354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kahve yaptım sizeeeeee

PDUs66Z.gif

eline sağlık canım :32:

valla ptt kargo yaptım ilk seferde kendi adına gönderdim açılmış okunmuş sonra eline geçmiş :31: aslında içerde ptt varmış ama o zaman nası haberi olur bilmiyorum malum sık konuşmuyoruz söylemedim sürpriz olacak..
Allah yardımcın olsun canım sen sınavı atlat gerisi kolay:34:

İçerdeki ptt ye geldiğinde sen takipten bakıp geldiğinde ona söylüyorsun o kimlikle alıyor canım ama işte sizde sıkıntı olur sen yine ilk yolla gönder canım :)
Aminn canım :16:

iyi öğlenler kızlaaaar, ben yemeğe çıkıyorumm, gelince görüşürüüüüüüz

MzE6jCZ.gif

Kızlaaaar :52:
Yarın geliyorlar müstakbel kayınvalideciğim ve teyzem :52:
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor :1:
Kahveli çikolatalı kurabiye ve balkabaklı 3 katlı irmik tatlısı yaptım şimdilik. Su böreği ve sarma yapıcaz birazdan. Bi yandan da camları siliyoruz :1:
Poğaça yapcaz bi de o kolay :1: Ayyy çok heyecanlıyım ne giysem ne taksam daha onu bilmiyorum :1:

bizimdee 1 sene oldu tanışalı 3 aydır nişanlıyızz :)))

1 yıldır mı sevgilisiniz yani toplamda :31:

Kahveli çikolatalı kurabiye ve balkabaklı 3 katlı irmik tatlısı yaptım şimdilik. Su böreği ve sarma yapıcaz birazdan. Bi yandan da camları siliyoruz :1:
Poğaça yapcaz bi de o kolay :1: Ayyy çok heyecanlıyım ne giysem ne taksam daha onu bilmiyorum :1:

ayyyy ne güzel heyecanlar bunlar yaaaa, darısı başımaaaa :31:

albüme koydum bi tane foto bakın kızlaaaaaaaaaaar :16:
hemen bakıyorummmm :)
iyi öğlenler kızlaaaar, ben yemeğe çıkıyorumm, gelince görüşürüüüüüüz
iyi öğlenler afiyet olsun :)

ovvv heyecana bak seeenn tabi kızımız hamarat döktürmüş :D ne kadar güzel canım gelişmelerden haberdar et bizi :)

Son düzenleme:

ovvv heyecana bak seeenn tabi kızımız hamarat döktürmüş :D ne kadar güzel canım gelişmelerden haberdar et bizi :)

Canımmm etmez miyim tabi haber vericem hemen :16:
Tatları güzel olmuşsa tarif veririm size :1:

Yaaa albume koyacam buyuk buyuk ama hata veriyor surekli sinir oldum

benimki pcden kolayca oldu sorunsuz yükledim :16:

Ben de görmek istiyoruuum :1:

albümümden bakabilirsin muticim :34:

baktın mı , nasılım :23:

oo maşallah tarifleri bekliyorum :D ben bi yemek konusunda kendime güvenirim tatlı pasta kurabiye bana göre değil :9:

haftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı :53:

nedir bu bendeki şanssızlık yaaaa :53: gene ertelenecek şimdiii :43:

benimki pcden kolayca oldu sorunsuz yükledim :16:

albümümden bakabilirsin muticim :34:

oo maşallah tarifleri bekliyorum :D ben bi yemek konusunda kendime güvenirim tatlı pasta kurabiye bana göre değil :9:

Arkadaş olduk mu? İstek göndermiştim tatlım sana kabul ettin mi? Kabul et :16:
Ben de yemek işine pek girmedim daha, pasta börek tam bana göre:1: Yemeği de hallederim İnşallah evlenmeden :1:
Göremiyorum ki albümünü arkadaş olmamız lazım.

Back
X