günaydın canımmmmmanammm, memleketime selam söle bendeennn
benimki de dün sabah bulmuş bi telefon mesaj attı günüm aydınlanmıştı :) akşam da aradı işte gayet iyiyiz maşallahbu hafta yanına gidersem eğer telefon götürücem ama ondan haber bekliyorum içeride durumlar karışıkmış biraz. öyle işte ya nisanın ilk haftası apo denen şerefsizin doğumgünü mü ne varmış o yüzden çarşı izni iptal sizinde öyle mi?
canımmm benim yaaaaçık gel bir gün kaç saat uzaklıkta sanki hem ona da sürpriz olur. 23 nisana kadar bekleyemedim dersin :) aynı yerde askerlik yapsalardı ne güzel giderdik beraber hem sıkma canını mahsus öyle diyordur seni kızdırmak için
inşallahhh olmaz öyle bişey bizde yaaa :18:
gerçi benimkisi perşembe - cuma - cumartesi izin alacak ama inşallah izni de ertelemzler :18:
memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18:
ben de 28 yaşımın içerisindeyim, ama daha 27,5 sayılırımkasımda girdim 28'e
Iyi iyi çoook iyi. Senden
memnun oldum :) gruba yeni dahil oldum ondandır. ben de Ankara'da yaşıyorum. nişanlım da burada asker. 28 yaşındayım bunu söylerken utanıyorum30 yaş sendromuna mı gitdim nedir :18:
inşallahhh olmaz öyle bişey bizde yaaa :18:
gerçi benimkisi perşembe - cuma - cumartesi izin alacak ama inşallah izni de ertelemzler :18:
ay ben 14 martta girdim malesef. en gıcık olduğum tarafı da bu. herkese daha çoook var ben hemen giriyorumyapacak bişi yok.
bende memnun oldum ne güzel aynı şehir olması çarşı izinlerinde görüşürsünüz sık sık :) girme girme bende giriyorum ara ara hele busene yaşlandığımı çok hissediiyorum zaten
eee sen daha 27sinki o zamanbitirdiğin yaş söylenir yaaa
valla çartşı izinleri kitlenmese görüşmeyi istiyoruz da bakalım daha 3 ay var herhalde görüşebiliriz :) onun dışında ben 3 kere gittim yanına. ahh sorma o yaşlılık hissi fena. bide herşeye geç kaldığımı düşünüyorum(( biran önce evlensem çocuk yapsam modundayım çünkü çocuğuma da geç kaldım nişanlım ise evliliğin tadını çıkaralım modunda hayırlısı olsun
Günaydın kızlar
Uyanıp kahvaltı yapmıştım geri uyumuşum
gün çoooooooktaaaaaaaaaan aydınlandı batıcak bilem gız
maşallah ooohhhhhhh
Gece yan odadaki kızlar 3.5 4.5 arası uykumu sabote etmişlerdi ondan böyle oldu bir de dersim yok bugün onun rahatlığıyla uyudum
valla çartşı izinleri kitlenmese görüşmeyi istiyoruz da bakalım daha 3 ay var herhalde görüşebiliriz :) onun dışında ben 3 kere gittim yanına. ahh sorma o yaşlılık hissi fena. bide herşeye geç kaldığımı düşünüyorum(( biran önce evlensem çocuk yapsam modundayım çünkü çocuğuma da geç kaldım nişanlım ise evliliğin tadını çıkaralım modunda hayırlısı olsun
Gece yan odadaki kızlar 3.5 4.5 arası uykumu sabote etmişlerdi ondan böyle oldu bir de dersim yok bugün onun rahatlığıyla uyudum
ben de nişanlının kafasındayımm
en az 2 yıl çocuk falan bekleme benden diyorum
zaten tek çocuk düşündüğümz için, işte 30da hamile kalırım allahın izniyle
ohhh öğrenciliğimi istiyoruuumm geri versinlerrr
bende hep tek çocuk düşünmüşümdür annemde tek çocuk hep karşı çıkar ama bakalım rabbim ne nasip edicek
Geçti artık beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?