Ben bal maskesi öneriyorum. 1 tatlı kaşığı bala 2-3 damla limon sıkıp yüzüne sürüyorsun. 45 dk bekletip ılık suyla yıkıyorsun yüzünü. Haftada 2 kere yapabilirsin.
bıktım yaaa vallahi bıktım bezdim canımdan birkerede biri beni düşünsün nasıl annesin sen ya nasıl nasıl nassssıll
Deme öyle.
ama yeter ya bendekı kalbın onda bırı yok kendısınde bezdım ya hep köstek oluyo elım ayagım tıtrıyo vallahı gece gece yıne offffff
bıktım yaaa vallahi bıktım bezdim canımdan birkerede biri beni düşünsün nasıl annesin sen ya nasıl nasıl nassssıll
herseyden hasta oldugunu dusunen takıntılı bır annem var ben onun ıyılıgını dusundukce yaranamıyorum sabah berı mutfaktayım evı cekıp cevırıyorum yok abı ılla bı laf dıyo gıdıyo bende hersey hep kalp kırıyo kendıne muslumanlıkla gecmez bu hayat hep kırıyo benı Allah affetsın ne dıyım amannn bosverın benı askerım olmasa sıyırırıdım zaten rabbım onlarla olsun
Kızlaar, Haftasonu müstakbel kayınvalideciğime Allah kavuştursuna gideceğiz. Annem ilk kez gidecek evlerine o yüzden bişey götürmek istiyor. Sizce ne olabilir?
Canım konuşsana annenle?
'Anne bak kırılıyorum biraz anlayış göstersen senin için çabalıyorum bak' desen?
herseyden hasta oldugunu dusunen takıntılı bır annem var ben onun ıyılıgını dusundukce yaranamıyorum sabah berı mutfaktayım evı cekıp cevırıyorum yok abı ılla bı laf dıyo gıdıyo bende hersey hep kalp kırıyo kendıne muslumanlıkla gecmez bu hayat hep kırıyo benı Allah affetsın ne dıyım amannn bosverın benı askerım olmasa sıyırırıdım zaten rabbım onlarla olsun
Kızlaar, Haftasonu müstakbel kayınvalideciğime Allah kavuştursuna gideceğiz. Annem ilk kez gidecek evlerine o yüzden bişey götürmek istiyor. Sizce ne olabilir?
Bak askerim var diyorsun duymamazliktan gelmeye çalış canım yaa .bu saatten sonra huy değişmez
öyle yapmaya çalısıyorum bende iyiki o var rabbim bize güzel yazılar yazsın hepimize insallah
Anneni bilmiyorum canımda bizim aileye gelecek bi gelin saksıda güzel bi çiçek almıştı güzeldi hoştu ama anneni bilemedim o alsa nasıl olur bir de ev hediyesi gibi bir şey mi yiyecek mi düşünüyorsunuz
ah be canım anlasa kendinden baskasını dusunmez o neyse kızlar ben ağlarım bı köşede geçer gider sizin askerler nasıllar ??
Annen el yapımı borek yapiyordur illaki su böreği guzel olur
Canım onlar gelirken saksıda orkide getirdiler biz o yüzden çiçeği direk eledik...
Ben çikolata dedim annem olmaz dedi. Annem havlu dedi ben olmaz dedim...
English Home'dan falan aksesuar mı alsak acaba?
Kuzum yaa öyle deme elbet anlar, elbet düşünür bi ben ne yapıyorum diye...
Sen de kızgınlığından böyle diyorsun şimdi, biraz mesafeli dur belki sorar ne oluyor diye?
Ooo pasta börek benim işim
Benden çok müstakbel kayınvalideciğimin işi, hem gündüz oturması olacağı için müstakbel kayınvalideciğim döktürür eminim börek hiç olmaz
Daha farklı bişey olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?