354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın arkadaşlar. konu açılalı çook uzun zaman olmuş ama aranıza katılmak isterim :) askerim Ankara Polatlı'da. Allah herkesi tez zamanda sevdiceğine kavuştursun inşallah. Polatlı'da askeri olan var mı peki?

Günaydın cnm.İyi çok şükür sen nasılsın

şükür bende iyiyim işte, her şey yoluna girdimi canım?

oyyyyy oy oyyyyy ne güzel ne yazmışki özel değilse paylaşsana senin adına sevindim , benimki telefonu sokana kadar terhis olcak he

hoşgeldin aramızaaaa amiiiiiiiiiin inş. cümlemizi sanırım yok polatlıda

Hoşbuldummm :) Şafaklarımız da yakınmış birbirine. Aynı sıkıntı ile ben de müzdaribim. Telefon kullanmak problemli o yüzden nişanlım da hala içeri sokamadı ama dün biraz tripliydik birbirimize. sabah bulmuş bi telefon mesaj atmış bana güne onun mesajı ile başladım dağıldı tüm üzüntüm..

evet yakın inşallah hep birlikte tek tek terhis edicez askerlerimizi

ya benimkinin kendisi sıkıntı telefon için erken diyo benim trip yapacak fırsatım olmuyo 3 günde bi arıyo uyuzzzzzzz

ne şanslısınız ya

şükür bende iyiyim işte, her şey yoluna girdimi canım?

Hyr canım haftasonundan beri görüşmüyoruz ben hiç bişekilde ne aradım ne mesj attım çok kızgınım zaten.Oda ne aradı ne mesj attı.Ama az önce mesj attı konuşabilrmiyiz , bu nasıl bir kin öfkedir benden nefret edebilmeni anlayamıyorum die
Kendisiyle konuşmayı düşünmüyorum

Son düzenleme:

ne kin ne de nefret aslında , kırgınlık kızgınlık sitem dimi konuş bakalım bi hallolmayacak bişey yok siz sevdikten istedikten sonra

ayy ne erkeniymiş yaa, alsın biran önce yoksa vakit makit geçmiyor. ikna etmeye çalış. bizimkinin çarşı izni de üç haftadır kitlendi. kafayı yicek artık. biz bide aynı şehirdeyiz. haftasonları yanına gidebiliyorum çok şükür. ama bak şimdi kendime çok kızdım bu kadar imkan içinde nişanlımı üzebiliyorum diye ( Allah bizlere sabır versin..

yektacım, ben geç başladım konuya ama sıkıntın var sanırım (( İnşallah tez zamanda düzelir herşey..

aynen ya dedim ya benimkinin kendisi sıkıntı geçen haftasonu ve bu haftasonu bizim çarşılarda kitlendi.
hangi şehirdesin oooy ne müthiş bi şey bu ya ballısınız he
üzme basit şeyler için , üzülen taraf hep benim bizde amiiiiin amiiiiiiin

ne kin ne de nefret aslında , kırgınlık kızgınlık sitem dimi konuş bakalım bi hallolmayacak bişey yok siz sevdikten istedikten sonra

Evet canım ama bilmiyorum belkide biter çünkü çok yoruldum.Artık ne gücüm ne hevesim kaldı sadece hayal kırıklıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…