MaşaAllahhh öğretmeniimmmsıkıntılar hep var Rabbim hepimize kolaylıklar versinnn balıkesirde güzeldirr
evet canım gerçekten öyle ben şuan iş yerime zor sabrediyorum resmen ve ciddi anlamda çok yoruluyorum ama işi bırakmaya cesaretim yok kesin evde oturursam ben bu askerlik sürecinde kendi psikolojimi bozarımama eşim gelsinnn çıkıcaaammm gelmesine bi 5 10 gün kala
Aynen oyle evde bazen gun geçmiyor
yektaaa senin şafak nasıl 120 çıkıyor canımmm dahamı erken gitti
yaaa şurda şafak sayan zıpçıktı varyabir hafta sonra onda 3 ay yazmaya başlıcak yaa 3 ay 29 günde dese 3 ayı görmek güzel olucak ayyy hergün bakıyorum yazsın artık diyee
evet canım benimki uzun dönem gitti 12 ay yapıyor. 352. dönemde temmuz 31 inde teslim olmuştu ama 1 ay izinleri var şuana kadar 6 gün izin kullandı bi 4-5 gün daha kullanır oyuzden 20 gün erken gelicek canım benimki
evet canım benimki uzun dönem gitti 12 ay yapıyor. 352. dönemde temmuz 31 inde teslim olmuştu ama 1 ay izinleri var şuana kadar 6 gün izin kullandı bi 4-5 gün daha kullanır oyuzden 20 gün erken gelicek canım benimki
yaaa şurda şafak sayan zıpçıktı varyabir hafta sonra onda 3 ay yazmaya başlıcak yaa 3 ay 29 günde dese 3 ayı görmek güzel olucak ayyy hergün bakıyorum yazsın artık diyee
gerçekteeen yaaaa
alışveriştede olur yaa, 9,9 yazınca ucuzmuş gibi hisederiz yaaa, aynısı iştee
Aaaa sen uzun dönemi mi bitiriyorsun. Darısı basima hic bitmez geliyor bana
selam kızlaaaaaaaaaaaar yeni gelebimdim güne yoğun başladım biraz..
yoruldummmmm belimede bişe saplandı zor yürüyorum oyffff
siz nasılsınız bugün? konyada kar başladı bi yağıyo , bi duruyo ama olsunn beyaz beyaz düşüyo şimdilik... orda havalar nasıl?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar çok kötüyüm askerim aradı 2 gündür hasta yatıyormuş sesi falan gitmişbaş dönmesi ateş kusma hepsi varmış
ama onu aradığım ulaşmış kendisine ondan ona ondan ona en son askerime gitmiş... hasta da olsa hala uyuzzzzzzzz
şey dedi 2 kez evci iznine çıkma hakkı varmış nisan da çıkcam dedi çıkabilir mi ki ?
Sağol canım geçer inşallah sana da geçmiş bi daha gelmemiş olsun. .geçmiş olsuuuun, aman dikkat et, dün de benim oldu yaa sağ tarafıma, eve gidince "yakı" yapıştırdım, şu an çok daha iyiyiyim. sen de yakı'yı deneyebilirsin.
kar mıııııı
Sağol canım inşallah çabucak geçer iyi oluroyyyyyy gözün aydın ulaşmışsın sonundaaa
geçmiş olsun tabi öncelikleee
evci iznine çıkması için, ailesinden birinin izne çıkartması gerekir ancak. o zaman çıkabilir.
Sağol canım inşallah çabucak geçer iyi olur
İlla biri mi gitmesi gerek yemin töreninde kalacağı otelin annesinin kimlik fotokopisi vs göndermişlerdi onunla çıkmıştı... gerek yok diyorlar mis ama emin değilim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?