Iyi iyi güne mutlu başladın
Eeh kismen allah bilir ne zaman haber alacagim
gözün aydınnn
günaydınnnnnn sana ve tüm yarenleree
askerimle ilgili hiç bi problemim yok şükürhatta haftaya izne gelecek kendisi, çok mutluyum bu yüzdeeeen
sizin aranız nasıl?
Evet cok sukur :)hadi bakalımmm barışın barışınnnn
günaydın canımmmmmanammm, memleketime selam söle bendeennn
günaydınnnn
hissetmişsin işte yahuu ne güzel, içine doğmuşş
İnsallah :|Tez zamanda alırsın inşallah
günaydın canım Ankarayı görünce bile bi tuhaf oluyorum heyecanlanıyorumaskerim ankarada yaşıyor bende konyada
askerimle problemim şöyle huyu gıcıklığı sabit düşünceleri problem benim için .. adam 3 gün sonra arıyo ya son aaradığında da 23 nisana ararım artık diye sinir etti beni
sen nasılsın ?
günaydın canımne güzel senin adına mutlu oldum bende hayırlı olsun
kızzzzzzzz balıkesire gidiyoruuuuuuuuuummm hafta sonunu orda geçircem inş.
Günaydın canım. Cok sukur askerimle ilgili sorun yok izine gelecek onu bekliyorum
ay hadi inşallahzaman çabucaaaaakkkkkkk geçsinnnnn
Günaydın naber nasılsın
benimki de dün sabah bulmuş bi telefon mesaj attı günüm aydınlanmıştı :) akşam da aradı işte gayet iyiyiz maşallahbu hafta yanına gidersem eğer telefon götürücem ama ondan haber bekliyorum içeride durumlar karışıkmış biraz. öyle işte ya nisanın ilk haftası apo denen şerefsizin doğumgünü mü ne varmış o yüzden çarşı izni iptal sizinde öyle mi?
iyilik ne olsun aynı devam sen nasılsın
benimki de dün sabah bulmuş bi telefon mesaj attı günüm aydınlanmıştı :) akşam da aradı işte gayet iyiyiz maşallahbu hafta yanına gidersem eğer telefon götürücem ama ondan haber bekliyorum içeride durumlar karışıkmış biraz. öyle işte ya nisanın ilk haftası apo denen şerefsizin doğumgünü mü ne varmış o yüzden çarşı izni iptal sizinde öyle mi?
yaa zaten daha hiç çıkamadılar genemi iptal olucak kesin olur zaten birçok yerdeee
evet nişanlım da bir kere çıktı daha. zaten askeriyenin psikolojisi berbat bide iyice delirtecekler adamları yaaaa
benimki de ustalığa gittiğinden beri 1 kerecik çıktı çarşı iznine
ilk hafta yeni geldiler diye çıkartmadılar, sonraki hafta 8 mart - kadınlar eylem yapar dieyip çıkartmadılar, sonraki hafta çıktı, sonraki hafta nevruz var - eylem olur deyip çıkartmadılar, bu hafta seçim var diye çıkartmıyorlar
evet nişanlım da bir kere çıktı daha. zaten askeriyenin psikolojisi berbat bide iyice delirtecekler adamları yaaaa
benimki de ustalığa gittiğinden beri 1 kerecik çıktı çarşı iznine
ilk hafta yeni geldiler diye çıkartmadılar, sonraki hafta 8 mart - kadınlar eylem yapar dieyip çıkartmadılar, sonraki hafta çıktı, sonraki hafta nevruz var - eylem olur deyip çıkartmadılar, bu hafta seçim var diye çıkartmıyorlar
ayy kuzum aynı dertten müzdaribiz. aynı gerekçelerle çıkamadı bizimki de. şimdiye dek sadece bir kere çıktı. o da dediğin hafta işte( nisanın ilk haftası da kitlemişler bakalım hayırlısı
iyidir şükür senden naber canım
Gunaydin kizlae sabah 9da telefon tamamen sessizdeydi ben uyuyordum aniden uyandim bi baktim benimki ariyor actim hemen hastaneden askeriyeye gidip sinav olcakmis tekrar hastanede donecekmis telefonu hastaneye goturmeyecekmis yeniden( Allah bilir ne zaman haber alican bidaha yani
Amaa nasil olduda sessizdeki telefona uyaniverdim anlamadim
Günaydın hatunlar.Benim askerde işte akşam yine mesjlar attı kızgın olduğum yine atma felan dedim yazdı durdu bişeyler suçum ne beni bırakacağın şeyler yapmadım bahne ediyorsun diyo bende şöyle şöyle yapıyorsun davranışların var yazdım biraz mesjda öyle tartıştık saatte baya geç olmuştu en son işte sen benimsin birtek benimsin felan yazdı :) bende rüyanda görürsün yazdım oda bida mesj attı sen benimsin die :)) bende bilerek bişey demedim uyuyorum yazdım.
Dedim yine mesj atayım günaydın yazdım.Oda benim taklidimi yaparak amacın ne nie mesj atıyosun bana bitti demedimmi yazdı :)) sorada snada günaydın napıyosun yazdı işte öyle biraz barışıyoz gibi oldu
Günaydın naber nasılsın
iyiyim canım şükür akşama yola çıkıcaz yeğenimi görücem inş. çoookk daha iyi olucam
wuuuuuuuuu kalpler birbiri için atınca bööööööööyle oluyu işte
günaydııııııınnnnnnnnn güzel haber işte buçok sevindim inş. heeeeeeeep mutlu olursunuzz oluruz
günaydııııııııın naber canım ?
aaaa bu arada biz tanışmadık sanırım seninle :) 2 gündür ofis yoğun giremiyordum :) hoşgeldin aramıza 26 yaşındayım eskişehirdeyim :) asker eşiyim :)
ayy kuzum aynı dertten müzdaribiz. aynı gerekçelerle çıkamadı bizimki de. şimdiye dek sadece bir kere çıktı. o da dediğin hafta işte( nisanın ilk haftası da kitlemişler bakalım hayırlısı
benimki daha hiç çıkmadı seçime kadar kilitliydi çarşılar haydaaa bide şimdi bu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?