354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Evlilik teklifi aldin canım herhalde hayirli olsun mutlu güzel olsun ins

Gamzeli simdi buldum mesajın aslını hemen takın bari yüzükleri

evlilik teklifi değil canım daha kıskanmış da benimki biraz, aramızda yüzük takalım, ben armağımda yüzük görmek istiyorum artık dedi

Bana da müsade yarenler iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

iyi geceleeeeer

evlilik teklifi değil canım daha kıskanmış da benimki biraz, aramızda yüzük takalım, ben armağımda yüzük görmek istiyorum artık dedi

iyi geceleeeeer

Hmm bunun ileriside tekliftir artik canım. Yuzuk gercekten farklı anlam tasiyor bazen

Hmm bunun ileriside tekliftir artik canım. Yuzuk gercekten farklı anlam tasiyor bazen

teklifi asker dönüşü bekliyorum artık yaza

anamm resim koymuş bizimki maşallah maşallah

ağzıma bişey koyacak durumda değilim ki ama sağol canım düşündüğün için

ayyyy, maşallah maşallaah eress

dikkat et kendine atarlı lunaaaaa

teklifi asker dönüşü bekliyorum artık yaza

ayyyy, maşallah maşallaah eress

dikkat et kendine atarlı lunaaaaa

Pek birşey belli değil ama bir gün cesaret edip albüme koyacağım
Albümden silinebiliyormu resimler sonradan peki

Sizin askerleriniz gelse de benimkide yarilansa yaa..bazen beklemek biktiriyor keske gondermeseydimde evlenseydik diyorum off off

Pek birşey belli değil ama bir gün cesaret edip albüme koyacağım
Albümden silinebiliyormu resimler sonradan peki

evet canım, albümden silebiliyosun, albümde bişi olmaz kiii, arkadaş listende çok kişi mi var? benim listemde sadece burdaki yarenler var mesela, sadece siz görebiliyosunuz yani albümdeki resimlerimi

evet canım, albümden silebiliyosun, albümde bişi olmaz kiii, arkadaş listende çok kişi mi var? benim listemde sadece burdaki yarenler var mesela, sadece siz görebiliyosunuz yani albümdeki resimlerimi

Burdakiler var birde eskiden takılırken tanıştığım bir kaç kişi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…