Çok iyi anlıyorum :)sabah olurmu bugun bilmiyorummmmEvet az gunleri saatleri sayıyorum iste
aaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiinnn inşallaahhhhhhhh
yaaa öyle işte ,sağlık olsun
Çok iyi anlıyorum :)sabah olurmu bugun bilmiyorummmm
Tabi canım dışarı çıktıklarında bir şey olacağından değil de önlem amaçlı işte tipten asker oldukları belli :) içerde kalmaları daha iyi boşver :)
Çok teşekkür ederiiimooo :) gözünüz aydın efenim
Ya ne güzel bişeymiş arayınca bile böyle mutlu olmakanlıyorum Rabbim sabır versin inşallah hemencik geçer biter gider kavuşursun eşine ,kavuşuruz askerlerimize
benimkide aradı az önce konuştuk , dün arayamamış meğer benim mektubun peşinden koşcam diye saatlerce10 da da nöbeti varmışmış sonrada arayamamış oohh ceza olsun sana dedim güldüm siniri geçmişti ama hala hırslıydı öyle çok azar yemiş ki iyi olmuşşşşşşşşş
naber akaycaaskerinin gelmesine az kaldı hı benimkinin 2 hafta çarşı izni kitlenmiş canım bi tek ona sıkıldı ya
Bak aramaya da başlamış üzülme canim5 daha
Sizinde az kalmış canımm darısı başına :)
Sağol canım Allah kesin dönüş yaptıklarını göstersin hepimize :) aa doğru canım :/
Ya ne güzel bişeymiş arayınca bile böyle mutlu olmak
Rabbim kavuştursun hepimizi inşallaaahAmin...
Canım hayırlı olsun mehtabın yakınmış, ne zaman geliyor askerin?
Olmazmı ya attıkları bir mesajın değerini anlıyoruzz :) Sağol canımm yarın öğle saatlerinde yanımda inşallaaaah :)
Çok teşekkür ederiiim
Ya ne güzel bişeymiş arayınca bile böyle mutlu olmak
Rabbim kavuştursun hepimizi inşallaaahAmin...
Bugünüm çok kötü başladı ama çok güzel geçiyor inşallah her günüm böyle geçer
Canım hayırlı olsun mehtabın yakınmış, ne zaman geliyor askerin?
Maşallah canımm iyice hasret giderin sarılın bol bol.
Benim yaptığım en büyük hata sanırım tişörtünü almak oldu
Gece boyu kafamı tişörte gömdüm ağladım yaa mal gibi...
Hepimiz iyi olalım hep ayni hasreti çekiyoruz.. senin icinde çok sevindim yaa
Çok iyi anlıyorum :)sabah olurmu bugun bilmiyorummmm
Tabi canım dışarı çıktıklarında bir şey olacağından değil de önlem amaçlı işte tipten asker oldukları belli :) içerde kalmaları daha iyi boşver :)[/QUOTE
Kesinlikle öyle :))
Bakalım telefon sokabilecek miyiz içeri? Ben onun istediği zaman aramasına bile razıyım resmen kalbim yerinden çıkacaktı '0366'yı görünceGecer canım o biraz alissin firsat bulduğu an hep arar seni iyi olursun biseyciğin kalmaz. (Bi sıkıntı istedigin zaman hemen haber alamaman birde mesaj gonderememen olacaktır ee asker iste )
Ahh ahh aynen canım yapışık gezicemBende atkısına aynı şeyi uygulamıştım olsun anılar birktiriyorsunuz işte çocuguna baban gittiğinde t-shirtune sarıldım ağla ağla bi hal olmuştum dersin
Sevdiceğim yok diye kaşlarımı kendi haline bırakmıştım yeniden şekil verdirmek istiyordum kaç gündür gidiyorum kadın orada yok şimdi tekrar gideceğim eğer yoksa ne yapacağım bilmiyorumm resmen kaşımın üste yeni kaş çalışmalarına başlanmış durumdaa hoff
Bi de benim çıksa
Bende de seyrek seyrek bazı yerleri çıksın diye kendi haline bırakıyorum en fazla dağılıyor yani tek tük o kadar...
Başka bi yere git eğer güvendiğin başka birisi varsa?
Bakalım telefon sokabilecek miyiz içeri? Ben onun istediği zaman aramasına bile razıyım resmen kalbim yerinden çıkacaktı '0366'yı görünce
Ahahah inşallah ya o günleri de görürüz inşallah hayırlısıyla...
Bakalım telefon sokabilecek miyiz içeri? Ben onun istediği zaman aramasına bile razıyım resmen kalbim yerinden çıkacaktı '0366'yı görünce
Ahahah inşallah ya o günleri de görürüz inşallah hayırlısıyla...
Allah yardımcın olsun yaaa. Biz direkten döndük iyikide simdi gitti
kızlar herkese selam rabbim tüm askerlerimizi korusun bu mübarek gün hürmetine
kızlar herkese selam rabbim tüm askerlerimizi korusun bu mübarek gün hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?