kabul ettimmmm
geçmiş olsunn :26:
Yediklerinden oturu ya basklrida ayni haldeymis
öfffffffff pöffffffffffffff çok sıkıcııııııııııııııı, öfffffff pöfffffffffff çok boğucuuuuuuuuuuuuu kalbim daralıyorrrrrrrrrrrrrr atacam bi yerden kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımmmmmmmmmmmmmmmmm şifa ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................................................................
benide al yanınaaa bende aynıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sakin oluuunn
zaten herşey sıkıcı youtube ta gitti orda takılıyodum bu aralar ay şaka yapıyo bırılerı banaaa
örtmenim ya bu zamanların cümle uyumu nasıl oluyor kafayı yiyecem((((((((((
Sakin oluuunn
Ben hala açabiliyorum yaa :44:
neyi soruyosun ki tam olarak
mutiiii'm nasılsınn
bırılere zatemı zettamı ne bı program ındırın yazmıslar bende acılmıyo chrome dan
İyiyim canımm sen nasılsıın?
Ben de chrome kullanıyorum ama açabiliyorum ya acaba dns'i twitter kapandığında değiştirdiğim için mi ki?
:44:
:26:hımm ben tırstım degıstırmedım hıc belkıde ondandır yakındır bende duzenlerım
Valla Melih Gökçek, Bülent Arınç bile değiştirip girdikten sonra ben niye değiştirmicem ki
Zaten artık o da işe yaramıyo
Yok kizzz bunu ben bilmiyorum ordaki uzun donem askerin birine rutbeli kiyafeti giydirip askerleri kandiracaklardierees, bahsettiğin şaka yapılmış sanırım bugün
Silahla ilgili eğitim verirken biri vurulmuş sözde, revire falan götürmüşler acilen, meğerse tatbikatımsı bişeymiş...
Revirci arkadaşı olunca önceden biliyomuş tabi benim askerim
Yok kizzz bunu ben bilmiyorum ordaki uzun donem askerin birine rutbeli kiyafeti giydirip askerleri kandiracaklardi
kabul ettimmmm
geçmiş olsunn :26:
örtmenim ya bu zamanların cümle uyumu nasıl oluyor kafayı yiyecem((((((((((
hani şey oluyor ya iki cümle oluyor ya ana ve yan diye buradaki tense uyumlarını kavrayamadım bi türlübir zamanlar öğrenmiştim ne güzel
I should've hidden under the seat if I had met him in the cinema. Mesela bu cümlede ikinci cümleyi bulun deyince ben hangi zamanı aramam gerektiğini
nasıl bilecem.
Aaa öyle mi?
Bunların bölükte uzun dönem yokmuş ki
Çok güzel soru
hadi toplaşın kızlar beyin fırtınası yapalım birlikte İngilizce çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?