sana sorsaymış önce, erkekler bu detayları düşünemiyolar çünkü.
ben de ziyaretine gideceğim zaman benimki, ablamla beraber gelin isterseniz dedi, ben de hemen olmaaaaaaaz dedim, onun yanında ben senin ne elini tutabilirim ne de sarılabilirim dedimm, o da o zamaan tamam aman o gelmesin sen tek gel dediiii
nolduuuuuuuuuuuuuuuu
sil ve engelle hemeeeeeeeeen
hımm telefon falan sokamadımı içeriye canım yaa ,
askerim hastaa
Ben elde tutarım sarılırım öperim sorun yok
kız ben o zaman daha gelseydi ablasını 2. kez görmüş olcaktım, ayıp ayıppp
ama evci izninde ablasında kaldık yaa, o hep tuttu sarıldı öptü falan
geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun
sağol canımm konuştukta akşam bugün ateşi çıkmış arkadaşları ilaç falan vermiş ama geçmiyor acemilikte hasta oldu geçmedikonuştuk fala ngayet güzel , sonra ablası aradı sesi tuhaf geliyodu bi sıkıntısı mı var sana bişi söledimi dedii bende yok dedimm o zaman bana öle gelmiş falan dedi ama bişi oldu da bana mı söylemiyolarr
hımm telefon falan sokamadımı içeriye canım yaa ,
askerim hastaa
yok canımm, aklına kötü şeyler getirme öyleeeee
Yok sokmadı henüz geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
getirmemeye çalışıyorum canımm konuşurken sesi iyi geliyordu bişi yoktur yani inşallah
yoktur yokturrr, yorgundur en fazlaaa
ne zormuş yaa elin kolun bağlı kalması hiç bişi yapamamak
benimki bugün daha aramadı mesela, ben hiç kötü şeyler düşünüyo muyumm
sağol canımm inşallah sende askerinden tez zamanda haber alırsın tatlımm
bravo sanazaman zaman hepimizin gücü tükeniyor özellikle özlem ağır bastığında buna en büyük sebepte çaresizlik işte canımm ne yapayım beni en iyi sizler anlarsınızz
İnşallah canım benim. henüz bir haber yok
eveeet, çünkü biliyin aorum ki fırsatını bulsa arardıı, arayamadıysa müsait olmamıştır
her askeriyenin kendi içinde düzeni farklı işte canım emin ol sende askerinin aklındasındır . hadi kalk bi abdest al güzelce duanı et biraz dertleş Rabbimle secdede çok rahatlıycaksınn
i
Iyi aksamlar asker yarenleri. Gamzeli avatarin cok tatli olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?