Ooooo tam akrepsin ondanmi bu karamsarlık
bilmem akrepler karamsar mı oluyormuş
Şükür mesaj geldi benimkinden:
''Aşkım burda tel yasak birşeyim yok merak etme seni seviyorum birtanem görüşürüz yarın''
Oh be rahatladım
günaydıınnnnnnn kızlaaarrr. hava bugün yağmurlu Ankara'da ama mis gibi toprak kokusu var ohh içime çektim doya doya. :) Askerleriniz ile bir problem yoktur inşallah. hem bir gün daha azaldı şafaktan
günaydıınnnnnnn kızlaaarrr. hava bugün yağmurlu Ankara'da ama mis gibi toprak kokusu var ohh içime çektim doya doya. :) Askerleriniz ile bir problem yoktur inşallah. hem bir gün daha azaldı şafaktan
gözün aydınnn
günaydınnnnnn sana ve tüm yarenleree
askerimle ilgili hiç bi problemim yok şükürhatta haftaya izne gelecek kendisi, çok mutluyum bu yüzdeeeen
sizin aranız nasıl?
Şükür mesaj geldi benimkinden:
''Aşkım burda tel yasak birşeyim yok merak etme seni seviyorum birtanem görüşürüz yarın''
Oh be rahatladım
günaydın naber canım ?
Gunaydin kizlae sabah 9da telefon tamamen sessizdeydi ben uyuyordum aniden uyandim bi baktim benimki ariyor actim hemen hastaneden askeriyeye gidip sinav olcakmis tekrar hastanede donecekmis telefonu hastaneye goturmeyecekmis yeniden( Allah bilir ne zaman haber alican bidaha yani
Amaa nasil olduda sessizdeki telefona uyaniverdim anlamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hatunlar.Benim askerde işte akşam yine mesjlar attı kızgın olduğum yine atma felan dedim yazdı durdu bişeyler suçum ne beni bırakacağın şeyler yapmadım bahne ediyorsun diyo bende şöyle şöyle yapıyorsun davranışların var yazdım biraz mesjda öyle tartıştık saatte baya geç olmuştu en son işte sen benimsin birtek benimsin felan yazdı :) bende rüyanda görürsün yazdım oda bida mesj attı sen benimsin die :)) bende bilerek bişey demedim uyuyorum yazdım.
Dedim yine mesj atayım günaydın yazdım.Oda benim taklidimi yaparak amacın ne nie mesj atıyosun bana bitti demedimmi yazdı :)) sorada snada günaydın napıyosun yazdı işte öyle biraz barışıyoz gibi oldu
Gunaydin kizlae sabah 9da telefon tamamen sessizdeydi ben uyuyordum aniden uyandim bi baktim benimki ariyor actim hemen hastaneden askeriyeye gidip sinav olcakmis tekrar hastanede donecekmis telefonu hastaneye goturmeyecekmis yeniden( Allah bilir ne zaman haber alican bidaha yani
kızlarrr günaydııınnn
Ah canım sessizdeki telefona uyandıran icindeki his iste ne güzel
Evet ya cok mutlu oldum:thumbup:
Günaydın hatunlar.Benim askerde işte akşam yine mesjlar attı kızgın olduğum yine atma felan dedim yazdı durdu bişeyler suçum ne beni bırakacağın şeyler yapmadım bahne ediyorsun diyo bende şöyle şöyle yapıyorsun davranışların var yazdım biraz mesjda öyle tartıştık saatte baya geç olmuştu en son işte sen benimsin birtek benimsin felan yazdı :) bende rüyanda görürsün yazdım oda bida mesj attı sen benimsin die :)) bende bilerek bişey demedim uyuyorum yazdım.
Dedim yine mesj atayım günaydın yazdım.Oda benim taklidimi yaparak amacın ne nie mesj atıyosun bana bitti demedimmi yazdı :)) sorada snada günaydın napıyosun yazdı işte öyle biraz barışıyoz gibi oldu
günaydın canım Ankarayı görünce bile bi tuhaf oluyorum heyecanlanıyorumaskerim ankarada yaşıyor bende konyada
askerimle problemim şöyle huyu gıcıklığı sabit düşünceleri problem benim için .. adam 3 gün sonra arıyo ya son aaradığında da 23 nisana ararım artık diye sinir etti beni
sen nasılsın ?
günaydın canımne güzel senin adına mutlu oldum bende hayırlı olsun
kızzzzzzzz balıkesire gidiyoruuuuuuuuuummm hafta sonunu orda geçircem inş.
kızlarrr günaydııınnn
Eveet barış havası esiyor insallah güzel olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?