354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

demi bence de ama annem diretiyor hatta hakkımı helal etmemlere kadar gitmişti konu bi ara nişanda halasının evi miydi bilmiyorum ekmekleri kaldırdım diye bi sürü laf söylemişti bana

demi bence de ama annem diretiyor hatta hakkımı helal etmemlere kadar gitmişti konu bi ara nişanda halasının evi miydi bilmiyorum ekmekleri kaldırdım diye bi sürü laf söylemişti bana

Allah Allah annen neden böyle yapıyor? Evde yapmıyormusun ? Gelin deb ekstra beklenti oluyo ama bunu bil hazır ol

bilmiyorum sanırım kendimi ezdirmemi istemiyor :)
evet yapmam

Bu ezdirmek ezilmek değilki... kusura bakma ama bu saçma bi düşünce :)
Annen mi yapıyor peki? Belki bana yapmıyosun onlara yaparsan karışmam gibi diyodur inat yani :))
Bende yapmıyorum ama yaptığım çok oldu hiç bir işten de gocunmam.. yapmadan da duramam hele başka bir yerde..

Bende yapardım çok önceden ama oda oda yani kendi odamı yada oturma odasını vs. Her zaman yapmazdım. Şimdide misafir geleceği zaman salonu falan temizlerim. Onun dışında annem yapmamı istemedi yani git şurayı temizle gibi bi laf duymadım ondan o yapma diyor sanırım :))

Anladım iyiymis Ben cçalışıyorum diye yapmıyorum hafta sonu bazen yapıyorum :)

ince bi mevzu bu biraz.. ben şahsen eğer 15 günde bir ya da ayda bir onları ziyarete gitmişsem, kalkıp benden yemek temizlik vs. yapmamı bekleyemez kimse, sonuçta ben bi nevi misafir olacam orda.

amaa örneğin yemek yenecektir, sofrayı kurmaya yardım edersin, kaldırmaya yardım edersin, bunlar görgüdür. bunu gittiğimiz herhangi bir misafirlikte bile yapmıyo muyuz? servis başlarken soruyoruz "yardım edilecek bişey varmı" diye, tabakların çayların taşınmasına yardım ediyoruz, boşları alıp taşıyoruz mutfağa vs..

bu tür ufak tefek işler yapılır, yapılmalıdır, yapılmazsa ayıp olur. sonuçta o kişi bizim büyüğümüz. biz oturalım sırf o hizmetlensin olmaz öyle şey..

ama eni konu gidip yemeğini temizliğini bulaşığını ütüsünü yapmak asla bana göre değil

Anneler işte kendimizi ezdirmeyelim diye kendilerini yipratiyorlar

valla bizde yılda 1 gideriz anca bence :) bide benim özel durumum var bilmiyorum inşallah sıkıntı olmaz ilerde bakalım

Tabi ki butun temizliği yuklenemeyiz bizim de evimiz olacak ins hangisine yetisebilir insan.ama su gercek ki bekleniyor yapmamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…