354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hadi yine iyisinnnn

günaydın kızlaarrrrrrrr dün katılamadım size ama birascık okudum erees geçmiş olsun pisikletten düşmüşsün
Sağol canım hemde 3 kere

anaaamm noldu erees geçmiş olsun
Eskişehirin o dünkü güzel havasına dayanamayıp dışarı çıktım sonra arkadaşlarım bisiklet sürelim dediler ben bilmiyorum dedim gel öğretelim dediler çok ısrar ettiler Aldık bisikletleri Anadolu Ünv. gittik oranın yokuşunu bilirsin heh biz orayı yokuş aşağı gelerek sürüyorduk sola dönme vardı yapamadım ahaha refüje yapıştım çiçeklerin üstüne
hadi yine iyisinnnn
Yaa hiç demee

ayy canım geçmiş olsun

Günaydın kızlar
Hastaneye gittim bugün, sol kulak arkamda ve boynumun sağ tarafında 2 tane büyümüş lenf bezim var.
Antibiyotik kullanmaya başladım dua edin de küçülsünler

Günaydın kızlar
Hastaneye gittim bugün, sol kulak arkamda ve boynumun sağ tarafında 2 tane büyümüş lenf bezim var.

geçmiş olsun canım

sebebi neymiş peki?

geçmiş olsun canım

sebebi neymiş peki?

Enfeksiyondanmış. Sağ tarafta sinüzitsel akıntım varmış sol tarafta da ağzımda yara çıkmıştı ya yakın zamanda ondan olabilir dedi işte sağ taraftakini nasıl farketmedin dedi ultrasondaki doktor. O daha büyükmüş ve uzunmuş. İşte antibiyotik başladık bakalım küçülmezse veya büyürse tekrar görüşelim dedi...

merhaba kızlar keyıfler nasıl :) hatırınızı sormak ıcın yazmak ıstedm umarm hersy yolundadır

sizlerde bugne gelceksınz kuzum gelicek ognlerde

İnşallah ya inşallah
Sevdiceğim aramış duymamışım gerizekalı ben :2:
Sonra tekrar aradı ama hemen gitmem lazım dedi, anlatamadım doktorun söylediklerini. Şimdi merakta kalmıştır benim sevgilim

İnşallah ya inşallah
Sevdiceğim aramış duymamışım gerizekalı ben :2:
Sonra tekrar aradı ama hemen gitmem lazım dedi, anlatamadım doktorun söylediklerini. Şimdi merakta kalmıştır benim sevgilim

ehe tekrar arar cnm mrk etme o zaman anlatırsın nasılsa

ahaaaa bende eskişehirdeyimmm 26 yaşındayım çalışıyorum :))) ayy aynı şehirde 4. kişi görüşmemiz şart

Vayy iyimiş ama ben çalıştıgım için pek vaktim olmuyo pazar günleri ancak öyle birde ben ilçedeyim evlenınce esk yerleşcez :)

Günaydın kızlar

geçmiş olsun canım inşallah rabbim şifanı versin..

merhaba kızlar keyıfler nasıl :) hatırınızı sormak ıcın yazmak ıstedm umarm hersy yolundadır

merhaba hoşgeldin iyiyiz şafak sayıyoruz işte hep birlikte derdimizi paylaşıp şükür yolunda ,şafağın iç açıyor maşallah tez vakitte kavuştursun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…