354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

herkese iyi geceler ben gidip present perfect continuous tense çalışıcim görüşürüzzzzzzzzzzzz.....

Son düzenleme:
Kızlaar, Haftasonu müstakbel kayınvalideciğime Allah kavuştursuna gideceğiz. Annem ilk kez gidecek evlerine o yüzden bişey götürmek istiyor. Sizce ne olabilir?

bıktım yaaa vallahi bıktım bezdim canımdan birkerede biri beni düşünsün nasıl annesin sen ya nasıl nasıl nassssıll

herseyden hasta oldugunu dusunen takıntılı bır annem var ben onun ıyılıgını dusundukce yaranamıyorum sabah berı mutfaktayım evı cekıp cevırıyorum yok abı ılla bı laf dıyo gıdıyo bende hersey hep kalp kırıyo kendıne muslumanlıkla gecmez bu hayat hep kırıyo benı Allah affetsın ne dıyım amannn bosverın benı askerım olmasa sıyırırıdım zaten rabbım onlarla olsun

Canım konuşsana annenle?
'Anne bak kırılıyorum biraz anlayış göstersen senin için çabalıyorum bak' desen?

Kızlaar, Haftasonu müstakbel kayınvalideciğime Allah kavuştursuna gideceğiz. Annem ilk kez gidecek evlerine o yüzden bişey götürmek istiyor. Sizce ne olabilir?

Anneni bilmiyorum canımda bizim aileye gelecek bi gelin saksıda güzel bi çiçek almıştı güzeldi hoştu ama anneni bilemedim o alsa nasıl olur bir de ev hediyesi gibi bir şey mi yiyecek mi düşünüyorsunuz

Canım benim konuşsan sende yüzüne vursan valla annem azıcık sesini yükseltse anne niye bağırıyorsun ben duyabiliyorum deip şebekliğe vurup hatasını göstermeye çalışıyorum sende susma konuş canım :/

Annen el yapımı borek yapiyordur illaki su böreği guzel olur

Bak askerim var diyorsun duymamazliktan gelmeye çalış canım yaa .bu saatten sonra huy değişmez

Anneni bilmiyorum canımda bizim aileye gelecek bi gelin saksıda güzel bi çiçek almıştı güzeldi hoştu ama anneni bilemedim o alsa nasıl olur bir de ev hediyesi gibi bir şey mi yiyecek mi düşünüyorsunuz

Canım onlar gelirken saksıda orkide getirdiler biz o yüzden çiçeği direk eledik...
Ben çikolata dedim annem olmaz dedi. Annem havlu dedi ben olmaz dedim...
English Home'dan falan aksesuar mı alsak acaba?

ah be canım anlasa kendinden baskasını dusunmez o neyse kızlar ben ağlarım bı köşede geçer gider sizin askerler nasıllar ??

Kuzum yaa öyle deme elbet anlar, elbet düşünür bi ben ne yapıyorum diye...
Sen de kızgınlığından böyle diyorsun şimdi, biraz mesafeli dur belki sorar ne oluyor diye?

Annen el yapımı borek yapiyordur illaki su böreği guzel olur

Ooo pasta börek benim işim
Benden çok müstakbel kayınvalideciğimin işi, hem gündüz oturması olacağı için müstakbel kayınvalideciğim döktürür eminim börek hiç olmaz
Daha farklı bişey olmalı...

Hmmm o zaman çok şık bi ev eşyası veya mutfak icin bişey de güzel oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…