benimki de ilk zamanlar böle saatlerce aramadığı olmuştu bi kere, haftasonu olduğu halde, akşam aradığında sormuştum neden aramadın diye, bütün gün mıntıka temizliği yaptık demiştiacemi oldukları için, üst devreler işleri onlara yıkıyorlar çünküüü
İngilizce video = bu site, videolu anlatım, ve benim öğretmen arkadaşımın sitesi, kesinlikle tavsiye ederim
burası var
burası da var
Benim girdiğim sene türkçede 40 sorudan 33 tanesi paragraftı ve sorusu olumsuzlukla bitiyordu.Hangisi olamaz hangisi olmamalı yazar burda neden bahsetmemişbeynim sulanmıştı 20 dakikada çözen ben 30 dakikanın üstünde çözmüştüm millet 1.5 saatte çözmüş
Umarım bu yıl böyle bir saçmalık olmaz.
Senin ilk girişin değil sonuçta tecrübelisin gönlünü feraah tut sen
Hangi okulun hangi bölümünü bıraktın merak ettim
İzmir Rüştü Ünsal PMYO canım hallettik bitti gitti hayırlı olsun inş. :)
Anaaa polisligi mi biraktiiin
Nasildi sinavvviiiin
İzmir Rüştü Ünsal PMYO canım hallettik bitti gitti hayırlı olsun inş. :)
6 ay sonra bırakmak zorunda kaldım diyelim :) iyidi canım bakalım umarım adil sonuçlanır :)
nasıl geçtiiiiii
iyidi canım ya açıklanan sorulara baktım iyi gibi görünüyo ama açıklanmayalara bakacağız artık bekleme zamanı :)
hadi bakalımmm, benim öğretmen arkadaşım da girmişti bugün, az önce onunla da konuştum, zordu sorular diyoonun da açıklanan sorularda hatası yokmuş, ama açıklanmayalar ne olur bilemem dedi
hakkınızda hayırlısı olsun
aa ne kadar güzel abimi hatırladım dönmeleri yapamazdım dururdum inerdim bisikleti çevirir tekrar biner geri gelirdim eğlencelidir yahu yaz geldi artık bineriz ki :)Kizlar bugun bisiklet surmeyi ogrendim
Kucukken hep cadde ustunde oturuyorduk ogrenememistim
3kere dustum ama olsuuuun cok guzeldi
ballar nasılsınız bu gece askerlerımızın bıze gelmesıne 1 gun daha atıcak bırazdan ınsallahh
ıyı aksamlar kızlar admınlerı cınnet noktasına getırıp sonunda sıfremı aldımbırazdan safak atıcak nasılsnız konusabılıousunuz askerlerınızle
Amin canım
aa ne kadar güzel abimi hatırladım dönmeleri yapamazdım dururdum inerdim bisikleti çevirir tekrar biner geri gelirdim eğlencelidir yahu yaz geldi artık bineriz ki :)
Ben çok iyiyim çünkü askerimle dün bugün görüştük yarında benimle :) sen nasılsın eveeeet az kaldı :)
Ayy evet teknik sorunla bende şifremi kaybetmiştim aramızdasın ama hoşgeldin :) askerim benimleeeeee zaten
Amin canım
aa ne kadar güzel abimi hatırladım dönmeleri yapamazdım dururdum inerdim bisikleti çevirir tekrar biner geri gelirdim eğlencelidir yahu yaz geldi artık bineriz ki :)
Ben çok iyiyim çünkü askerimle dün bugün görüştük yarında benimle :) sen nasılsın eveeeet az kaldı :)
Ayy evet teknik sorunla bende şifremi kaybetmiştim aramızdasın ama hoşgeldin :) askerim benimleeeeee zaten
aa cok sevındım canım yaa hasret gıder bolcadarısı basımıza
Gidermeye çalışıyoruz annesi bugun kısıtladı ama olsunnAmin canım darısı hepimizin başına Şafaklar attııııı
ayy evet cok sukur attı bugundebu anaları napmalı bılmem
o kısacık ah ahh ıcınde ben herseyı cozdum canım merak etme hayal gucumu de oldukca genıs tuttumhaha :) ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?