354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

oooyyy kıyamam yaa canım kafanı başka şeylerle mesgul etmeye çalış hergün her sabah aynı işkenceyi cekme

oooyyy kıyamam yaa canım kafanı başka şeylerle mesgul etmeye çalış hergün her sabah aynı işkenceyi cekme

valla canım normalde ben aşırı duygusalım herkes ailem eşim benden bu süreci çok zor atlatmamı bekliyordu kiii beklenene göre çoook iyiyim şükür ama işte canım evli olunca olmuyor malesef eşimede diyorum sen kokan bi evde seni bekliyorum ufff zaman öyle çabuk geçsin istiyorum kiii uyuyayım uyanayım şafak 1 olsun

anlıyorum Rabbim sabır versin inşallah hemencik geçer biter gider kavuşursun eşine ,kavuşuruz askerlerimize
Ayyy askerim aradııııı

benimkide aradı az önce konuştuk , dün arayamamış meğer benim mektubun peşinden koşcam diye saatlerce 10 da da nöbeti varmışmış sonrada arayamamış oohh ceza olsun sana dedim güldüm siniri geçmişti ama hala hırslıydı öyle çok azar yemiş ki iyi olmuşşşşşşşşş

ooo :) gözünüz aydın efenim

naber akayca askerinin gelmesine az kaldı hı benimkinin 2 hafta çarşı izni kitlenmiş canım bi tek ona sıkıldı ya

naber akayca askerinin gelmesine az kaldı hı benimkinin 2 hafta çarşı izni kitlenmiş canım bi tek ona sıkıldı ya

Ay sorma canım şimdi izin işi tamam ehliyetimide verdiler yazmış yarın geliyoooooorr harikayımm yanı :) niye canım neden ceza vermişler ?

Selam iyiyiz şükür

a.selam gerçekten iyi misin, yoksa iyi demek adet olmuş diyemi dedin ? :44:

been iyiyim keyfim yerine geldi askerim arayınce, bide bölük ve taburu yanlış yazdım diye mektubu saatlerce aramış bi sürü komutandan fırça yemiş bende oohh iyi olmuş söyleseydin sende bana dedim hala inatla söylemicem diyo ya arama bişey gönderme deyip durdu

Yok gercekten iyiyim canım aksam askerim aradı yaa benden mutlusu yoook

Allah yardımcın olsun yaaa. Biz direkten döndük iyikide simdi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…