354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Yoruldum mucadele etmekten

Bu arada askerimle konuştum az önce böyle böyleymiş dedim azarlanmayı göze alarak
Hayır dedi rütbeli bilmemkimle konuşmuş 3ünden itibarenmiş ben eminim diyor hatta bilgisayarda çıkış tarihi 19-20 si olarak görünüyormuş temmuzun

kızlar eşimin görevi belli değildi hala vee dün amm acil müdahale mangası seçildim demişti :44: dün akşamda binbaşı yanına çağırmış postam olmanı istiyorum demiş sanırım binbaşı postası olucak :18:

Rahattır güzeldir derler tedirgin olma bence

Erkek arkadaşımın kardeşi uzun dönem yapmıştı o da binbaşı postasıydı rahattı kimseye eyvallahı yoktu binbaşı postası olmak iyidir hoştur he zorlukları mutlaka vardır ama genel olarak rahatsın diye biliyorum

Amiiin inşallah

Ay inşallah yaaa

Hasta derken grip falan mı daha farklı bir şey mi ?
Askerde gerilmiştir birden sana patlamıştır dur bakalım bir kaç gün bekle üzme kendini hemen

tabiki öyle hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ama işte mesafe asker psikolojisi bekleyen içinde orda olan içinde zor çok zor

Gripten beter durumdayim allerjim var benim ve burnum kulaklarim tikanmis vaziyette gozlerim yaniyor ve atesim var suan hastanedeyim doktor erken cikmis ogleden sora gelecekmis simdi 2 saatte onu bekliyecegim.

Diger meseleye gelince bin zaten 2 senedir uzaktan yurutuyoduk iliskiyi aliskinim artik oda ayrica 8_5 askeriyede onun disinda serbest pek asker gibi sayilmaz ta en basindan beri 3 yildir surekli ayda 1 kes muhakkak kavga oluyo bende bunaldim artik

Rahattır güzeldir derler tedirgin olma bence

bende öyle düşünüyorum canım daha rahat eder diye ama bakalım hayırlısı bu sabah netleşicekti naptı acaba ufff böyle ulaşmak isteyipte ulaşamamak çok zorr haa birde canım bu arada sercan şırnak hilal deymiş ama senin askerinin adını sordu

Kizlar hem baya bi hastayim hemde erkek arkadasimla ayrildik

oyy geçmiş olsun canım üzülme düzelir inşallah olur böyle inişler çıkışlar

3 ay olmuşsun ne güzeeel :) sağol canım benim inşallah hayırlısıyla bi sonuçlansa bakalım :)

ayyyyy evet gözüm 29 da onu bitirmekte inş. hayırlısı olsun benimmmmmmmmmm kitap nolduuuuuuu :26:

Yoruldum mucadele etmekten

anlıyorum seni

oyyy 3ünden itibaren o zaman benimki de 7sinden itibaren diyo kafalar karışık

Öncelikle çok geçmiş olsun tabi bahar havası falan alerjileri azdırdı
Biz 3.5 sene ayrı yerlerden yürütmüştük her hafta kavga çıkardı
Bunalıyor insan haklısın,umarım hakkınızda hayırlısı olur biz ne kadar konuşsak da boş aslında karar sana size kalmış iyi düşün ama pişman olma sonradan

Dur atıyorum özelden

ayyyyy evet gözüm 29 da onu bitirmekte inş. hayırlısı olsun benimmmmmmmmmm kitap nolduuuuuuu :26:

[/SIZE][/COLOR]

Senin kitabı halledeceğim canım hiç zaman kalmadı yaa annesi rahat bırakmadı ki hep eve gel misafir var eve gel eve gel halledeceğim canım en kısa sürede

Neyse o zaman benimki çıksın 20 sinde (inşallah ) seninki beklesin biraz daha 7sinden itibaren saydığı haliyle çıksın

dua et canım hayırlısı neyse o olsun okadar yorulduysan zaten tahammülünde azalmıştır elbette Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin

Sagolun kizlar.Yoruldum zaten biseyin olduguda yoktu kendi kendime gelin guvey olup duruyorum bir yandan sevgilimi odare ederken diger yandan ailemi hazirlamaya calisiyorum.Bende bazi seylere heves ediyorum benim hakkim yokmu bunlara ama.Sevgilim gelecek kaygisi yasiyormus dershaneye yazildigi halde calismadi beni bahane gostererek tartisinca calisamiyormus kpssye ama laptop alip otocad calismak daha kolayina geliyo bu gelecek kaygisi yasayan kisinin bir davranisimi.Eger gercekten gelecek kaygisi yasasaydi elindeki kitaplara sarilirdi.Bos vakitinde ders calisirdi mac ozetlerini izleyene kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…