354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

dediğin mantıklı sankiii :26: aksesuar tarzı bişey olabilir

Ay kızlar bugün askerimle konuşurken yemekleri sordum alıştın mı diye, 'Alıştım da tatlılar börekler seninkiler gibi olmuyor tabi' dedi, sonra da su böreği istedi, 'Gelince bana su böreği yapar mısın?' dedi. Tabiki dedim göndereyim hatta diye düşündüm içeri almıyorlarmış yiyecek. Bi üzüldüm bi duygulandım. O da pozitifliğinin sınırlarını zorluyor artık, kıyamam dedim diye 'Duygusal ortam yaratma şimdi ya' dedi gülerek
Yazık yavrum nasıl sıkıyor kendini duygusallaşmamak için...

tatlı yiyelim tatlı konuşalım kafasında olunduğundan tatlı çok götürülüyor canım olabilir bencede ama ev için aksesuar olabilir ay ne heyecanlı :)

tatlı yiyelim tatlı konuşalım kafasında olunduğundan tatlı çok götürülüyor canım olabilir bencede ama ev için aksesuar olabilir ay ne heyecanlı :)

Sorma sorma, acayip heyecanlıyım
Lenflerimi bile unuttum bunun heyecanından
Tatlıyı annem işte erkek tarafı getirir diyor...
Bu gereksiz adetler

ayy yaa :) biraz sabret canım ustaya geçince göndeirsin istediğini hafta sonu alıp yer bi güzel biraz daha sabır :) su böreği falan valla bizim kızlar çok hamarat kendimden utanıyorum ben normal borek yapınca seviniyorum

Onlar orda çoook duygusal oluyorlar yaa ve çokta alıngan. Ayyy su böreğini bende çook severim

Sorma sorma, acayip heyecanlıyım
Lenflerimi bile unuttum bunun heyecanından
Tatlıyı annem işte erkek tarafı getirir diyor...
Bu gereksiz adetler

Boşver annen haklı olabilir onlar daha iyi bilir adetleri :) aksesuar mantıklı hem evde baktıkça gelinin hediyesi der

Kız nesi var sanki hamur mu açıyorum
Su böreklik yufkayı al haşla haşla ser tepsiye, kıymayı da kavur soğanla, baharatla maydanozla arasına ser hamurların, oldu da bitti maşallah

Kayınvaliden ev hanimiysa daha cok mutlu olur ondan

Değil işte ya öğretmen, öyle laf eden birisi değildir ama düşünülmek çok hoşuna gider. Çok düşüncelidir kendisi de benim hediye götürüleceğini bilmediğim durumlarda bile o bişeyler götürür birilerine.

http://www.englishhome.com.tr/bonds-polyresin-cerceve-29x2x27-beyaz.html] bu nasıllll

Kız nesi var sanki hamur mu açıyorum
Su böreklik yufkayı al haşla haşla ser tepsiye, kıymayı da kavur soğanla, baharatla maydanozla arasına ser hamurların, oldu da bitti maşallah

[/B]

aaa bende açıyorsun sanıyorum nasıl güzel anlatmış

Şimdi de ne alsam derdi çıktı

dur bakarız şimdi siteden :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…