354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

163 75 ...... sen

aynı boydayız ama benim senden bi sürü kilo fazlam vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Benimki de sorun yapmıyor, ama ben oram şişti buram şişti deyince sende hem rahatsız oluyorsun heM de yiyorsun diyor e haklı

benimki de hiç sorun yapmadı, en ufak bir imada bile bulunmadı zaten onun bu tavırları beni çok motive etti zayıflama konusunda en ufak bir ima bile duymuş olsaydım, kesin başlayamazdım diyet-spor işine askere gidince söyledim ona başladığımı ve şu an en büyük destekcim kendisi, moralim bozulduğunda, motivasyonumu kaybettiğimde hemen beni motive ediyor o olmasaydı bu kadar azimli ve kararlı olamazdım

Yarın diyetede diyet topiğine de devam luna.Lütfeeeeeeeeeeen

gelin artık yaaa, bi başıma kaldıımmmmm

gaçcam kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gaç sen gaç, şişko patates ol iyiceeee :125::131:

şşşşşşşşşşşşşşşşş size nişan foto mu EKLEYİM Mİ

ama ekleyince burdaki resimler silinmiyor

Of ya silinse bende eklicem:26:

siz de kendinize bi albüm yapın benim gibi, gizlilik ayarını da sadece arkadaş listem görebilir diye değiştirin, sadece listenizdekiler görsüüüün

Mantikliiiii aslinda

günaydın hatunlaarrrrrr

İyim çok şükür biraz yoğun başladımm ama şuan sakk n sizde ne var ne yokkkk

MaşaAllahhh öğretmeniimmm sıkıntılar hep var Rabbim hepimize kolaylıklar versinnn balıkesirde güzeldirr

yaaa şurda şafak sayan zıpçıktı varya bir hafta sonra onda 3 ay yazmaya başlıcak yaa 3 ay 29 günde dese 3 ayı görmek güzel olucak ayyy hergün bakıyorum yazsın artık diyee

Allah kolaylik versin. Ama calismak iyi ya

evet canım gerçekten öyle ben şuan iş yerime zor sabrediyorum resmen ve ciddi anlamda çok yoruluyorum ama işi bırakmaya cesaretim yok kesin evde oturursam ben bu askerlik sürecinde kendi psikolojimi bozarım ama eşim gelsinnn çıkıcaaammm gelmesine bi 5 10 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…