354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

aramıza hoşgeldinnn allah kavuştursun ve ayrıca ne kadar şanslısınızzz

oyyyyy oy oyyyyy ne güzel ne yazmışki özel değilse paylaşsana senin adına sevindim , benimki telefonu sokana kadar terhis olcak he

sağol canım valla kalbimi eritti sabah sabah

"Bu gözlerin gördüğü, görebileceği dünyanın en güzel kızı; benim karım olmanla bana dünyaları bahşettin. beni dünyanın en şanslı erkeği yaptığın için çok mutluyum, iyi ki benimsin..." yazmışşş :78:

Seni cook iyi anliyorum canım benimkide geleceeek

ne güzel bir heyecan değil miii

Aaa inşallah canıım

sağol canım, inşallah bi aksilik çıkmaz bakalımmm

Tamam sen haklısın eledim seni ben bunu gideyim de gamzeliye diyeyim

he he

Son düzenleme:

Aynen oyle günleri zor geciriyorum malesef bitselerde gelse diyeee

teşekkür ederim canım. seni de Allah kavuştursun. çok şükür şanslıyız o konuda.. ama yetmiyor işte, biran önce gelseler de biz de yolumuza baksak değil mi? Rabbim gönlümüze göre versin inşallah..

Hayir canim ama 5senedir beraber olunca oyle oluyor

Vaarrr evett ama ekleyemezsin suan ayarlarimi acmam lazim aksama yapablrm ancak

Gamzeli yada muti de ekliysen bulabilirim değilsen aç aramayı akşam bulayim özelden yaz bana

Niyeeeeeeeeeeee ....

Niye si beni bu derde salan da (

Wuhuuuuuuu msja bak uleeeennn

Mrb canım anlıyorum seni bende askerimle az konuşuyorum çünkü

Yok benimki hâlâ korkak

çok kötü oluyor yaa birçok şey söylemek istiyorum ama 2 3 dk olunca unutuyorum hep ufff hep böle giderse kötü ama genede şükür yarabbim o iyi ve bende bunu duydum 2 dk da olsa

çok kötü oluyor yaa birçok şey söylemek istiyorum ama 2 3 dk olunca unutuyorum hep ufff hep böle giderse kötü ama genede şükür yarabbim o iyi ve bende bu
duydum 2 dk da olsa
Aynen ya geçen dedim hatta ya söyleyeceğim şeyleri unutuyorum sık ara diye gülüyor neguzel dır dır yapamıyosun işime geliyor diye pisss
Biz 8 10 dk konuşuyoruz ama ben işte olunca rahat olamıyorum

Lunaaaaa nerdeeeeeee

Kesin kola içiyodur
Bugün girmedi hiç sanki

yaaaaaaaaaa benide ekleeeeeeeeeeee
Olur aen özelden link at erees sende Link at bana profilini

miss gamzeliiii face varmış sendeeee beni ekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…