ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOYPek birşey belli değil ama bir gün cesaret edip albüme koyacağım
Albümden silinebiliyormu resimler sonradan peki
TAMAM ÖRTMENİM :2::2::2:teklifi asker dönüşü bekliyorum artık yaza
ayyyy, maşallah maşallaah eress
dikkat et kendine atarlı lunaaaaa
Sizin askerleriniz gelse de benimkide yarilansa yaa..bazen beklemek biktiriyor keske gondermeseydimde evlenseydik diyorum off off
koymayacam ki ben hiç te bile kıskanmadım ki
ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOY
TAMAM ÖRTMENİM :2::2::2:
DAHA ZOR OLURDU O ZAMAN CANIM BİZİMDE İLK PLAN ÖYLEYDİ EVLENİP ÖYLE GİDECEKTİ AMA VAZGEÇTİK, BENCE DAHA İYİ OLDU
öhööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOY
Öhööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ışte mantıklı düşününce boylesi iyi de bide bunu icime anlatabilsem
gececek inşallah canım elimizden bişey gelmiyor, ben mesela askerlik bittikten sonrası için korkyorum(((
haydi canlar siz de bi albüm yapın, böle küçücük bişi gözükmüyo kiiiiiiiiiiii
ŞİMDİ KOY ŞİMDİ KOY
TAMAM ÖRTMENİM :2::2::2:
DAHA ZOR OLURDU O ZAMAN CANIM BİZİMDE İLK PLAN ÖYLEYDİ EVLENİP ÖYLE GİDECEKTİ AMA VAZGEÇTİK, BENCE DAHA İYİ OLDU
niyeeeeeeeeeeee
veee şafaklar aataaaaar
gececek inşallah canım elimizden bişey gelmiyor, ben mesela askerlik bittikten sonrası için korkyorum(((
benim özel sıkıntılarım, işe girmiş olmamam gibi konular yüzünden dün nişanlım ben sen başka yerde işe gir ben başka yerde istemiyorum dedi öyle olursa erteleriz dedi bunu bana gaz vermek için yaptı sanırım ama düşünceside kötü
Beklekoyucam
benim özel sıkıntılarım, işe girmiş olmamam gibi konular yüzünden dün nişanlım ben sen başka yerde işe gir ben başka yerde istemiyorum dedi öyle olursa erteleriz dedi bunu bana gaz vermek için yaptı sanırım ama düşünceside kötü
veee şafaklar aataaaaar
aynı şehirde canım başka ile atanırsam sıkıntı çıkar diye, 1 sene dolmadan da tayin olmuyor sanırımnası yaniiiii, aynı yerde mi çalışmanız gerekiyoo? Anlamadımmm
çalışmanı mı istiyor
aynı şehirde canım başka ile atanırsam sıkıntı çıkar diye, 1 sene dolmadan da tayin olmuyor sanırım
ben istiyorum canım o karışmıyor ne istersen o diyor isster çalış ister çalışma
aynı şehirde canım başka ile atanırsam sıkıntı çıkar diye, 1 sene dolmadan da tayin olmuyor sanırım
ben istiyorum canım o karışmıyor ne istersen o diyor isster çalış ister çalışma
hmmm hakkınızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?