354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

tam bilmiyorum canım o detayı. yanlış bilgi vermiyim o yüzden.

bu arada aranız nasıl peki? var mı bir iyileşme gelişme?

trip yapmadın mı hiiiç

İnşallah çıkar ben gelcem nisanda deyince çıkarsam o zaman gel dedi
Niye aramadin dedim iki gündür yatıyorum hem demiştim doğum günün de ararım diye dedi güldü. Bende sinir etme beni dedim hiç mi düşünmüyosun bu kadar mı duyarsızsın dedim güldü sustum bende sesi de kötü gelince ağlayacaktim az daha

canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var

canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var

Sabahtan işlerim vardı dışarıda onları hallettim gelemedim canım benim burayı baya beyaza bürüdü

izin al dedim ama yok bir an önce bitsin diyor :) zaten hasta olmuyorum ben ya hiç :)katır gibiyim

bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzum ama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?

bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzum ama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?

yemin töreninden sonra alınınca sayılıyor diye biliyorum ama bu da öyle olur mu bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…