fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap
ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa:18:
hehhehenerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm
Ben çalışıyorum ozel öğretmen olarak...kestane rengi düşünüyorum
Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir olduhe heeeiyi olmuş vallaaa, azıcık yesin fırçaaa
yaaaa aklımı çelmee bee benim öyle deliliklerim vardır aslında dur bi uçak bakayım :)
503 tl uçakla gidersem otobüsüde koy üzerine cıks daha uzun görmicem günler olucak bunu o zamana saklamalıyım
Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum
Teşekkür ederim canımmhayırlı cumalaaar kızlaaaaar
ohhhhh, gözün aydınnn Eki Görüntüle 1031707
bizimkilerin de yok 2 hafta çarşı izniaynı sebeplerden
prensesss, doğum gününü kutladı mı seninki???
gözün aydın canımmmmm, benimki de gelse bi
yaaa ben kendimizi çok şanslı hissediyorum, hepimiz diğer çiftlerden çok daha farklı bi boyutta yaşıyoruz ilişkilerimizi... evet özlüyoruz belki ama, ben çok gururlu hissediyorum mesela kendimi bi asker yareni olduğum içinilerde gerçekten güzel hikayelerimiz olacak, en azından çocuklarımıza / torunlarımıza göğsümüzü gere gere "ben senin babanı/dedeni 6 ay bekledim" diyebileceğiz
allah kavuştursunnn, başladınız ya gerisi geçecek artık
burdan da allah kavuştursun diyeyim kuzumm
teşekkür ederim canımm
Kızlar yaa akşam ararım arayabilirsem demişti bu saatten sonra aramaz mı beklemeyim mi?
21:30-22:00 a kadar arayabilir canım
İnşallah arar yaa çok merak ediyorum iyi mi diye...
Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyocanım o boşluk hissi 168 gün devam edicek hatta katlanarak büyüyorben eşim gittiğinden beri böyle hissediyorum yaniii şafak düşüyor ama özlem ve o boşluk büyüyor bol bol dua et canım
Burdan da Allah kavuştursun diyeyim kuzumm
Teşekkür ederim canımm
Kızlar yaa akşam ararım arayabilirsem demişti bu saatten sonra aramaz mı beklemeyim mi?
İYİDİR İYİDİR MERAK ETME İYİ OLMAYACAK BİŞEY YOK Kİ :) ben benimkini dövmek istiyorum
Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyogecck biliyorum zorda olsa gcck..
Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyogecck biliyorum zorda olsa gcck..
Canim belli olmaz 10 a kadar yolu var bos kalirsa arayabilir
İnşallah alışır hemen yaa
Yemekleri çok kötüymüş öyle söyledi, kıyamam ben ona ya boğazımdan geçmiyor bişey o çirkin yemekleri yerken
Sen niye dövmek istiyosun yarini?
Kıyamam sana yaa
Geçicek kuzumm
İYİDİR İYİDİR MERAK ETME İYİ OLMAYACAK BİŞEY YOK Kİ :) ben benimkini dövmek istiyorum
Hmm 10'a kadar arayabilir yani?
Tamam o zaman ben umudumu kesmeyim...
canim benim uzun donemiz biz.. Sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyogecck biliyorum zorda olsa gcck..
Anladım canım şimdi ne renk ilk kez mi boyayacaksin?
Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir oldu
Ayy bakma sen bana ben kkendime de çok gaz veririm
luna bu askerin seni bayaa kizdirmis mi nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?