354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

gözün aydınnn

günaydınnnnnn sana ve tüm yarenleree

askerimle ilgili hiç bi problemim yok şükür hatta haftaya izne gelecek kendisi, çok mutluyum bu yüzdeeeen

sizin aranız nasıl?

benimki de dün sabah bulmuş bi telefon mesaj attı günüm aydınlanmıştı :) akşam da aradı işte gayet iyiyiz maşallah bu hafta yanına gidersem eğer telefon götürücem ama ondan haber bekliyorum içeride durumlar karışıkmış biraz. öyle işte ya nisanın ilk haftası apo denen şerefsizin doğumgünü mü ne varmış o yüzden çarşı izni iptal sizinde öyle mi?

canımmm benim yaaaa çık gel bir gün kaç saat uzaklıkta sanki hem ona da sürpriz olur. 23 nisana kadar bekleyemedim dersin :) aynı yerde askerlik yapsalardı ne güzel giderdik beraber hem sıkma canını mahsus öyle diyordur seni kızdırmak için

yaa zaten daha hiç çıkamadılar genemi iptal olucak kesin olur zaten birçok yerdeee

bilmiyorum ki, benmki bişey demedi nisanla ilgili :44:

evet nişanlım da bir kere çıktı daha. zaten askeriyenin psikolojisi berbat bide iyice delirtecekler adamları yaaaa

benimki de ustalığa gittiğinden beri 1 kerecik çıktı çarşı iznine

ilk hafta yeni geldiler diye çıkartmadılar, sonraki hafta 8 mart - kadınlar eylem yapar dieyip çıkartmadılar, sonraki hafta çıktı, sonraki hafta nevruz var - eylem olur deyip çıkartmadılar, bu hafta seçim var diye çıkartmıyorlar

ayy kuzum aynı dertten müzdaribiz. aynı gerekçelerle çıkamadı bizimki de. şimdiye dek sadece bir kere çıktı. o da dediğin hafta işte ( nisanın ilk haftası da kitlemişler bakalım hayırlısı

evet nişanlım da bir kere çıktı daha. zaten askeriyenin psikolojisi berbat bide iyice delirtecekler adamları yaaaa

benimki daha hiç çıkmadı seçime kadar kilitliydi çarşılar haydaaa bide şimdi bu çıktı

ayy kuzum aynı dertten müzdaribiz. aynı gerekçelerle çıkamadı bizimki de. şimdiye dek sadece bir kere çıktı. o da dediğin hafta işte ( nisanın ilk haftası da kitlemişler bakalım hayırlısı

aaaa bu arada biz tanışmadık sanırım seninle :) 2 gündür ofis yoğun giremiyordum :) hoşgeldin aramıza 26 yaşındayım eskişehirdeyim :) asker eşiyim :)

iyidir şükür senden naber canım

iyiyim canım şükür akşama yola çıkıcaz yeğenimi görücem inş. çoookk daha iyi olucam

wuuuuuuuuu kalpler birbiri için atınca bööööööööyle oluyu işte

günaydııııııınnnnnnnnn güzel haber işte bu çok sevindim inş. heeeeeeeep mutlu olursunuzz oluruz

Günaydın naber nasılsın

günaydııııııııın naber canım ?

Iyi iyi çoook iyi. Senden

aaaa bu arada biz tanışmadık sanırım seninle :) 2 gündür ofis yoğun giremiyordum :) hoşgeldin aramıza 26 yaşındayım eskişehirdeyim :) asker eşiyim :)

memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum 30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18:

benimki daha hiç çıkmadı seçime kadar kilitliydi çarşılar haydaaa bide şimdi bu çıktı

inşallahhh olmaz öyle bişey bizde yaaa :18:

gerçi benimkisi perşembe - cuma - cumartesi izin alacak ama inşallah izni de ertelemzler :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…