Ay yok ben öyle olmam herhalde olmak istemiyorum bakalım yarın nasıl uyanacağım.
Bi dakika, uyuyabilecek miyim ben yaa:44:
sakin sakinnnn uyumasanda olsun ya tatlı heyecanlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ben öyle olmam herhalde olmak istemiyorum bakalım yarın nasıl uyanacağım.
bizi de gördün müüüüü
offf bi bilseeeeeeeem
bu 4. erteleme olacak artık yaaa, parası kred kartından her ay gidiyor, ama ben daha 1 seansa bile giremedim![]()
sakin sakinnnn uyumasanda olsun ya tatlı heyecanlar :)
bende yorumunu gördüm tşkler
ayy anladım sıkma canını gittiğinde konuşursun gitmediğin seansları tekrar alırsın ne de olsa ödeme yapıldı
gördüm kiiiiiiiiiiii![]()
hayırlara gelsin canım, hayra yoralım.. üzülme kötü bisey yoktur Allahın izniyle..![]()
Eveet
Ama KK'da değil, var mı burda da albüm?
Evet canım 4 buçuk senedir yarim o benim
Ben onun ailesiyle nerdeyse tüm sülalesiyle tanıştım hepsi düğün bekliyor artık hatta![]()
Benim son senem, o da askere gidiyor işte askerden sonra inşallah nişan düşünüyoruz, baharda da düğün istiyoruz ama tabi bu bizim fikrimiz ailelere danışmadık daha
Annem teyzesiyle tanıştı hastanedebi kaç kez gittik teyzesinin çalıştığı hastaneye hasta olarak, oturdular konuştular sohbet muhabbet iyiydi yani. Annesiyle de telefonda konuştu bi kaç kez. Şimdilik bi sorun yok gibi ama tabi yüzyüze tanışmalarında ne olur bilinmez
Ay Allah korusun inşallah sorun çıkmaz
İkisi de bana cevabını bilmediğim bir sürü soru soruyordu, sözle ilgili, bohçayla ilgili. Annesi bazı takımlar yaptırıyor saln takımı pike takımı falan. Onlarla ilgili soruyordu ben de bakıyordum mal malAnnem de 'nasıl insanlar? Adetlere düşkünler mi? Bazı gereksiz adetleri ben istemiyorum istiyor mu onlar?' falan diye sorunca yine mal gibi kalıyordum
En son sevdiceğimle oturduk konuştuk tanışın siz ya dedik annelereİşte böylelikle tanışma maceramız başlamış oldu
Babamın haberi yok tabi daha.
Evet canım 4 buçuk senedir yarim o benim
Ben onun ailesiyle nerdeyse tüm sülalesiyle tanıştım hepsi düğün bekliyor artık hatta![]()
Benim son senem, o da askere gidiyor işte askerden sonra inşallah nişan düşünüyoruz, baharda da düğün istiyoruz ama tabi bu bizim fikrimiz ailelere danışmadık daha
Annem teyzesiyle tanıştı hastanedebi kaç kez gittik teyzesinin çalıştığı hastaneye hasta olarak, oturdular konuştular sohbet muhabbet iyiydi yani. Annesiyle de telefonda konuştu bi kaç kez. Şimdilik bi sorun yok gibi ama tabi yüzyüze tanışmalarında ne olur bilinmez
Ay Allah korusun inşallah sorun çıkmaz
İkisi de bana cevabını bilmediğim bir sürü soru soruyordu, sözle ilgili, bohçayla ilgili. Annesi bazı takımlar yaptırıyor saln takımı pike takımı falan. Onlarla ilgili soruyordu ben de bakıyordum mal malAnnem de 'nasıl insanlar? Adetlere düşkünler mi? Bazı gereksiz adetleri ben istemiyorum istiyor mu onlar?' falan diye sorunca yine mal gibi kalıyordum
En son sevdiceğimle oturduk konuştuk tanışın siz ya dedik annelereİşte böylelikle tanışma maceramız başlamış oldu
Babamın haberi yok tabi daha.
O zaman gözlerim mor mor olur amaa![]()
Insallah ona ulasmaya çalışıyorum bakalım
resimler albümler silinebiliyormuş kızlar :)
kızlaaar zil çalmak üzere ben çıkıyorum, 1 saat sona evden dahil olmaya devam ederim muhabbetee![]()
![]()
Daraldim uleynnnnnnnnnnnn
[sıze=3]sen niye daraldın anlat bakim :44::82:[/sıze]
iveeettttt onun için albüm yaptık ya zatiisen nereliydin neredeydin canım yaş kaçtı hatırlayabilemedim sordum belki ama
![]()
Rahat olmaya bak canım heyecanını cok fazla belli etme daha iyi olur güler yüzlü olman herseyi halleder (tecrübe)
hımmm maşallah sizinkide uzunmuş![]()
işte vakti gelmiş artık hayırlısı olsun anlaşırlar sen dert etme
ne güzel bizimde o günlerimiz gelecekmi aacaba benim annem istemiyor ablam da öyle sırf başka şehir diye oyff
![]()
var vargerçi aynı resimler amaaa
![]()
Sanki ilk kez görecekleruyursun canım uyursun destek çıkarız ninni bile söyleriz
:)