354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ohhh beee bugundeee bittttiii kaldımı 134 şu çalıkuşunuu izleyince yarimi daha bi çok özlüorum benn yaaa

Asker triplerine girmiş bulunuyoruz biz de hayırlı olsun
Ne oluyor bu adama anlayamıyorum, önce soğuk davranmalar sonra alınmalar, alttan da alma gibi bi huyum yoktur ne yapacağımı şaşırdım bağırasım var yaa
Oturdum bu saatte ağlıyorum anlam veremiyorum hareketlerine bi aşkım canım cicim oluyor bi buz gibi oluyor

Strese girmiştir üzme kendini

üstüne gitme canım benimkide öyleydi askerlik piskolojisine girmişş saçma sapan hareketlerde bulunması çok normai. sana düşen bu zor günlerinde alttan almaya çalışmaakk askerden gelince acısını çıkarırsın :)

Canım cok normal onlar sende haklısın ama şuan onun durumu da biraz farklı hep yaşanan seyler biraz sabir canım düzelecek

Strese girmiştir üzme kendini

Söylemesi kolay, pamuk gibi sevgilim gitti yerine bi tuhaf anlaşılmaz adam geldi.

Ya bi haller oldu adama nasıl alttan alınır onu da bilsem

Söylemesi kolay, pamuk gibi sevgilim gitti yerine bi tuhaf anlaşılmaz adam geldi.

Söylemesi kolay değil.Biz yaşamadık mı sanıyorsun aynı şeyleri ? 24 ocaktan 4 şubata kadar burnumdan getirdi bu 10 gün boyunca bir şey yemedi zorla yediklerinin hepsini kustu hiç bir şey yapmadan sadece uzanıyordu.Deli gibi sadece yatıyordu yada oturuyordu.Ps3 aşığı adam 1 kere açıpta oyun oynamadı.Günde 342348 kere nasıl geçecek zaman ben orda napıcam diye sordu.Arkadaşlarımla komik birşeyler konuşup gülsem kızıyordu.Daha neler neler..

çocuk canının derdine düştü napsın :) alttan alamıyosan kızıyomuş gibi yap herkes aynı şeyleri yaşıyo bi sen gitmiosun askere lütfen giderayak benide kendinide üzme de :))

Ama ben ilk kez onu böyle görüyorum, öyle ilgisiz ki

Canım ilk kez askere gondereceksin onu. O aslında ilgisizlik degil olduğupsikolojiden çıkamıyor senden ayrılacak ailesinden ayrılacak bilmediği bi ortama gidecek onlar onu meşgul ediyor bunaltıyor canım

Siz de geçtiniz aynı yollardan işte. Anlayın beni de o yüzden birazcık.

çocuk canının derdine düştü napsın :) alttan alamıyosan kızıyomuş gibi yap herkes aynı şeyleri yaşıyo bi sen gitmiosun askere lütfen giderayak benide kendinide üzme de :))

Ona sorsan zaten stresli değil ki askerlik için. Niye böylesin ne oluyor dediğimde sıkıldım sorgudan diyor. Sanki o değil başkası yazıyor

böyle aşkı anlatan filmleri yasaklamak lazım bizee kendimi onların yerine koyup gece boyunca düşünmekten uyuyamıorum sonra :) içim kıpır kıpır oluyor

:thumbup::thumbup:Eee herseyi yasaklarsak kendimize ölmüşten ne farkımız kalir bizde bir gun onlar gibi Aşkımıza devam edecegiz ins

canım seninkide daha ağır geçmiş başa çıkabilidğin için tebrik ediorum aşk zaten bunu gerektirmez mi. bence empati kurmak lazım biz olsak daha fenalarını yapardık bence yani en azından ben daha gergin olurdum

Canım ilk kez askere gondereceksin onu. O aslında ilgisizlik degil olduğupsikolojiden çıkamıyor senden ayrılacak ailesinden ayrılacak bilmediği bi ortama gidecek onlar onu meşgul ediyor bunaltıyor canım

Beni neler neler meşgul ediyor ben öyle davranmıyorum ama o niye anlamıyor beni. O askere gidecekse ben bekleyeceğim onu, okulum var, kpss-yds-ales üçlüsü var gireceğim sınavlar. Dersane olduğu günler okul da var full geçiyor günüm. Bu tempoda yoruluyorum boğazımda yaralar var yemek yiyemiyorum. Ama o kendi derdine düşüyor öyle mi. Ben mi bencilim yoksa o mu bilemedim.

Gidince ortamı görüpte kafa dengi arkadaşları olursa sıkıntısı geçer.Ben bi ara benimki böyle moron gibi kalacak sandım ama oraya gidince alıştı geçti gayet iyi şimdi.Sende ona hak ver düzenini seni ailesini bırakıp gidiyor ister istemez geriliyordur farkında olmadan da seni kırıyordur

:thumbup::thumbup:Eee herseyi yasaklarsak kendimize ölmüşten ne farkımız kalir bizde bir gun onlar gibi Aşkımıza devam edecegiz ins

işteee en çok bu mutluu ediyoo beniii aşkımıza askerlik bittiğinde kadlığımız yerden devam edicek olmamızz :)

Resmen depresyona girmişti korkuyordum artık ruhsal hastalık olacak diye

Çok kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…