Arıyor ya çok şükür, bugün 2 kez kaçırdım aramayı ama, yine aradı. Çok üzülmüştüm kaçırdığım için. Yemeklerine alıştı sanırım artık daha güzel yapıyorlar diyor
dedim, arayabilsem ararım diyorkendimi kimsesiz hissediyorum böyle
Aynen öyleInşallah canım. Zormus bu beklemek isi bunu çoook iyi anladım ama elden bisey gelmiyor
dedim, arayabilsem ararım diyorkendimi kimsesiz hissediyorum böyle
Aynen öyle
Sana numaramı vermiştim öyle zamanlarda beni ara sms at
Sukret canım bi sevgilin vaaar
cok sukur Rabbim bağışlasın bizi birbirimize
Spaydim sağollan süremi geçtim 90 küsür gelecek fatura bi de onunla uğraşacam :/ sms de sadece aşkımın hattına var idi
Herkesin şafağı azalır benimki artıyor yaa
Meğer teslim olduğu tarihi baz alıyormuş askeriye.
9 Eylül'e kaldı vuslat
Selam kızlar safagı dusunemez oldum artık usta birligi bize hiç yaramadı doğuda olduğu için çok sıkmyorlar dedi herkes gittik ilçeye düştük 60 asker var 80 rutbeli varmış sadece bi telefon var. Kastamonu da ki gibi hergün konusmayi bile özledim ya hem hasret hem bu stres bide bu telefon sorunu çok kötü oldu çok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaaaaaaaasülüsü aldığı gün değilmiymişşş
ben hep 7sinden hesapladım, teslim olduğu günse benim de 2 gün artar şafağım
Herkesin şafağı azalır benimki artıyor yaa
Meğer teslim olduğu tarihi baz alıyormuş askeriye.
9 Eylül'e kaldı vuslat
Selam kızlar safagı dusunemez oldum artık usta birligi bize hiç yaramadı doğuda olduğu için çok sıkmyorlar dedi herkes gittik ilçeye düştük 60 asker var 80 rutbeli varmış sadece bi telefon var. Kastamonu da ki gibi hergün konusmayi bile özledim ya hem hasret hem bu stres bide bu telefon sorunu çok kötü oldu çok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kim dedi canim bunu sana ????
yavrum ben anlamadım hiç bişey benimki emın 3 unden başladığına acaba ıle goremı değişiyor pıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?