- 15 Aralık 2013
- 537
- 15
- 48
- 35
Derim valla duramam ben kendi ailemde dobra olarak biliniyorum
Onun ailesinde sivri dilli
Umrumda değil evlenmeden fena olduğumu bilsinler de evlenince değişti bu kız demesinler ben tutmam çenemi
sizlerin ilişkileri ne kadarlık hatunlaaar?
uvvvvvv, iyi vermişsin ağzının payınıııı
Amin canım hepimizinkiniAyy inşallah. Aynen Rabbim sağlık güç kuvvet bol sabır versin askerlerimize..
hey maşallah Allah tamamına erdirsin :)
Aynen aynen
en iyisi öle canım ilk başta ölüp bitip soonra soğuk olunca değişti oluyo en iyisi baştan mesafeni ayarlayıp ona göre davranmak iyi yapıyosun
ahh bi de ben azıcık sivri dilli olabilsem
bizde 3 yıl 8 ay 7 günlük tanışma ve çiçeği burnunda nişanlılarız
ahahahhahahahakızlarrr geceyi bi karikatürle noktalamak ister hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öperimm .. İYi gecelerrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1022076
en iyisi öle canım ilk başta ölüp bitip soonra soğuk olunca değişti oluyo en iyisi baştan mesafeni ayarlayıp ona göre davranmak iyi yapıyosun
ahh bi de ben azıcık sivri dilli olabilsem
uff yapıcak hiç bişey bulamıyorum herseyden sıkılır oldum kafayımı yıyorum ben acaba:26::26::26: zaman gecmıyo benımkı 3 gunde bır arıyo trıp atsam bı dert atmasam bı dert kavga edesım var cok pis etna yanardağı gibi geziyorum ortalıkta
Bizimki 3 sene 4 aylık bi ilişki uzaktan uzağa..
İyi geceler tatlı rüyalar canım:)kızlarrr geceyi bi karikatürle noktalamak ister hepinizi ayrı ayrı gözlerinizden öperimm .. İYi gecelerrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1022076
Bizimki 3 sene 4 aylık bi ilişki uzaktan uzağa..
Genel olarak evdemisin okuyormusun çalışıyormusun
evdeyım kursa gıdıyorum ama hıcbsı yapasım yokk
Kursuna odaklanacaksın başka yapacak bir şey yok bak bi amacın var ki kursa gidiyorsun değil mi boşu boşuna gitme kursa askerine üzüleceksin diye sen birşeyleri başar ki oda mutlu olabilsin gelince:26:
bu aradaaa kızlaaaar bugün askerim bana kendi aramızda yüzük takmayı teklif ettiiiisevincimi paylaşayım istedimm
parmağımda yüzüğümüzü taşımak istiyorum dediiiiiii
öyle yaptı ki bazen onu mutlu edesim gelmiyor benim
hıh işte bağane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?