günaydınn hayırdır canım ne oldu
bende öyle biliyodummmmm
günaydın hayırdır inş ? noldu canım?
günaydınnnnnnnnnnn
evet ya benimkide teslim tarihinden itibaren demişti bende 5inden sayıyorum
İnsalah ya
Gunaydin nedenki
Kizlar hem baya bi hastayim hemde erkek arkadasimla ayrildik
şimdiden Allah kavuştursun canım yeniden... sınavın iyiymiş okudum da katılamadım , inşallah gönlüne göre olur herşey..
nasıl yani canımmmm sinirle anlık bişeydir o yaa olmaz öyle bişey
Canım üzülme yaa düzelir insallah
Amiiin inşallahAnnenin ömrü uzamistir canım
Ay inşallah yaaaHayırlara gelsin ağlamak gülmeye gelir ama inşallah güleceksin canım
Gorusmuyoruz 2 gundur.Cok bunaldim kizlar bilmiyorum artik hayirlisi neyse o olsun
Yoruldum mucadele etmekten
kızlar eşimin görevi belli değildi hala vee dün amm acil müdahale mangası seçildim demişti :44: dün akşamda binbaşı yanına çağırmış postam olmanı istiyorum demiş sanırım binbaşı postası olucak :18:
kızlar eşimin görevi belli değildi hala vee dün amm acil müdahale mangası seçildim demişti :44: dün akşamda binbaşı yanına çağırmış postam olmanı istiyorum demiş sanırım binbaşı postası olucak :18:
Amiiin inşallah
Ay inşallah yaaa
Hasta derken grip falan mı daha farklı bir şey mi ?
Askerde gerilmiştir birden sana patlamıştır dur bakalım bir kaç gün bekle üzme kendini hemen
tabiki öyle hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ama işte mesafe asker psikolojisi bekleyen içinde orda olan içinde zor çok zor
Rahattır güzeldir derler tedirgin olma bence
Erkek arkadaşımın kardeşi uzun dönem yapmıştı o da binbaşı postasıydı rahattı kimseye eyvallahı yoktu binbaşı postası olmak iyidir hoştur he zorlukları mutlaka vardır ama genel olarak rahatsın diye biliyorum
3 ay olmuşsun ne güzeeel :) sağol canım benim inşallah hayırlısıyla bi sonuçlansa bakalım :)
Yoruldum mucadele etmekten
Bu arada askerimle konuştum az önce böyle böyleymiş dedim azarlanmayı göze alarak
Hayır dedi rütbeli bilmemkimle konuşmuş 3ünden itibarenmiş ben eminim diyor hatta bilgisayarda çıkış tarihi 19-20 si olarak görünüyormuş temmuzun
Öncelikle çok geçmiş olsun tabi bahar havası falan alerjileri azdırdıGripten beter durumdayim allerjim var benim ve burnum kulaklarim tikanmis vaziyette gozlerim yaniyor ve atesim var suan hastanedeyim doktor erken cikmis ogleden sora gelecekmis simdi 2 saatte onu bekliyecegim.
Diger meseleye gelince bin zaten 2 senedir uzaktan yurutuyoduk iliskiyi aliskinim artik oda ayrica 8_5 askeriyede onun disinda serbest pek asker gibi sayilmaz ta en basindan beri 3 yildir surekli ayda 1 kes muhakkak kavga oluyo bende bunaldim artik
bende öyle düşünüyorum canım daha rahat eder diye ama bakalım hayırlısı bu sabah netleşicekti naptı acaba ufff böyle ulaşmak isteyipte ulaşamamak çok zorrhaa birde canım bu arada sercan şırnak hilal deymiş ama senin askerinin adını sordu
ayyyyy evet gözüm 29 da onu bitirmekte inş.hayırlısı olsun benimmmmmmmmmm kitap nolduuuuuuu :26:
[/SIZE][/COLOR]
Neyse o zaman benimki çıksın 20 sinde (inşallah ) seninki beklesin biraz daha 7sinden itibaren saydığı haliyle çıksın
oyy geçmiş olsun canımüzülme düzelir inşallah olur böyle inişler çıkışlar
ayyyyy evet gözüm 29 da onu bitirmekte inş.hayırlısı olsun benimmmmmmmmmm kitap nolduuuuuuu :26:
anlıyorum seni
oyyy 3ünden itibaren o zamanbenimki de 7sinden itibaren diyo kafalar karışık
Gripten beter durumdayim allerjim var benim ve burnum kulaklarim tikanmis vaziyette gozlerim yaniyor ve atesim var suan hastanedeyim doktor erken cikmis ogleden sora gelecekmis simdi 2 saatte onu bekliyecegim.
Diger meseleye gelince bin zaten 2 senedir uzaktan yurutuyoduk iliskiyi aliskinim artik oda ayrica 8_5 askeriyede onun disinda serbest pek asker gibi sayilmaz ta en basindan beri 3 yildir surekli ayda 1 kes muhakkak kavga oluyo bende bunaldim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?