neden kiiii
tam bilmiyorum canım o detayı. yanlış bilgi vermiyim o yüzden.
bu arada aranız nasıl peki? var mı bir iyileşme gelişme?
trip yapmadın mı hiiiç
Ayyyyynennnnnyaaaa
gerçekteeen yaaaa
alışveriştede olur yaa, 9,9 yazınca ucuzmuş gibi hisederiz yaaa, aynısı iştee
selam kızlaaaaaaaaaaaar yeni gelebimdim güne yoğun başladım biraz..
yoruldummmmm belimede bişe saplandı zor yürüyorum oyffff
siz nasılsınız bugün? konyada kar başladı bi yağıyo , bi duruyo ama olsunn beyaz beyaz düşüyo şimdilik... orda havalar nasıl?
duşa girdim su sıcaktı, sonra soğuduannemde evde yoktu :) bende mecburen GAFAM DONDU
canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var
Hahahaha Luna ya gafan donmayaydi iyiydi :)))
canım nerelerdesin bugün normalde sabahtan hep ikimiz olurduk baktım yoksun eskişehir buz resmennn sabah kar yağdı birazcık şuan kar yok sadece soğuğu var
ikinci kez dondu desem şu an elimi yıkamak için gittim baktım sıcak su akıyor dedim bi kafamı ısıtayım girdim ve yine aynı sonuç
puhahahaha valla hiç güleceğim yoktu güldürdün beniiiiiiiiiiii
GÜL YAVRUM GÜLLLLLLLLLLL AYAĞIMA BONCUKLU PATİKLERİMİ GİYDİM şu an ısınmaya çalışıyorum
gafanada bişiy giy bariiiiiiiiii
Tülbent bağladım birazdan fönle kurutacam
iyi yaptın canım dikkat et aman
hasta oluyim aşkım izin alsın yanıma gelip bana çorba içirsin
ayy düşündüğün şeye baksen hasta olma ama çoook özlediysen söyle gelsin ama bence biraz daha zaman geçsin
izin al dedim ama yok bir an önce bitsin diyor :) zaten hasta olmuyorum ben ya hiç :)katır gibiyim
bence de almasın, bende benimkine alma dedim ki bayramda evinde olsun uyuzumama evci izni alacakmış istanbulda dışarıda 2 gün de iyi ama askerden sayılıyor mu bu izin canım biliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?