- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Kizlar benimki anlatti bugun benim memleketimden bi komutani varmis komutan goksun diye bir ilcesindenmis oranin soguklugundan bahsetmis benimkide demis ki merkez oyle soguk degil komutan sen nerden biliyorsun demis kiz arkadasim orali demis komutan git burrrdaaan git git demis
Sonrada demis ki gezip gezip bizim kizimizi birakma sakin
Yok komutanim olmaz oyle sey hem 5senedir beraberiz biz demis
Herkes biliyormu demis komutanda
Babasi bilmiyor demis benimki
Kizi istediginde babasi sorun cikarirsa bana soyle ben hallederim demis ahahahahah
Sağol canım hemde 3 keregünaydın kızlaarrrrrrrr dün katılamadım size ama birascık okudumerees geçmiş olsun pisikletten düşmüşsün
Eskişehirin o dünkü güzel havasına dayanamayıp dışarı çıktım sonra arkadaşlarım bisiklet sürelim dediler ben bilmiyorum dedim gel öğretelim dediler çok ısrar ettileranaaamm noldu erees geçmiş olsun
Yaa hiç demeehadi yine iyisinnnn
Sağol canım hemde 3 kere
Eskişehirin o dünkü güzel havasına dayanamayıp dışarı çıktım sonra arkadaşlarım bisiklet sürelim dediler ben bilmiyorum dedim gel öğretelim dediler çok ısrar ettilerAldık bisikletleri Anadolu Ünv. gittik oranın yokuşunu bilirsin heh biz orayı yokuş aşağı gelerek sürüyorduk sola dönme vardı yapamadım ahaha refüje yapıştım çiçeklerin üstüne
Yaa hiç demee
Günaydın kızlar
Hastaneye gittim bugün, sol kulak arkamda ve boynumun sağ tarafında 2 tane büyümüş lenf bezim var.
Antibiyotik kullanmaya başladım dua edin de küçülsünler
geçmiş olsun canım
sebebi neymiş peki?
merhaba kızlar keyıfler nasıl :) hatırınızı sormak ıcın yazmak ıstedm umarm hersy yolundadır
Keyifler normal işte
26 Şafak da müthişmiş
sizlerde bugne gelceksınz kuzum gelicek ognlerde
İnşallah ya inşallah
Sevdiceğim aramış duymamışım gerizekalı ben:2:
Sonra tekrar aradı ama hemen gitmem lazım dedi, anlatamadım doktorun söylediklerini. Şimdi merakta kalmıştır benim sevgilim
ahaaaa bende eskişehirdeyimmm 26 yaşındayım çalışıyorum :))) ayy aynı şehirde 4. kişi görüşmemiz şart
Vaay eskisehir hosgeldinmerhaba kızlar keyıfler nasıl :) hatırınızı sormak ıcın yazmak ıstedm umarm hersy yolundadır
selamm
Günaydın kızlar
Hastaneye gittim bugün, sol kulak arkamda ve boynumun sağ tarafında 2 tane büyümüş lenf bezim var.
Vaay eskisehir hosgeldin
Aleykumselam nabersin lunam
Vaay eskisehir hosgeldin
Aleykumselam nabersin lunam
Geeecmis olsuun
Günaydın kızlar
merhaba kızlar keyıfler nasıl :) hatırınızı sormak ıcın yazmak ıstedm umarm hersy yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?