354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Degisiyormus komutana gore. Arama olacakmis telefonlari bulup alip geri vermiyorlarmis
Ktm aslinda ii birsey amaa bir hafta surunecekler ya orda burda o kotu iste

canım diğer yazdıklarınıda okudum bende hep yakın biyer olur evci çıkarırım daha olmadı çarşı izninde yanına giderim diyordum 1071 km var aramızda ve çarşı iznine oda daha hiç çıkamadı insanlar nolcak yaa uçak 2 saat diyoo ama ben tek başıma bir ev geçindiriyorum şuan da uçak 500 tl şuan minimum işte bazı şeyler dışardan görünenle içte yaşanan çok farklı çok o yüzden bazı noktalarda ne demek istediğini anlıyorum ve bende çok üzüldüm ama Rabbimin bildiği verdiği bir hayır mutlaka var canım sabır ve dua dan başka elimizden hiçbişey gelmiyo hem sercanda rahat olduklarını sölüyolar değişti madem onun yanına gideydiii iyi olurdu :))

İste nereye gideceklerini kendileri belirlemiyor ki. Dua ediyorum telefon skntisi yasamayalim :|

Ya canım benim evim anneme cok uzak... kvde yakın ama o da otobüsle 20-3o dkyi buluyor. Bisey olsa arabam da yok. O yüzden biyerde kalıyorum. Evde kalsam da korkunun için değil de herkesin içi kalbi rahat olsun diye görümcemi de alıyorum yanıma..öyle gecinip gidiyoruZ..

Kocamin da cuma belli oluyormus usta neereye çıkacak... hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Su gecen 50kusur gun askerlik suresi boyunca telefonu kapatmaya yakin yada telefonu kapattiktan sonra agladigim 2kez oldu. Ama bugun her aradiginda aglayasim geliyor agliyorum ooof bana ne oluyor

Kızlar 10 gün sonra 99 lara 18 gün sonra 2 ay bilmem kaç güne düşeceğim inşallah

Kızlar 10 gün sonra 99 lara 18 gün sonra 2 ay bilmem kaç güne düşeceğim inşallah

şu plakalara gelsek bi an önceee

türküye haritasının çıktısını alıp defterime yapıştırdım bugün, sabırsızlıkla illeri boyamaya başlayacağım günü bekli,yorummm

elektronik alet ya sıkıntı olur diye

evet birlikte düşecez yavrum ben özellikle 10 günü bekliyorum

anaaaaaaaa 1 nisandayız yaaaa yeni jeton düştü benim geçen sene annem gelmesinler istemeye falan diyor diye kandırmıştım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…