354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Günaydınnnn
Ben de askerimi gördüm rüyamda yaa, akşamki telefon konuşmasından sonra görmemem imkansızdı zaten
Herkes nasıllar bakalıım?
100'leri bitirmenize az kalmış kızlar, hadi bakalım darısı başımıza

Günaydın canımm evet çok şükür 90 lara düşmemize az kaldı darısı seninde başına inşaallahh

iyi olmana sevindim

yaz okuluna kalıcan dimmmmmmmmmeeeeeeeeee
inşallah en kısa zamanda arar duyarsın sesini Rabbim yardımcıları olsun..
Yok be yaz okulu icin degil hakkaten birsey bilmiyorum hem yaz okulunda usttende ders alabiliyorum dersten kalmama gerek yok yani :)
Üzülme canım bizde yaşadık aynı şeyleri.Rabbim hayırlısıyla askerliklerini yapıp gelmelerini kavuşmamızı nasip eylesin cnm.9 aydır bekliyom ben cnm

Seninkidemi ktmlerde surundu canim

rüyamda askerimi gördüm hala etkisindeyim
aramasını bekliyorum sabırsızlıkla
siz nasılsınız?

bende geçen hafta geldiğini gördüm uyanınca kötü oluyor baya etkiledim o rüyadan
Vaayyy ne şanslısın canımmmm

Teşekkür ederim ben çok iyiyim bugünnnn çok şükür ya sen?
bende iyiyim şükürr

günaydın herkeseeee

çooooooooooooooooooook uykum var

uff benimde eşimin 1 3 nöbeti vardı 1 de yattım 3 te gene aramış ama ben hayal meyal hatırlıyorum sabah baktım tele 2 dk konuşmuşuz ama ne konuştuk hatırlamıyorum ben allah vere de tuhaf şeyler sölememiş olsam

evet evet az kaldı 90 lardan sonrası daha hızlı geçiyor diyor herkes ama bakalım şafak bir hepimizin darısı başına

Kizlar annemi hastaneye yatirmislar pof bende yaninda olmak istiyorum

Yok be yaz okulu icin degil hakkaten birsey bilmiyorum hem yaz okulunda usttende ders alabiliyorum dersten kalmama gerek yok yani :)

Seninkidemi ktmlerde surundu canim

Evet benim askerim diyarbakırda ktmde kalıyor zaten.Hergün gittiği yolda asker kaçırdıydılar 2 ay önce felan duymuşsundur belki daha önce bir sürü olayların olduğu yerde askerliğini yapıyor şuan

cannlaarrrr günaydın tünaydın.. ben kime cvp vereceğimi karıştırıyorum yaa kusura bakmayın. sayfa hemen doluyor takipte zorlanıyorum her şey yolundadır inşallah. öpüldünüz :13:

Günaydın canlar nasılsınızzzz keyifler nasıll
eh işte şöyle böyle sen nasılsın canım:)

günaydınnnnn yarenciklerim
nasılsınızzzzzzzzzzz??
rüyamda askerimi gördüm gerçek gibiydi bana bi sarılışı vardı ki ooffffffff çok özledimm
oh maşallah
günaydınnn herkese nasılsınız bugünnn
şöyle böyle :) sen?
amin canım darısı başınıza :)
Kizlar annemi hastaneye yatirmislar pof bende yaninda olmak istiyorum
geçmiş olsun kuzum
cannlaarrrr günaydın tünaydın.. ben kime cvp vereceğimi karıştırıyorum yaa kusura bakmayın. sayfa hemen doluyor takipte zorlanıyorum her şey yolundadır inşallah. öpüldünüz :13:

tünaydınımsı günaydın sana da

Son düzenleme:
2 gün izin vermiyorlarmış, en az 4 gün demiş komutan, 4 gün izin alacak sevdiceğimmm

Aminn, darısı başıma

Çok geçmiş olsun ya ne olmuş?

Evet benim askerim diyarbakırda ktmde kalıyor zaten.Hergün gittiği yolda asker kaçırdıydılar 2 ay önce felan duymuşsundur belki daha önce bir sürü olayların olduğu yerde askerliğini yapıyor şuan

Geçmiş olsun sen nerdesinki? yanına gidemiyormusun
Eskisehirde okuyorum ben ailem Kahramanmarasta
geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım

canım geçmiş olsun kötü bişi yok değil mi?

Sagolun hepiniz
Fizik tedaviye yatti 15gun kalacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…