selam canım sanada hayırlı cumalar iyi diyelim iyi olsun kaç akşamdır rüyamda hep eşimin geldiğini askerliğin bittiğini görüyorum bilinçaltı işte sabah uyanıncada kötü oluyorum tabi bugün özlemim tavan yaptı pek iyi değilim anlayacağın
oooyyy kıyamam yaacanım kafanı başka şeylerle mesgul etmeye çalış hergün her sabah aynı işkenceyi cekme
selam kızlar hayırlı cumalar... nasılsınız bakalım ancak gelebildim
valla canım normalde ben aşırı duygusalım herkes ailem eşim benden bu süreci çok zor atlatmamı bekliyordu kiii beklenene göre çoook iyiyim şükür ama işte canım evli olunca olmuyor malesefeşimede diyorum sen kokan bi evde seni bekliyorum ufff zaman öyle çabuk geçsin istiyorum kiii uyuyayım uyanayım şafak 1 olsun
Ayyy askerim aradııııı
ooo :) gözünüz aydın efenim
naber akaycaaskerinin gelmesine az kaldı hı benimkinin 2 hafta çarşı izni kitlenmiş canım bi tek ona sıkıldı ya
Selam iyiyiz şükür
a.selam gerçekten iyi misin, yoksa iyi demek adet olmuş diyemi dedin ? :44:
been iyiyim keyfim yerine geldi askerim arayınce, bide bölük ve taburu yanlış yazdım diye mektubu saatlerce aramış bi sürü komutandan fırça yemiş bende oohh iyi olmuş söyleseydin sende bana dedim hala inatla söylemicem diyo yaarama bişey gönderme deyip durdu
Ay sorma canım şimdi izin işi tamam ehliyetimide verdiler yazmış yarın geliyoooooorr harikayımm yanı :) niye canım neden ceza vermişler ?
Ayyy askerim aradııııı
valla canım normalde ben aşırı duygusalım herkes ailem eşim benden bu süreci çok zor atlatmamı bekliyordu kiii beklenene göre çoook iyiyim şükür ama işte canım evli olunca olmuyor malesefeşimede diyorum sen kokan bi evde seni bekliyorum ufff zaman öyle çabuk geçsin istiyorum kiii uyuyayım uyanayım şafak 1 olsun
Oooo gözün aydın canım. Bizimde gunler bi gecsede gelse
Sağol canım 3 günlüğüne geliyor ama olsun özlemiştimm iyi gelir umarım :44::44: Siz ne zaman izn kullanacaksınız
ne güzel mutluluğun daim olsun
Ay sorma canım şimdi izin işi tamam ehliyetimide verdiler yazmış yarın geliyoooooorr harikayımm yanı :) niye canım neden ceza vermişler ?
Benimkinin acemi birligi bitecek dağıtım izinine gelecek 5 nisanda
ne güzel mutluluğun daim olsunnevruz diye bide haftaya seçim avr diyeymiş
Sizinde az kalmış canımm darısı başına :)
Sağol canım Allah kesin dönüş yaptıklarını göstersin hepimize :) aa doğru canım :/
Yok gercekten iyiyim canım aksam askerim aradı yaa benden mutlusu yoook
Sizinde az kalmış canımm darısı başına :)
Sağol canım Allah kesin dönüş yaptıklarını göstersin hepimize :) aa doğru canım :/
senin adına sevindim canım hep iyi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?