354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Teşekkür canım. Senin bu asker varya ne desemki off niye böyle yapıyor

Teşekkür canım. Senin bu asker varya ne desemki off niye böyle yapıyor

ben alışığım ona ama askerde düşüncesi beni bambaşka yapıyo .. diyo aramıycam diye ama bekliyorum işte... doğum gününde ararım bi daha diyip duruyodu 20 martta arıycak galiba bu 5.gün çünkü .. ona ne desek boşşşşşş inatçı keçinin , uyuuzun teki

senin masallah ın var canım allah karşılığını buldursun sana umarım

Sinre bi bunun için yazıyorum buraya bak:) beni de alsanıza oraya YARDIMA GELEYİM ya bak derecelerim Falan var
hayırdır muhasecimiydin sende canım ben buraya asla tanıdığım sevdiğim birini iş için yardımcı olmam kesin sonra ah alırım öyle bi yer burası dayanabilede aşk olsun
Benim sevdicegimle meslektassıniz :) o da muhasebeci, mali müşavir olmaya çalışıyor :)
çok zor bir meslek ama o bana göre ooo baya ilerde mali müşavirlik için uğraşıyorsaaa ben asla severek yapmıyorum bu işi
Anladım canım Rabbim kolaylık versnnnn

sağolasın canım amiiinnn

Aleyküm selam tatlımmmm

hoşgeldiiin, kıdemli yarın azıcık kendindn bahsetsene bizeee

Kayinvalidemler gelecek hersey hazır olsun istyince yoruldum gecer ama

hımm, misafir büyük yaniiiii

yok be gamzelimmmmmmm nerdeee ses seda yok askerimden cumadan beri , dün son ulaştığım kişi de buldu mu bulamadı mı bilmiyorum

senin bu asker benim elime bi geçse var yaaaa

20 martta da sen kapa telefonlarını o sana ulaşamayıp delirsinnn

ben olsam yapardım vallaaa

Evet çok buyuk onlari görünce konusunca mutlu oluyorum sevdiğimin parçaları

kızlarrrr çok kötüyüm sinirliyim üzgünüm bu hafta çabuk bitsin yaa 1 saat önce çanntamı alıp bu işyerinden çıkmamak için kendimi zor tuttum resmen allahım sen sınavımı kolaylaştır yaaa askerliğin üzerine birde bu iş stresi

çok zor bir meslek ama o bana göre ooo baya ilerde mali müşavirlik için uğraşıyorsaaa ben asla severek yapmıyorum bu işi

işte 3 sene stajı oluyormuş yaa, onu bitirdi, sınavlara da girdi askerden önce ama bikaç dersten geçememiş asker dönüşü yeniden girecek o kaldığı derslerden, geçebilirse belgesini alacak inşallah

zor bi meslek gerçekten, çok dikkatli olmak gerekiyor

hoşgeldiiin, kıdemli yarın azıcık kendindn bahsetsene bizeee

Bahsedeyim canım Trabzonluyum Trabzonda oturuyorum 1 yıl 3 aylık meb de memurumm :))
Erkek arkadaşımla 2,5 yıldır çıkıyoruz burda o son senesindeyken tanışmıştık normalde istanbulda oturuyor nasip olursa oraya gelin gideceğim.Şimdi askerde işte onu bekliyorum gelmesini.Ailelerimiz biliyor bizi ama benim ailem temkinli yani baya zor olucak gibi ama Rabbim bir kolaylık verirrr öle işte ya sizz

senin masallah ın var canım allah karşılığını buldursun sana umarım

amin amin inşallaaah canım

senin bu asker benim elime bi geçse var yaaaa

20 martta da sen kapa telefonlarını o sana ulaşamayıp delirsinnn

ben olsam yapardım vallaaa

telefonu kapatma gibi bi lüksüm yok maalesef çalışırken ama o güne kadar aramazsa ve o gün ararsa ben açmıcam ( Allahım inşallah arar )

evet aşırı dikkat ve aşırı sabır isteyen bir meslek malesef benim hayalim öğretmenlikti ama malesef olmadı nasip değilmiş

ooyyy sakin ol canım ,sabret hepsi gelip geçicek... amin Rabbim yar ve yardımcın olsunnn

ooyyy sakin ol canım ,sabret hepsi gelip geçicek... amin Rabbim yar ve yardımcın olsunnn

amin canım amin ama o kadar yorgun hissediyorumki kendimi zaten eşimin yokluğu çok dokunuyor en yakın arkadaşım sırdaşım uff hayatımdan 5 6 kişi birden gitti sanki üzerine böyle şeyler yıpranıyorum resmen hayırlısıyla bir geçse şu süreç

anlıyorum bunları düşünmemeye çalışık düşündükçe kendine edersin, atlatırsın hepsinin üstesinden gelirsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…