354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

neden 5 hafta canım uzun dönemmiydi seninki kısa diye hatırlıyorum ben

günaydın canım ayy ayy o ilk günlere döndüm bir an neden sinirlendinki canım

aboooooowww kızlar gördünüzmüüüüüüüüü 3 ay yazıyor artıkkkk oh beee buarada herkese günaydın

Veee aşkk gider... :18:

Allah kavuştursuuuuuun Başlamak bitirmenin yarısıdr diyorum, sizler de başladınız artık en azından kavuşmak için geçecek günler bundan sonra

telefonu almamakla iyi yapmış canım, daha girer girmez ne olacağı belli değil sonuçta, yakalandığında askerliği uzardı :18: biraz ortamı kolaçan etsin falan belki o zaman sokar bi telefon hiçbirimizin askeri ilk gidişinde telefon götürmedi yanında

bi de sabırsız derken? anlamadım ben? neye sinirlendin ki sen? :44:

günaydın canım ayy ayy o ilk günlere döndüm bir an neden sinirlendinki canım

Ya çok sabırsız, telefonu ben 40 saatte kapatamam normalde, daha sözümü bitirmeden pat diye kapatıverdi aradım kapatmış telefonu. Çok heyecanlı çok sabırsız ya. Gireyim de başlayım artık dedi. Stresli aslında bunu anlayabiliyorum ama işte duygusalım tam da dönemime denk geldi bu konu

Yazdım canım önceki mesajımda şimdi

canımmm o an belkide konuşmak devam etmek daha zor gelmiştir biran önce gireyim demesi normal o kapıya bakıpta o adımı atmak emin ol çok zor

canımmm o an belkide konuşmak devam etmek daha zor gelmiştir biran önce gireyim demesi normal o kapıya bakıpta o adımı atmak emin ol çok zor

Ya konuşmayı sonlandırdık öptüm falan dedi ama ben işte daha bi 'hoşçakal, kendine iyi bak' falan demeyi düşünürken kapatıverdi
Amaan ben alınganım ya...

Ya konuşmayı sonlandırdık öptüm falan dedi ama ben işte daha bi 'hoşçakal, kendine iyi bak' falan demeyi düşünürken kapatıverdi
Amaan ben alınganım ya...

canım işte bu sürecin en zor kısmıda bu sanırım sen alıngan oluyorsun ama onuda anlaman alttan alman gerekiyor ayyy bir bitsee

Yazdım canım önceki mesajımda şimdi

sinreye tamamen katılıyorumm ben ellerimle teslim ettim biliyosun ama o an bile benimki sen git, sen varken giremem diyodu, o da öyle olmuştur belki

canım işte bu sürecin en zor kısmıda bu sanırım sen alıngan oluyorsun ama onuda anlaman alttan alman gerekiyor ayyy bir bitsee

sinreye tamamen katılıyorumm ben ellerimle teslim ettim biliyosun ama o an bile benimki sen git, sen varken giremem diyodu, o da öyle olmuştur belki

Bi bitse
Off her geçen saniye lehimize işliyor ama...

Günaydın kızlar nasılsınız.Napıyorsunuz bakimm

selam kızlar hayırlı cumalar... nasılsınız bakalım ancak gelebildim

selam canım sanada hayırlı cumalar iyi diyelim iyi olsun kaç akşamdır rüyamda hep eşimin geldiğini askerliğin bittiğini görüyorum bilinçaltı işte sabah uyanıncada kötü oluyorum tabi bugün özlemim tavan yaptı pek iyi değilim anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…