354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydıınnnnnnn kızlaaarrr. hava bugün yağmurlu Ankara'da ama mis gibi toprak kokusu var ohh içime çektim doya doya. :) Askerleriniz ile bir problem yoktur inşallah. hem bir gün daha azaldı şafaktan

Şükür mesaj geldi benimkinden:
''Aşkım burda tel yasak birşeyim yok merak etme seni seviyorum birtanem görüşürüz yarın''
Oh be rahatladım

gözün aydınnn

günaydıınnnnnnn kızlaaarrr. hava bugün yağmurlu Ankara'da ama mis gibi toprak kokusu var ohh içime çektim doya doya. :) Askerleriniz ile bir problem yoktur inşallah. hem bir gün daha azaldı şafaktan

günaydınnnnnn sana ve tüm yarenleree

askerimle ilgili hiç bi problemim yok şükür hatta haftaya izne gelecek kendisi, çok mutluyum bu yüzdeeeen

sizin aranız nasıl?

günaydın canım Ankarayı görünce bile bi tuhaf oluyorum heyecanlanıyorum askerim ankarada yaşıyor bende konyada

askerimle problemim şöyle huyu gıcıklığı sabit düşünceleri problem benim için .. adam 3 gün sonra arıyo ya son aaradığında da 23 nisana ararım artık diye sinir etti beni
sen nasılsın ?

gözün aydınnn

günaydınnnnnn sana ve tüm yarenleree

askerimle ilgili hiç bi problemim yok şükür hatta haftaya izne gelecek kendisi, çok mutluyum bu yüzdeeeen

sizin aranız nasıl?

günaydın canım ne güzel senin adına mutlu oldum bende hayırlı olsun

kızzzzzzzz balıkesire gidiyoruuuuuuuuuummm hafta sonunu orda geçircem inş.

Gunaydin kizlae sabah 9da telefon tamamen sessizdeydi ben uyuyordum aniden uyandim bi baktim benimki ariyor actim hemen hastaneden askeriyeye gidip sinav olcakmis tekrar hastanede donecekmis telefonu hastaneye goturmeyecekmis yeniden ( Allah bilir ne zaman haber alican bidaha yani

Amaa nasil olduda sessizdeki telefona uyaniverdim anlamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) bazen olabiliyor öyle şeyler canımm

Günaydın hatunlar.Benim askerde işte akşam yine mesjlar attı kızgın olduğum yine atma felan dedim yazdı durdu bişeyler suçum ne beni bırakacağın şeyler yapmadım bahne ediyorsun diyo bende şöyle şöyle yapıyorsun davranışların var yazdım biraz mesjda öyle tartıştık saatte baya geç olmuştu en son işte sen benimsin birtek benimsin felan yazdı :) bende rüyanda görürsün yazdım oda bida mesj attı sen benimsin die :)) bende bilerek bişey demedim uyuyorum yazdım.
Dedim yine mesj atayım günaydın yazdım.Oda benim taklidimi yaparak amacın ne nie mesj atıyosun bana bitti demedimmi yazdı :)) sorada snada günaydın napıyosun yazdı işte öyle biraz barışıyoz gibi oldu

Eveet barış havası esiyor insallah güzel olur herşey

Ah canım sessizdeki telefona uyandıran icindeki his iste ne güzel

Günaydın canım. Cok sukur askerimle ilgili sorun yok izine gelecek onu bekliyorum

hadi bakalımmm barışın barışınnnn

günaydın canımmmmm anammm, memleketime selam söle bendeennn

kızlarrr günaydııınnn

günaydınnnn

hissetmişsin işte yahuu ne güzel, içine doğmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…