354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ayy ben yokus asagi hizla inerken sola donme var orda dustum bikere onu yapamadim ikincide indim yurudum gectim napayim ayni hatayi iki kez yapmayim dedim

hahahaha iyi yapmışsın kullandıkça alışırsın aşağı yukarı her türlü uçarsın

Kizlar benimki anlatti bugun benim memleketimden bi komutani varmis komutan goksun diye bir ilcesindenmis oranin soguklugundan bahsetmis benimkide demis ki merkez oyle soguk degil komutan sen nerden biliyorsun demis kiz arkadasim orali demis komutan git burrrdaaan git git demis
Sonrada demis ki gezip gezip bizim kizimizi birakma sakin
Yok komutanim olmaz oyle sey hem 5senedir beraberiz biz demis
Herkes biliyormu demis komutanda
Babasi bilmiyor demis benimki
Kizi istediginde babasi sorun cikarirsa bana soyle ben hallederim demis ahahahahah

evlilik uzak canım ya gündüzlere idare edecğiz artık sende askerlikten sonra düğün var mı ?

evet canım ıstıyoruz ama bakalım nasıpte ne var benımkı ogretım gorevlısı olmak ıstıyo sadece dıl sınavı kaldı onu da atlatırsak engel kalmıcak aılelerde bılıyo sonucta uzatmanın geregı kalmıcak dıye dusunuyoruz

hahahaha iyi yapmışsın kullandıkça alışırsın aşağı yukarı her türlü uçarsın

Ben orayi sittin sene donemem Anadolu universitesinin o yokusunu bilirmisin? Biliyorsan heh iste orayi yokus asagi gelip birden sola donmek ooof nasil yapistim refujun ustundeki ciceklere varya. Yere de yapismadim refuje ciktim resmen ;D

En güzeli bencede hayatlar rayına oturduktan sonra beklemenin anlamı yok Allah mutlu etsin canım tamamına erdirsin :))

hahahha Tabi yaa Allah razı olsun

Ben orayi sittin sene donemem Anadolu universitesinin o yokusunu bilirmisin? Biliyorsan heh iste orayi yokus asagi gelip birden sola donmek ooof nasil yapistim refujun ustundeki ciceklere varya. Yere de yapismadim refuje ciktim resmen ;D

hahahha biliyorum ayyy kıyamam fena olmuş

tesekkur ederım canım benım amın. kızlar ben yatıyorum ıyı geceler

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee nasılsınız kızlar dün giremedim bakıcam ne konuştunuz ama daha fırsatım olmadıı

Ben eskişehirdeyim çalışıyorum 24 yaşındayım aöf de insan kaynakları okuyorum.gercekten sabır sart özledigi için çok sinirli ( Sen nerelisin ?

iyi bari en azından nişanlınında bu farkı görmesi çok iyi ne sinir bozucu yaaa geldin bari yalnız bırak sen git alışverişmi yapcan napcan yap sonra gene buluşun alla alla

Kusura bakma pazar günü evdeydim int yok evlencegim için iptal ettirdik.Az kaldı ya gelsede kurtulsak şu durumdan yani hep ayrı kaldık ama yinede buluşuyoduk.ilk zamanlar daha iyiydi sanki zaman daraldıkca bunalıma girdim :))

Ben eskişehirdeyim çalışıyorum 24 yaşındayım aöf de insan kaynakları okuyorum.gercekten sabır sart özledigi için çok sinirli ( Sen nerelisin ?

ahaaaa bende eskişehirdeyimmm 26 yaşındayım çalışıyorum :))) ayy aynı şehirde 4. kişi görüşmemiz şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…