Benimkide emin komutanlari demis hatta yol izni dusecek en son davasini falan desem ki teslim oldugun tarihtenmis beni azarlar gene ya sacmalama diye
Bencede boyleyedirtme kafayı sevdiğine bosver soyleme safakmatıkler sulus tarihi diye alıyor sülusü benimki ocağın 27 sinde aldı ee sonuc ne o zaman sevk başlangıç tarıhıdır oda subatın 3 udur. Pıf
Hangi ilde ilcede canimYanında telefonu götürdü ama sarj edemiyor ki.telefonla bi komutanin videosnu mu çekmişler mahkemelik filan olmuş o yüzden komutanlar aşırı tepki gösteriyorlarmis.sürekli bi arama 5 dk konusuyruz hep bi tedirginlk hali bu da gerçekten çok kötü yapıyor
yaa kızlar ben çok kötüyüm
Bugün askerimle tepe gibi bir yer var oraya gittik kahvaltılık bir şeyler aldık yeşil doğa manzara kahvaltı yapacağız baya oturduk arkadan ayak sesleri geliyordu arkamı döndüm baktım 17 18 yaşlarında bir erkek üzerime yürüyor geldi yanıma tek kelime dahi etmedi lap diye elimdeki limonata bardağını aldı oturdu nasıl içiyor anlatamam iğrenme falan yok kenarlardan dökülüyor içtikleri üzerine nasıl korktum acıdım anlayamadım ne oldugunu sonra poşetleri karıştırdı su vardı tek nefeste koca suyu bitirdi askerimin elinden bardağı aldım limonatayı uzattım lap diye çekiyor elimden aldı onuda içti yemek uzattım yemedi kalktı gitti bizden biraz daha yukarı cıkıp oturdu askerim yicek bir şeyler verdi yemedi hiç konusmadı nefes nefese evden mi kaçmıştı yoksa uyuşturucumu kullanmıştı hiçbir şey anlamadım ya yüzüne de dikkatli bakmadım polisemi haber verseydik anlamadım kalktık o orada oturuyordu
Kotu bir ani olmua gercekten ama takma kafana bosver sevdiceginle gecirdigin tatli anlari dusun
Kötüydü polise haber vermediğim için üzüldüm evden kaçmıştı belki çünkü giyimi falan iyidi sadece akıl hastası gibiydi kendi kendine gülüyor falan
Evet akil hastasi olabilir Allah yardim etsin o anki korkuyla akliniza gelmedi yuksek ihtimale. Gecti artik elinden bir sey gelmez bosyere uzme kendini. Gittimi seninki
aynen canım.Yarın öğlen gibi gidecek canım ama ben uğurlamayacağım öyle anlaştık otobüsle gidişini görsem 3 gün toparlanamam sanırım :)
Kim dedi canim bunu sana ????
kızlar günaydın nasılsınız ben pek iyi değilim
evet..teslim gününden itibaren sayılıyor..hatta saat kaçta girdiyse, o saatde çıkıyorlar..:)
yavrum ben anlamadım hiç bişey benimki emın 3 unden başladığına acaba ıle goremı değişiyor pıf
Benimkide emin komutanlari demis hatta yol izni dusecek en son davasini falan desem ki teslim oldugun tarihtenmis beni azarlar gene ya sacmalama diye
Erkek arkadaşım söyledi
İnşallah yanlış bilgi almıştır yaa...
günaydıınn herkesee
evet ya benimkide teslim tarihinden itibaren demişti bende 5inden sayıyorumkızlar, bakın bi arkadaş, teslim günü sayılıyor, hatta saati saatine demiş :44:
aynen canım.Yarın öğlen gibi gidecek canım ama ben uğurlamayacağım öyle anlaştık otobüsle gidişini görsem 3 gün toparlanamam sanırım :)
İnsalah yaErkek arkadaşım söyledi
İnşallah yanlış bilgi almıştır yaa...
Kizlar ya ruyamda annemi kaybetmisiz
Agliyorum agliyorum birden uyandim baktim ruyaymis sukur dedim ama agladim agladim uyumusum geri
Kizlar ya ruyamda annemi kaybetmisiz
Agliyorum agliyorum birden uyandim baktim ruyaymis sukur dedim ama agladim agladim uyumusum geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?