354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

İngilizce video = bu site, videolu anlatım, ve benim öğretmen arkadaşımın sitesi, kesinlikle tavsiye ederim

burası var

burası da var

teşekkür ederimmmmm örtmenimm :) ilk sitede videoları açamıyorum Google yüzünden olsa gerek

İzmir Rüştü Ünsal PMYO canım hallettik bitti gitti hayırlı olsun inş. :)

Kizlar bugun bisiklet surmeyi ogrendim
Kucukken hep cadde ustunde oturuyorduk ogrenememistim
3kere dustum ama olsuuuun cok guzeldi

iyidi canım ya açıklanan sorulara baktım iyi gibi görünüyo ama açıklanmayalara bakacağız artık bekleme zamanı :)

hadi bakalımmm, benim öğretmen arkadaşım da girmişti bugün, az önce onunla da konuştum, zordu sorular diyo onun da açıklanan sorularda hatası yokmuş, ama açıklanmayalar ne olur bilemem dedi

hakkınızda hayırlısı olsun

ıyı aksamlar kızlar admınlerı cınnet noktasına getırıp sonunda sıfremı aldım bırazdan safak atıcak nasılsnız konusabılıousunuz askerlerınızle

Amin canım

Kizlar bugun bisiklet surmeyi ogrendim
Kucukken hep cadde ustunde oturuyorduk ogrenememistim
3kere dustum ama olsuuuun cok guzeldi
aa ne kadar güzel abimi hatırladım dönmeleri yapamazdım dururdum inerdim bisikleti çevirir tekrar biner geri gelirdim eğlencelidir yahu yaz geldi artık bineriz ki :)
ballar nasılsınız bu gece askerlerımızın bıze gelmesıne 1 gun daha atıcak bırazdan ınsallahh

Ben çok iyiyim çünkü askerimle dün bugün görüştük yarında benimle :) sen nasılsın eveeeet az kaldı :)

ıyı aksamlar kızlar admınlerı cınnet noktasına getırıp sonunda sıfremı aldım bırazdan safak atıcak nasılsnız konusabılıousunuz askerlerınızle

Ayy evet teknik sorunla bende şifremi kaybetmiştim aramızdasın ama hoşgeldin :) askerim benimleeeeee zaten

aa cok sevındım canım yaa hasret gıder bolca darısı basımıza

aa cok sevındım canım yaa hasret gıder bolca darısı basımıza

şafaklar attııı

benimki bu gece 10-12 nöbetindeydi, nöbet bitince ararım dedi, arayabilir her an o yüzden ben kaçtım kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…