[Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.
öyle vallabana bi dua okuyun ya gidişat iyi değil :18::18:
merhaba kızlar nasılsınız
bir slm vermek istedim sadece umarım herşey yolundadır
merhaba kızlar nasılsınız
[/QUOTE][Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.QUOTE=lunamoon;34547346]öyle vallabana bi dua okuyun ya gidişat iyi değil :18::18:
Merhabaaaaaaaa =)
kızlaaar, şu set nasıl sizce? alsam mı kiii
Sıkıldımmmm....
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff canım sıkıldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Kız burdayım ya lanerdesin lan sen! nerdesin ha nerdesin döverim seni bak yeterin yaaa
Yokmuyum kiii burdayımIyiyiz senden naber nerelerdesin seeeen
Afiyet olsun
Saat 10'u bekliyorum o zaman kesmek için
3. bölükteymiş canım. evet öyleymiş öğlen aradı aramasını bekliyorum işte şimdi de
güzelll ama daha değişik bişeyler olsa daha iyi olmaz mı :)
Cumlemizden canımmmmAllah razı olsun canım
Merhabalar hoşgeldin ne iyi ettinmerhaba kızlar nasılsınız
Cumlemizden canımmmm
Merhabalar hoşgeldin ne iyi ettin
Ee sabah beri yoksun uğramaz oldunKız burdayım ya la
Yokmuyum kiii burdayım
Hahahahay mutluluğun seni mutlu eden bu şey hoşuma gitti benimkini düşündüm bir an daAaaay kızlar askerimle konuştum az önce kapattım sonra ablam whatsapptan yazdı seninkiyle konuştum dedi ne konuştunuz dedim bilmiyordum ne konuştuklarını benimki bana ablanla konuştuk demedi hiç
Ablam hal hatır sormuş whatsappta yazışmışlar işte sonra benimkide iyiyim şırnağa alışmaya çalışıyorum falan demiş sonrada demiş ki ....... anneme (.....benim annemin adı oluyor) ..... anneme selam söyle dualarını eksik etmesin demiş
Hiç dememişti böyle birşey annemle erkek arkadaşım telefonda konuşuyorlardı bayramlarda kandillerde yada bi durum olduğu zaman ama teyze derdi annem oğlum derdi hep ama o teyze derdi.Resmi olarak birşey yok erkek arkadaşımla ama annemin adını söyleyip sonuna anne eklemesi şaşırttı ve mutlu etti bak kerataya bak ya ben onun annesine .....teyze diyorum hala
acele etme daha güzelleri denk gelir canım
bilemedim işteee
Günaydın falan dedim de takan olmadı sabah napayımEe sabah beri yoksun uğramaz oldun
Hahahahay mutluluğun seni mutlu eden bu şey hoşuma gitti benimkini düşündüm bir an da
acele etme daha güzelleri denk gelir canım
kızlaaar, şu set nasıl sizce? alsam mı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?