354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Lan biri bana kola ısmarlasın kolam bittiiiiiiiiiiiiiii

Çook kola içiyorsun ama sen bu çok yanlış

Senin ismini biliyordum ki ben memnun oldum canım benim

Gayet mutluydum ta ki birtanemin 4 ay resmen hapis hayatı yaşayacağı yeri görene kadar.....
Eki Görüntüle 1032108

Şırnak-İdil.....
Tutamıyorum kendimi ağlayıp duruyorum

Yaaa yapma bunu sen böyle kötü olursan askerin ne yapsın bunları ona da söyleme üzülme de kötü bir yer olur huzuru olur iyi olup huzursuz bi yer olsa daha mı iyi toparlamaya bak kendini ağlama lütfen

Aşkım askerim şuan nöbette 2 ye kadar hemde yazık Kıyamam ben ona ne kadar uyuz olsa da seviyorum ben bu odunu yaa

Maraş gibi biryerden oraya zor olmuştur benim memleketimdir kahramanmaraş :)
Allah en hayırlısını yaşatacak size bakıyorum şu an diğer ilçeler arasında en iyisi idilmiş:)
kaan dağılsın sana çocukluk resimlerimi göstereyim mi :)
Göster bakalımm

İnşallah öyle olur

Akayca nerde yahu yarın askeri geliyor sınava girecek kız oyy ben bile heyecan yaptım

Canim benim uzun donemiz biz.. sanki btun sevincim elimden alinmis gibi aglayamiyorumda ama icim cok skliyo gecck biliyorum zorda olsa gcck..

ayyy canım rabbim sabrını verior emin ol ama ben en başından beri alışmak istemedim yokluğuna alışma fikri bile mahvediyordu beni alışmadım alışamam allah ta alıştırmasın durumu kabullendim diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…