o kısacık ah ahh ıcınde ben herseyı cozdum canım merak etme hayal gucumu de oldukca genıs tuttum
anladım şekerim boşver bıkac ay sonra hep senın olcak zatenHayır adam akşam seninle hep bırak gündüz benimle olsun dimi :) Neyse sen anladın beni zatennn
anladım şekerim boşver bıkac ay sonra hep senın olcak zatenhem gece hem gunduz
Amin canım
aa ne kadar güzel abimi hatırladım dönmeleri yapamazdım dururdum inerdim bisikleti çevirir tekrar biner geri gelirdim eğlencelidir yahu yaz geldi artık bineriz ki :)
QUOTE]
Ayy ben yokus asagi hizla inerken sola donme var orda dustum bikere onu yapamadim ikincide indim yurudum gectim napayim ayni hatayi iki kez yapmayim dedim
Ayy ben yokus asagi hizla inerken sola donme var orda dustum bikere onu yapamadim ikincide indim yurudum gectim napayim ayni hatayi iki kez yapmayim dedim
evlilik uzak canım ya gündüzlere idare edecğiz artıksende askerlikten sonra düğün var mı ?
hahahahaiyi yapmışsın kullandıkça alışırsın aşağı yukarı her türlü uçarsın
En güzeli bencede hayatlar rayına oturduktan sonra beklemenin anlamı yok Allah mutlu etsin canım tamamına erdirsin :))evet canım ıstıyoruz ama bakalım nasıpte ne var benımkı ogretım gorevlısı olmak ıstıyo sadece dıl sınavı kaldı onu da atlatırsak engel kalmıcak aılelerde bılıyo sonucta uzatmanın geregı kalmıcak dıye dusunuyoruz
Kizlar benimki anlatti bugun benim memleketimden bi komutani varmis komutan goksun diye bir ilcesindenmis oranin soguklugundan bahsetmis benimkide demis ki merkez oyle soguk degil komutan sen nerden biliyorsun demis kiz arkadasim orali demis komutan git burrrdaaan git git demis
Sonrada demis ki gezip gezip bizim kizimizi birakma sakin
Yok komutanim olmaz oyle sey hem 5senedir beraberiz biz demis
Herkes biliyormu demis komutanda
Babasi bilmiyor demis benimki
Kizi istediginde babasi sorun cikarirsa bana soyle ben hallederim demis ahahahahah
Ben orayi sittin sene donemem Anadolu universitesinin o yokusunu bilirmisin? Biliyorsan heh iste orayi yokus asagi gelip birden sola donmek ooof nasil yapistim refujun ustundeki ciceklere varya. Yere de yapismadim refuje ciktim resmen ;D
Yaa dimi sagolsunEn güzeli bencede hayatlar rayına oturduktan sonra beklemenin anlamı yok Allah mutlu etsin canım tamamına erdirsin :))
hahahhaTabi yaa Allah razı olsun
hahahha biliyorum ayyy kıyamam fena olmuş
Yaa dimi sagolsun
Neyse ki bir yerim kanamadan ciziklerle atlattim
mecburen sanada daha sabırlı daha anlayışlı olmak düşüyor tabi ama bu süreç geçici öyle bakmamız lazım ve hakikatten orda çok zor onların durumu bu arada hangi ildesin kaç yaşındasın okuyomusun çalışıyomusun :))
iyi bari en azından nişanlınında bu farkı görmesi çok iyi ne sinir bozucu yaaa geldin bari yalnız bırak sen git alışverişmi yapcan napcan yap sonra gene buluşun alla alla
günaydın herkeseeeenasılsınız kızlar dün giremedim bakıcam ne konuştunuz ama daha fırsatım olmadıı
günaydın herkeseeeenasılsınız kızlar dün giremedim bakıcam ne konuştunuz ama daha fırsatım olmadıı
Gunaaaaydiiiiiiiinnnn
Ben eskişehirdeyim çalışıyorum 24 yaşındayım aöf de insan kaynakları okuyorum.gercekten sabır sart özledigi için çok sinirli( Sen nerelisin ?
Gunaaaaydiiiiiiiinnnn
günaydın kızlaarrrrrrrr dün katılamadım size ama birascık okudumerees geçmiş olsun pisikletten düşmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?