- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Canım onlar gelirken saksıda orkide getirdiler biz o yüzden çiçeği direk eledik...
Ben çikolata dedim annem olmaz dedi. Annem havlu dedi ben olmaz dedim...
English Home'dan falan aksesuar mı alsak acaba?
Kuzum yaa öyle deme elbet anlar, elbet düşünür bi ben ne yapıyorum diye...
Sen de kızgınlığından böyle diyorsun şimdi, biraz mesafeli dur belki sorar ne oluyor diye?
Ooo pasta börek benim işim
Benden çok müstakbel kayınvalideciğimin işi, hem gündüz oturması olacağı için müstakbel kayınvalideciğim döktürür eminim börek hiç olmaz
Daha farklı bişey olmalı...
Canım onlar gelirken saksıda orkide getirdiler biz o yüzden çiçeği direk eledik...
Ben çikolata dedim annem olmaz dedi. Annem havlu dedi ben olmaz dedim...
English Home'dan falan aksesuar mı alsak acaba?
Kuzum yaa öyle deme elbet anlar, elbet düşünür bi ben ne yapıyorum diye...
Sen de kızgınlığından böyle diyorsun şimdi, biraz mesafeli dur belki sorar ne oluyor diye?
Ooo pasta börek benim işim
Benden çok müstakbel kayınvalideciğimin işi, hem gündüz oturması olacağı için müstakbel kayınvalideciğim döktürür eminim börek hiç olmaz
Daha farklı bişey olmalı...
Hmmm o zaman çok şık bi ev eşyası veya mutfak icin bişey de güzel oluur
dediğin mantıklı sankiii :26: aksesuar tarzı bişey olabilir
tatlı yiyelim tatlı konuşalım kafasında olunduğundan tatlı çok götürülüyor canım olabilir bencede ama ev için aksesuar olabilir ay ne heyecanlı :)
Ay kızlar bugün askerimle konuşurken yemekleri sordum alıştın mı diye, 'Alıştım da tatlılar börekler seninkiler gibi olmuyor tabi' dedi, sonra da su böreği istedi, 'Gelince bana su böreği yapar mısın?' dedi. Tabiki dedim göndereyim hatta diye düşündüm içeri almıyorlarmış yiyecek. Bi üzüldüm bi duygulandım. O da pozitifliğinin sınırlarını zorluyor artık, kıyamam dedim diye 'Duygusal ortam yaratma şimdi ya' dedi gülerek
Yazık yavrum nasıl sıkıyor kendini duygusallaşmamak için...
Di mi ya? Ben aksesuar bakayım o zaman...
Ay kızlar bugün askerimle konuşurken yemekleri sordum alıştın mı diye, 'Alıştım da tatlılar börekler seninkiler gibi olmuyor tabi' dedi, sonra da su böreği istedi, 'Gelince bana su böreği yapar mısın?' dedi. Tabiki dedim göndereyim hatta diye düşündüm içeri almıyorlarmış yiyecek. Bi üzüldüm bi duygulandım. O da pozitifliğinin sınırlarını zorluyor artık, kıyamam dedim diye 'Duygusal ortam yaratma şimdi ya' dedi gülerek
Sorma sorma, acayip heyecanlıyım
Lenflerimi bile unuttum bunun heyecanından
Tatlıyı annem işte erkek tarafı getirir diyor...
Bu gereksiz adetler
ayy yaa :) biraz sabret canım ustaya geçince göndeirsin istediğini hafta sonu alıp yer bi güzel biraz daha sabır :) su böreği falan valla bizim kızlar çok hamarat kendimden utanıyorum ben normal borek yapınca seviniyorum
Kayınvaliden ev hanimiysa daha cok mutlu olur ondan
Onlar orda çoook duygusal oluyorlar yaa ve çokta alıngan. Ayyy su böreğini bende çook severim
Boşver annen haklı olabilir onlar daha iyi bilir adetleri :) aksesuar mantıklı hem evde baktıkça gelinin hediyesi der
Gelin bi gün yapayım size canlarım
Şimdi de ne alsam derdi çıktı
Nerde oturuyordun seeeen
Kız nesi var sanki hamur mu açıyorum
Su böreklik yufkayı al haşla haşla ser tepsiye, kıymayı da kavur soğanla, baharatla maydanozla arasına ser hamurların, oldu da bitti maşallah
[/B]
Şimdi de ne alsam derdi çıktı
45 lira bütçemi aşar örtmenim
Çok güzel ama, eve de uymaz ki hem...
Kenya
aaa bende açıyorsun sanıyorum nasıl güzel anlatmış
dur bakarız şimdi siteden :)
45 lira bütçemi aşar örtmenim
Çok güzel ama, eve de uymaz ki hem...
Kenya
Baklava açmışlığım var da börek denemedim hiç
İngilişhom olmasa da olur yaa ama kargo için geç kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?