354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Kızlaaaar :52:
Yarın geliyorlar müstakbel kayınvalideciğim ve teyzem :52:
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor :1:
Kahveli çikolatalı kurabiye ve balkabaklı 3 katlı irmik tatlısı yaptım şimdilik. Su böreği ve sarma yapıcaz birazdan. Bi yandan da camları siliyoruz :1:
Poğaça yapcaz bi de o kolay :1: Ayyy çok heyecanlıyım ne giysem ne taksam daha onu bilmiyorum :1:

Hadi hayirli olsun canım

haftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı :53:

nedir bu bendeki şanssızlık yaaaa :53: gene ertelenecek şimdiii :43:

Ay kıyamam nedir bu talihsizlik sende :/

İnşallah ya benim müstakbel kavınvelidem de pek hamarattır (maşallah) güzel olması lazım yaptıklarımın :1:

Şimdi şöyle eskiler hep hamarat zamane gençleri nerde senin gibisini bulacak :52: şaka bi yana beceriklisin baya canım görüyoruz kurabiyeler pastalar eminim hepsi lezzetli olmuştur :)

haftalardır hep bi aksilik yüzünden ertelenen lazer epilasyon günümdü bugün, lakin 2 saat önce reglim başladı :53:

nedir bu bendeki şanssızlık yaaaa :53: gene ertelenecek şimdiii :43:
aaaaaaaaa şansa bak :31: sıkma canını gamzelim ya bitince başlarsın :34: lazeri bende düşünüyorum yazın yaptırsam diye nereye başladın?

Arkadaş olduk mu? İstek göndermiştim tatlım sana kabul ettin mi? Kabul et :16:
Ben de yemek işine pek girmedim daha, pasta börek tam bana göre:1: Yemeği de hallederim İnşallah evlenmeden :1:
Göremiyorum ki albümünü arkadaş olmamız lazım.

evet kabul ettim canım :34: bende pasta börek için öyle düşünüyorum :9: simdi gördünmü?

Şimdi şöyle eskiler hep hamarat zamane gençleri nerde senin gibisini bulacak :52: şaka bi yana beceriklisin baya canım görüyoruz kurabiyeler pastalar eminim hepsi lezzetli olmuştur :)

Utanırım amaa :17:
Teşekkür ederim kiii :16:

aaaaaaaaa şansa bak :31: sıkma canını gamzelim ya bitince başlarsın :34: lazeri bende düşünüyorum yazın yaptırsam diye nereye başladın?

evet kabul ettim canım :34: bende pasta börek için öyle düşünüyorum :9: simdi gördünmü?

Gördüm canımm, yorum bile yaptımm :16:

Ben de görmek istiyoruuum :1:

bizi de gördün müüüüü :17:

offf bi bilseeeeeeeem :14:

bu 4. erteleme olacak artık yaaa, parası kred kartından her ay gidiyor, ama ben daha 1 seansa bile giremedim :53:

ee olacak o kadar kuzenimin tanışma merasimine katılmıştım da kız heyecandan çıkarıyordu sürekli lavodan kendini alamamıştı :D sen sakin ol annene topu atmış olursun halleder eminim :)

Ay yok ben öyle olmam herhalde olmak istemiyorum bakalım yarın nasıl uyanacağım. :1:
Bi dakika, uyuyabilecek miyim ben yaa :1: :44:

siz sevgilisiniz dimi? tanışmaya mı geliyolar size nasıl olucak bahsetsene :34:

Evet canım 4 buçuk senedir yarim o benim :16:
Ben onun ailesiyle nerdeyse tüm sülalesiyle tanıştım hepsi düğün bekliyor artık hatta :1: :nazar:
Benim son senem, o da askere gidiyor işte askerden sonra inşallah nişan düşünüyoruz, baharda da düğün istiyoruz ama tabi bu bizim fikrimiz ailelere danışmadık daha:1:
Annem teyzesiyle tanıştı hastanede :1: bi kaç kez gittik teyzesinin çalıştığı hastaneye hasta olarak, oturdular konuştular sohbet muhabbet iyiydi yani. Annesiyle de telefonda konuştu bi kaç kez. Şimdilik bi sorun yok gibi ama tabi yüzyüze tanışmalarında ne olur bilinmez :1: Ay Allah korusun inşallah sorun çıkmaz :31:
İkisi de bana cevabını bilmediğim bir sürü soru soruyordu, sözle ilgili, bohçayla ilgili. Annesi bazı takımlar yaptırıyor saln takımı pike takımı falan. Onlarla ilgili soruyordu ben de bakıyordum mal mal :1: Annem de 'nasıl insanlar? Adetlere düşkünler mi? Bazı gereksiz adetleri ben istemiyorum istiyor mu onlar?' falan diye sorunca yine mal gibi kalıyordum :1:
En son sevdiceğimle oturduk konuştuk tanışın siz ya dedik annelere:1: İşte böylelikle tanışma maceramız başlamış oldu :1:
Babamın haberi yok tabi daha.

Gördüm canımm, yorum bile yaptımm :16:

bende yorumunu gördüm tşkler :34:

bizi de gördün müüüüü :17:

offf bi bilseeeeeeeem :14:

bu 4. erteleme olacak artık yaaa, parası kred kartından her ay gidiyor, ama ben daha 1 seansa bile giremedim :53:

ayy anladım sıkma canını gittiğinde konuşursun gitmediğin seansları tekrar alırsın ne de olsa ödeme yapıldı

alooo bende koydum :DDDD:52::52::52::52::52:

gördüm kiiiiiiiiiiii :32:
Bu gece nisanlimla ilgili hep kabuslar gördüm icim patliyor sabahtan beri
hayırlara gelsin canım, hayra yoralım.. üzülme kötü bisey yoktur Allahın izniyle..:34:

Back
X