Yok yok yok açan yok yemekten dağılıyor lardi biriyle konuştuğumuz da
selamun aleykümm hatunlar
Gün geciriyoruz canım. Sen
alahallah nasıl sabrediyor yahu :/
a.selam hoşgeldin :)
hoşbuldum kızlarr nasılsınız ne yapıyosunuz bakimm
Sonunda biri açtı telefonu tarifle sanki bildi gibi söyleyecek aradığımı sordum taburunu bölüğünü 2.boluk 5.tabur dedi yada tam tersi hangisi büyük olur ya:44:
tuhafimm askerime ulaşmaya çalışıyorum sen nasılsın?
Sonunda biri açtı telefonu tarifle sanki bildi gibi söyleyecek aradığımı sordum taburunu bölüğünü 2.boluk 5.tabur dedi yada tam tersi hangisi büyük olur ya:44:
Naber gamzeli al benden de o kadar
Cumadan beri aramadi ben aramak istedim santralden mümkün olmadı çalışıyorum biri tanıdı gibi inşallah ulaştım
hala ulaşamadın mııııı
İnşallah hamamci dedim tanıyodur zaaray inşallah doğru olurda canım bulur askerini :)
yorgunummmm, sporda baya efor harcadım bugünn
Tuhaf olmamın başka bir sebebi var aslında :26: yıllar önce ki sevgilim facebooktan çok fena bi msj yazmış ben askerime ulaşmaya çalışırken şak diye çıktı karşıma şok oldum
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...anaaaaaammmm
ne gibi bişi yazmış kiii
yeniden mi beraber olmak istiyo yoksammm
T
Ne sen bu kalabalıkta yalnızlığı yaşayabildin nede ben bu yalnızlıkta kalabalığı yokluğun değil varlığındır beni yalnızlaştıran kimseyi sevmememin tek suçlusu sendin. Bana hiç gözüyle bakarken sana hangi duygularla baktığımı hiç bilmedin! Hep yanımdaydın bu yüzden hiç kimseyi sevemedim. Evet çok yalnızım çünkü sen varsın... Ey beni bana pişman eden yalnızlık. Sana çok teşekkür ediyorum; beni koca bir hayatın önsözünde bıraktığın için....Hakkımıda helal etmiyeceğim çünkü hakkımı helal ettiğimde öbür tarafta görüşme imkanımız olmayacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM,ÇÜNKÜ ÖBÜR TARAFTA BENDEN HELALLİK İSTEMEK İÇİN YANIMA GELECEKSİN BENDE SENİ ÖBÜR TARAFTADA BİR KEZ DAHA GÖRMÜŞ OLACAĞIM...
Demiş
yaaaaaa dumur oldum ne yapacağımı bilemedim
:1 yaaaaaa dumur oldum ne yapacağımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?