Gördüm artık çok geç
Hayir canim ama 5senedir beraber olunca oyle oluyorSen nişanlımıydin
Vaarrr evett ama ekleyemezsin suan ayarlarimi acmam lazim aksama yapablrm ancakhayırlısı kuzummmsenin facen var mı erees ?
Hayir canim ama 5senedir beraber olunca oyle oluyor
Vaarrr evett ama ekleyemezsin suan ayarlarimi acmam lazim aksama yapablrm ancak
oooooooooyfffffff oooooooooyffffffffff içim sıkıldııııııı
günaydın arkadaşlar. konu açılalı çook uzun zaman olmuş ama aranıza katılmak isterim :) askerim Ankara Polatlı'da. Allah herkesi tez zamanda sevdiceğine kavuştursun inşallah. Polatlı'da askeri olan var mı peki?
ayy ne erkeniymiş yaa, alsın biran önce yoksa vakit makit geçmiyor. ikna etmeye çalış. bizimkinin çarşı izni de üç haftadır kitlendi. kafayı yicek artık. biz bide aynı şehirdeyiz. haftasonları yanına gidebiliyorum çok şükür.ama bak şimdi kendime çok kızdım bu kadar imkan içinde nişanlımı üzebiliyorum diye ( Allah bizlere sabır versin..
oyyyyy oy oyyyyyne güzel ne yazmışki özel değilse paylaşsana senin adına sevindim , benimki telefonu sokana kadar terhis olcak he
Seni cook iyi anliyorum canım benimkide geleceeek
Aaa inşallah canıım
Tamam sen haklısın eledim seni ben bunu gideyim de gamzeliye diyeyim
aramıza hoşgeldinnnallah kavuştursun ve ayrıca ne kadar şanslısınızzz
sağol canım valla kalbimi eritti sabah sabah
"Bu gözlerin gördüğü, görebileceği dünyanın en güzel kızı; benim karım olmanla bana dünyaları bahşettin. beni dünyanın en şanslı erkeği yaptığın için çok mutluyum, iyi ki benimsin..." yazmışşş:78:
ne güzel bir heyecan değil miii
sağol canım, inşallah bi aksilik çıkmaz bakalımmm
he he
aramıza hoşgeldinnnallah kavuştursun ve ayrıca ne kadar şanslısınızzz
"Bu gözlerin gördüğü, görebileceği dünyanın en güzel kızı; benim karım olmanla bana dünyaları bahşettin. beni dünyanın en şanslı erkeği yaptığın için çok mutluyum, iyi ki benimsin..." yazmışşş:78:
he he
Hayir canim ama 5senedir beraber olunca oyle oluyor
Vaarrr evett ama ekleyemezsin suan ayarlarimi acmam lazim aksama yapablrm ancak
Niyeeeeeeeeeeee ....
B]sağol canım valla kalbimi eritti sabah sabah
he he
Mrb canım anlıyorum seni bende askerimle az konuşuyorum çünkü
Yok benimki hâlâ korkak
Gamzeli yada muti de ekliysen bulabilirim değilsen aç aramayı akşam bulayim özelden yaz bana
Niye si beni bu derde salan da(
Wuhuuuuuuu msja bak uleeeennn
Gamzeli yada muti de ekliysen bulabilirim değilsen aç aramayı akşam bulayim özelden yaz bana
Lunaaaaa nerdeeeeeee
Aynen ya geçen dedim hatta ya söyleyeceğim şeyleri unutuyorum sık ara diye gülüyor neguzel dır dır yapamıyosun işime geliyor diye pisssçok kötü oluyor yaa birçok şey söylemek istiyorum ama 2 3 dk olunca unutuyorum hep ufff hep böle giderse kötü ama genede şükür yarabbim o iyi ve bende bu
duydum 2 dk da olsa
Lunaaaaa nerdeeeeeee
Olur aen özelden link at erees sende Link at bana profiliniyaaaaaaaaaa benide ekleeeeeeeeeeee
miss gamzeliiii face varmış sendeeee beni ekle :)aramıza hoşgeldinnnallah kavuştursun ve ayrıca ne kadar şanslısınızzz
he he
burdayım :)bana da yazsana lan soyadını:)
Yuh artik ya ben sana direkt face profilimin adresini atmistim ya daha ne istiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?