İyiyim ya sabah 6 da mesaj attı benimki uyandım mesaj sesine 2 3 tane daha mesaj attık uyudum geri az önce kahvaltıya indim arkadaşım bana zayıflamışsın sen belli oluyor dedi mutlu oldum iyiceAnlıyorum seni canım benim. ..
Günaydın erees Naber nasılsın?
Günaydın nasılsıın?
Öyle böyle iste .sen
Anlıyorum seni canım benim. ..
Günaydın erees Naber nasılsın?
haklısın canım neyse artık geldiğinde güzelce kutlarsınız
Kaçta uyuyoorr canımgünaydın kızlar bugün anca gelebildim yoğun birgün birde askerimle çok az konuşuyoruz artık nöbetleri başladı ve posta oldu ya çok yoruluyor gece nöbetleri olduğu içinde erkenden uyuyor
Kaçta uyuyoorr canım
Bugün kötüyüm ya...
Canım sıkkın uykum var hasta hissediyorum kötü haber aldım bi yakınımızdan böbrekleriyle ilgili...
Askerim de aramadı...
Öyle işte...
günaydın kızlar bugün anca gelebildim yoğun birgün birde askerimle çok az konuşuyoruz artık nöbetleri başladı ve posta oldu ya çok yoruluyor gece nöbetleri olduğu içinde erkenden uyuyor
İyiyim ya sabah 6 da mesaj attı benimki uyandım mesaj sesine 2 3 tane daha mesaj attık uyudum geri az önce kahvaltıya indim arkadaşım bana zayıflamışsın sen belli oluyor dedi mutlu oldum iyice
Sen nasılsııın
Ne güzel senin adına mutlu oldumİyiyim ya sabah 6 da mesaj attı benimki uyandım mesaj sesine 2 3 tane daha mesaj attık uyudum geri az önce kahvaltıya indim arkadaşım bana zayıflamışsın sen belli oluyor dedi mutlu oldum iyice
Sen nasılsııın
Bak yaaaa ... asker olunca farklı düşünebilir yaCevap vermeyince mesjlarına bişey sordum yazdı bende mesj yazma bitti dedim bana dediği bitmesinden şikayetçi değilim bu tavırlarının başka sebepleri var yazıyoo
günaydın kızlar bugün anca gelebildim yoğun birgün birde askerimle çok az konuşuyoruz artık nöbetleri başladı ve posta oldu ya çok yoruluyor gece nöbetleri olduğu içinde erkenden uyuyor
Geçmiş olsun muticimm inşallah arar askerin kendine gelirsinBugün kötüyüm ya...
Canım sıkkın uykum var hasta hissediyorum kötü haber aldım bi yakınımızdan böbrekleriyle ilgili...
Askerim de aramadı...
Öyle işte...
Öyle böyle iste .sen
Ne güzel senin adına mutlu oldumAzmin sonu zaferdir canım devamını dilerim
Bak yaaaa ... asker olunca farklı düşünebilir ya
Geçmiş olsun muticimm inşallah arar askerin kendine gelirsin
Askerin geliyomus gözün aydın canım arar arar inşallah sıkma canını
Umarım seninkide kullanır ama bırakta benimki kullansın şırnakta garibimSizinkiler hep telefon kullanmaya başlamış ooh ne guzel yaa
Devam ya hedefime kadar devam benimki gelince bana bakıp şöyle olsun istiyorum ''Ne güzel senin adına mutlu oldumAzmin sonu zaferdir canım devamını dilerim
Ayy benimkide öyle yapıyor bazen kötü oluyor ama napalımdün akşam 7 de yattı mesela gece 3 te kalkcaktı 5 e kadar nöbet bidahada uyumam dedi
Yok benimki hâlâ korkakSizinkiler hep telefon kullanmaya başlamış ooh ne guzel yaa
Hadi bakalım hayırlı olsun :))Eveeet 5 nisanda burda insallah 1 hafta izin sonra gidecek
Umarım seninkide kullanır ama bırakta benimki kullansın şırnakta garibim
Devam ya hedefime kadar devam benimki gelince bana bakıp şöyle olsun istiyorum ''''
Hahahaha kaynanayu altetmissin rüya da bileKızlar rüyamda onu görmek için Şırnağa gitmişim gidiyorum görüyorum falan bi bakıyorum annesi geliyor kadın bana haber vermeden şırnağa gitmiş tesadüf ki aynı gün gitmişiz ben sinirleniyorum benimkine diyorum ki haber veremezmiydi buraya geleceğini beraber gelirdik demek ki benim gelmemi istemiyor diye tripleniyorum
Sonra biz başka bi tarafa geçiyoruz sadece ikimiz ama annesi gelmiyor oh
Umarım seninkide kullanır ama bırakta benimki kullansın şırnakta garibim
Devam ya hedefime kadar devam benimki gelince bana bakıp şöyle olsun istiyorum ''''
Ayy benimkide öyle yapıyor bazen kötü oluyor ama napalım
Kızlar rüyamda onu görmek için Şırnağa gitmişim gidiyorum görüyorum falan bi bakıyorum annesi geliyor kadın bana haber vermeden şırnağa gitmiş tesadüf ki aynı gün gitmişiz ben sinirleniyorum benimkine diyorum ki haber veremezmiydi buraya geleceğini beraber gelirdik demek ki benim gelmemi istemiyor diye tripleniyorum
Sonra biz başka bi tarafa geçiyoruz sadece ikimiz ama annesi gelmiyor oh
Tamam canım bisey demedim kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?