Heh bende tam olarak bunu istiyorumbende apartta kalmıştım ama bildiğin ev idi yani çok güzel
oluyor rahat bide tek kalmıştım oh kebap
Oooff ilk defa tartıştık
Ben seni hergün götürüp getiremem dedi bana
Allah allah mecbursun dedim bende
Akşam 11 12 de tekbaşıma nasıl gideyim ?
Okuldan değil bee ben onlarında ailesinden biriyim artık o yüzden evlerine girip çıkıyorum akşam onlara gitmişsem yurduma dönmem 11 12 onlardan yurda gelmek bu yıl sadece 2 dk ama seneye ben bu yurtta kalmam diyorum oda orada kal götürme derdi olmasın diyor bende yok diyorum anlaşamıyoruz
Okuldan gayet erken dönüyorum zaten eğer geç bi zamana kalmışsam 9 gibi falansa yurdu arıyorum araba geliyor alıyor yurda götürüyor
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı yabi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:
Ay inşallahinşallah olur canım
Sonuçta her akşam ordayım amatam ben hiç bişi anlamadım diycektim ki sonunda anladım olayı
taviz verme esessonuçta her akşam orda olmayacaksın ki, olduun aşamlarda da totosunu kaldırıp götürüversin bi zahmeeet
lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımı aradım teli çaldı yabi sıkıntı çıkardıysammmm direk 7 gün uzyormuş askerlik :18::18::18::18:
Ay inşallah
Sonuçta her akşam ordayım ama
Niye arıyon deli kız
her aşaaaam olmaa artık sen de daha evlenmeden bu kadar yüz göz olma kayın aileylee abla tavsiyesi
babaanne miiii
nannnn sen de niye arıyonnnn
Ay inşallah
Sonuçta her akşam ordayım ama
Niye arıyon deli kız
çalacağını düşünmemiştimaradı 10 dk sonra konuştuk. Ben aramadan arama dedi başkasından tel almış hehe
Kızlar ne nolur dua edin bana, bize Mutlu olalım diye
Neyse bak sorun çıkmamış
Olun tabi Allahın izniyle hepimiz mutlu olalım
Neden bu kadar şaşırdın ki
Erkek arkadaşım babannesiyle yaşıyor
Amiiinaminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :85:
hımmmmmmmtamam o zaman gidebilirsin her akşam
kızlarr selammm nasılsınızzz eşim binbaşı postası olduuuu bu akşamda ilk nöbeti 1-3
kızlarr selammm nasılsınızzz eşim binbaşı postası olduuuu bu akşamda ilk nöbeti 1-3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?