Günaydın cnm.İyi çok şükür sen nasılsın
Günaydın kızlaaaaaaar, güne çok enerjik başladım bugün
tabi bunda uyanır uyanmaz, askerimin gece 2-4 nöbetindeyken bana yazmış olduğu müthiş romantik mesajı görmemin ve akabinde 5 dk sonra askerimin sesini duymamın etkisi çok büyükk:124::124:
hoşgeldin aramızaaaagünaydın arkadaşlar. konu açılalı çook uzun zaman olmuş ama aranıza katılmak isterim :) askerim Ankara Polatlı'da. Allah herkesi tez zamanda sevdiceğine kavuştursun inşallah. Polatlı'da askeri olan var mı peki?
şükür bende iyiyim işte, her şey yoluna girdimi canım?
oyyyyy oy oyyyyyne güzel ne yazmışki özel değilse paylaşsana senin adına sevindim , benimki telefonu sokana kadar terhis olcak he
hoşgeldin aramızaaaaamiiiiiiiiiin inş. cümlemizi sanırım yok polatlıda
Hoşbuldummm :) Şafaklarımız da yakınmış birbirine.Aynı sıkıntı ile ben de müzdaribim. Telefon kullanmak problemli o yüzden nişanlım da hala içeri sokamadı ama dün biraz tripliydik birbirimize. sabah bulmuş bi telefon mesaj atmış bana güne onun mesajı ile başladım dağıldı tüm üzüntüm..
şükür bende iyiyim işte, her şey yoluna girdimi canım?
Hyr canım haftasonundan beri görüşmüyoruz ben hiç bişekilde ne aradım ne mesj attım çok kızgınım zaten.Oda ne aradı ne mesj attı.Ama az önce mesj attı konuşabilrmiyiz , bu nasıl bir kin öfkedir benden nefret edebilmeni anlayamıyorum die
Kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum
evet yakın inşallah hep birlikte tek tek terhis edicez askerlerimizi
ya benimkinin kendisi sıkıntıtelefon için erken diyo benim trip yapacak fırsatım olmuyo 3 günde bi arıyo uyuzzzzzzz
ne şanslısınız ya
Hyr canım haftasonundan beri görüşmüyoruz ben hiç bişekilde ne aradım ne mesj attım çok kızgınım zaten.Oda ne aradı ne mesj attı.Ama az önce mesj attı konuşabilrmiyiz , bu nasıl bir kin öfkedir benden nefret edebilmeni anlayamıyorum die
Kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum
ayy ne erkeniymiş yaa, alsın biran önce yoksa vakit makit geçmiyor. ikna etmeye çalış. bizimkinin çarşı izni de üç haftadır kitlendi. kafayı yicek artık. biz bide aynı şehirdeyiz. haftasonları yanına gidebiliyorum çok şükür.ama bak şimdi kendime çok kızdım bu kadar imkan içinde nişanlımı üzebiliyorum diye ( Allah bizlere sabır versin..
ne kin ne de nefret aslında , kırgınlık kızgınlık sitem dimikonuş bakalım bi hallolmayacak bişey yok siz sevdikten istedikten sonra
yektacım, ben geç başladım konuya ama sıkıntın var sanırım(( İnşallah tez zamanda düzelir herşey..
Evet canım ama bilmiyorum belkide biter çünkü çok yoruldum.Artık ne gücüm ne hevesim kaldı sadece hayal kırıklıklarım
Buluur tabiii
Gunaydiiiin
Günaydın kızlaaar.:105::106:
Günaydın yarenler
ayyy galiba önümüzdeki hafta içi askerim izne gelicek, çok heyecanlıyımmmmm
Günaydın yarenler nasılsınız?
ayyy galiba önümüzdeki hafta içi askerim izne gelicek, çok heyecanlıyımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?