Askerimi gönderdimmm
Sabır canım ama düşündüğümden daha iyiyim aslında, sadece kalbimin üstünde öküz oturuyo gibi hissediyorum o kadar
Evet ona şükrediyorum zaten, 5 haftayı düşünüyorum ben inşallah kolay atlatırız...
canım allah kavuştursun ilk zamanlar biraz daha zor oluyorallah hayırlısıyla sağ salim dönmek nasip etsin hepsine
Allah kavuştursun kuzum...
Kızlar günaydın. Çok fenayım. Yarım saat önce arayıp vedalaştık. Teslim oldu birliğine, telefonunu da kardeşiyle birlikte gönderiyor almıyor yanına...
Sim kartını aldı. Çok sabırsız çok sinirlendim konuşurken.
Veee aşkk gider...:18:
Allah kavuştursun kuzum...
Kızlar günaydın. Çok fenayım. Yarım saat önce arayıp vedalaştık. Teslim oldu birliğine, telefonunu da kardeşiyle birlikte gönderiyor almıyor yanına...
Sim kartını aldı. Çok sabırsız çok sinirlendim konuşurken.
günaydın canım ayy ayy o ilk günlere döndüm bir anneden sinirlendinki canım
Allah kavuştursuuuuuunBaşlamak bitirmenin yarısıdr diyorum, sizler de başladınız artık en azından kavuşmak için geçecek günler bundan sonra
telefonu almamakla iyi yapmış canım, daha girer girmez ne olacağı belli değil sonuçta, yakalandığında askerliği uzardı :18: biraz ortamı kolaçan etsin falan belki o zaman sokar bi telefonhiçbirimizin askeri ilk gidişinde telefon götürmedi yanında
bi de sabırsız derken? anlamadım ben? neye sinirlendin ki sen? :44:
ya çok sabırsız, telefonu ben 40 saatte kapatamam normalde, daha sözümü bitirmeden pat diye kapatıverdi aradım kapatmış telefonu. çok heyecanlı çok sabırsız ya. Gireyim de başlayım artık dedi. Stresli aslında bunu anlayabiliyorum ama işte duygusalım tam da dönemime denk geldi bu konu
canımmm o an belkide konuşmak devam etmek daha zor gelmiştir biran önce gireyim demesi normal o kapıya bakıpta o adımı atmak emin ol çok zor
Ya konuşmayı sonlandırdık öptüm falan dedi ama ben işte daha bi 'hoşçakal, kendine iyi bak' falan demeyi düşünürken kapatıverdi
Amaan ben alınganım ya...
Ya çok sabırsız, telefonu ben 40 saatte kapatamam normalde, daha sözümü bitirmeden pat diye kapatıverdi aradım kapatmış telefonu. Çok heyecanlı çok sabırsız ya. Gireyim de başlayım artık dedi. Stresli aslında bunu anlayabiliyorum ama işte duygusalım tam da dönemime denk geldi bu konu
canımmm o an belkide konuşmak devam etmek daha zor gelmiştir biran önce gireyim demesi normal o kapıya bakıpta o adımı atmak emin ol çok zor
Yazdım canım önceki mesajımda şimdi
canım işte bu sürecin en zor kısmıda bu sanırımsen alıngan oluyorsun ama onuda anlaman alttan alman gerekiyor ayyy bir bitsee
sinreye tamamen katılıyorummben ellerimle teslim ettim biliyosun ama o an bile benimki sen git, sen varken giremem diyodu, o da öyle olmuştur belki
Bi bitse
Off her geçen saniye lehimize işliyor ama...
selam kızlar hayırlı cumalar... nasılsınız bakalım ancak gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?