354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

günaydın canımmmmm anammm, memleketime selam söle bendeennn

aleyküm selaaaaaaam

yaaa geçen hafta nevruz diye bu hafta seçim diye çarşıya çıkamadı nisanın ilk haftasında da mı çıkamıcaaaaaaaaaaak yaaaaaaniiiiiiii

şimdi istanbulda askerliğini yapıyor canım bi kere gittim henüzzz en kısa zamanda da gitmek istiyorum mahsus öyle diyo zaten ben kızınca zevk alıyo gıcık

memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum 30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18:

ben de 28 yaşımın içerisindeyim, ama daha 27,5 sayılırım kasımda girdim 28'e

Iyi iyi çoook iyi. Senden

bende çok iyi balıkesire gitcez haftasonu yeğenimi görücem onun için heyecanlıyım

memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum 30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18:

bende 25e yeni girdim konyalıyım konyada yaşıyorum ( demiştim ) hiiiiiiç girme o sendroma boşviiiiiiiiiiiir

inşallahhh olmaz öyle bişey bizde yaaa :18:

gerçi benimkisi perşembe - cuma - cumartesi izin alacak ama inşallah izni de ertelemzler :18:

ayyy inşallah gamzelim ya mübarek vakitte rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah haftaya izne çıkarlarda görürüz askerlerimizi (amin )

bende memnun oldum ne güzel aynı şehir olması çarşı izinlerinde görüşürsünüz sık sık :) girme girme bende giriyorum ara ara hele busene yaşlandığımı çok hissediiyorum zaten

bende memnun oldum ne güzel aynı şehir olması çarşı izinlerinde görüşürsünüz sık sık :) girme girme bende giriyorum ara ara hele busene yaşlandığımı çok hissediiyorum zaten

valla çartşı izinleri kitlenmese görüşmeyi istiyoruz da bakalım daha 3 ay var herhalde görüşebiliriz :) onun dışında ben 3 kere gittim yanına. ahh sorma o yaşlılık hissi fena. bide herşeye geç kaldığımı düşünüyorum (( biran önce evlensem çocuk yapsam modundayım çünkü çocuğuma da geç kaldım nişanlım ise evliliğin tadını çıkaralım modunda hayırlısı olsun

ben de nişanlının kafasındayımm

en az 2 yıl çocuk falan bekleme benden diyorum

zaten tek çocuk düşündüğümz için, işte 30da hamile kalırım allahın izniyle

Günaydın kızlar
Uyanıp kahvaltı yapmıştım geri uyumuşum

bizdede durum farklı değil eşim 30 yaşında :) bebeği erteledik hep 2.5 yıllık evliyiz askerlikte sebepti ama eşim hep seni paylaşmaya hazır değilim henüz dedi ama artık hazır olmalı yaniii bende askerlik bitsin hemen istiyorummmm bebiş inşallah rabbimin izniyle

ben de nişanlının kafasındayımm

en az 2 yıl çocuk falan bekleme benden diyorum

zaten tek çocuk düşündüğümz için, işte 30da hamile kalırım allahın izniyle

bende hep tek çocuk düşünmüşümdür annemde tek çocuk hep karşı çıkar ama bakalım rabbim ne nasip edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…