354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

fırsatın varsa sende git sürpriz yaaaaaaaaaaap

ayy ne bileyim havalar ısındıkça daralıcam galibaaaaaaa :18:

hehhehe nerelerdesin sen bakimmmmm atarlı'mmm

503 tl uçakla gidersem otobüsüde koy üzerine cıks daha uzun görmicem günler olucak bunu o zamana saklamalıyım

Ben çalışıyorum ozel öğretmen olarak...kestane rengi düşünüyorum

Anladım canım şimdi ne renk ilk kez mi boyayacaksin?

he heee iyi olmuş vallaaa, azıcık yesin fırçaaa
Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir oldu

yaaaa aklımı çelmee bee benim öyle deliliklerim vardır aslında dur bi uçak bakayım :)

Ayy bakma sen bana ben kkendime de çok gaz veririm

Selam kizlar nasilsiniz? Ben boslukta gibi hissediyorum kendimi askerim bugun teslim oldu ,gururlu ve huzunluyum

Burdan da Allah kavuştursun diyeyim kuzumm

Teşekkür ederim canımm

Kızlar yaa akşam ararım arayabilirsem demişti bu saatten sonra aramaz mı beklemeyim mi?

canım o boşluk hissi 168 gün devam edicek hatta katlanarak büyüyor ben eşim gittiğinden beri böyle hissediyorum yaniii şafak düşüyor ama özlem ve o boşluk büyüyor bol bol dua et canım
Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyo gecck biliyorum zorda olsa gcck..

İYİDİR İYİDİR MERAK ETME İYİ OLMAYACAK BİŞEY YOK Kİ :) ben benimkini dövmek istiyorum

İnşallah alışır hemen yaa
Yemekleri çok kötüymüş öyle söyledi, kıyamam ben ona ya boğazımdan geçmiyor bişey o çirkin yemekleri yerken
Sen niye dövmek istiyosun yarini?

Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyo gecck biliyorum zorda olsa gcck..

Kıyamam sana yaa
Geçicek kuzumm

Ama üzülme vakitlet öyle böyle geciyor .. ben çok aglamistim kendimi mahvetmistim ama alışıyorsun sonunda

BİZİMKİNİNDE YEMEKLERİ KÖTÜYMÜŞ AMA BEN YİYORUM VALLA haddinden fazla odun kendisi sinirlerimi bozuyor

Anladım canım şimdi ne renk ilk kez mi boyayacaksin?

Aynen hele benim mektup yüzünden yeyince hoşuma gitti güldükce ben sinir oldu

Ayy bakma sen bana ben kkendime de çok gaz veririm

Yok ilk değil kızıl dı saçlarım ama oyle koyu degil .. simdi koyu kestane yaptim bakalım nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…