Degisiyormus komutana gore. Arama olacakmis telefonlari bulup alip geri vermiyorlarmis
Ktm aslinda ii birsey amaa bir hafta surunecekler ya orda burda o kotu iste
canım diğer yazdıklarınıda okudum bende hep yakın biyer olur evci çıkarırım daha olmadı çarşı izninde yanına giderim diyordum 1071 km var aramızda ve çarşı iznine oda daha hiç çıkamadı insanlar nolcak yaa uçak 2 saat diyoo ama ben tek başıma bir ev geçindiriyorum şuan da uçak 500 tl şuan minimum işte bazı şeyler dışardan görünenle içte yaşanan çok farklı çok o yüzden bazı noktalarda ne demek istediğini anlıyorum ve bende çok üzüldüm ama Rabbimin bildiği verdiği bir hayır mutlaka var canım sabır ve dua dan başka elimizden hiçbişey gelmiyo hem sercanda rahat olduklarını sölüyolar değişti madem onun yanına gideydiii iyi olurdu :))
eee canım siz en baştan konuşup netleştirmedinizmi burda önemli olan sadece senin ve onun psikolojisi kendini nerde huzurlu hissediyosan orda kalırsın bu arada neden kendi evinde kalmıyosun? bana da hep ya annende kalırsın yada kayınvalidende dediler evi kapatıp millet hala soruyo nerde kalıyon diye ben bi yerde kalmak zorunda değilim ki evimdeyim valla annemlerle aynı apartmandayım ama daha hiç orda kalmadım şimdide evimde tekim uğrayıp onlara eve çıkıyorum yoksa kasar insanı ya ama oda kendince işte uzaktan arayı bulmaya çalışıyo demekki ama sana tavsiyem kendi evinde kal korkmam dersen
herkese selam kızlar 3 gundur ortada yok benım askerım
herkese selam kızlar 3 gundur ortada yok benım askerım
Allah allah neden acaba aranız da sorun mu var da seni aramıyor yoksa arayamıyor mu
nası yaaaaaa:44:
yok ne sorunu olcak ben bi çözemedim bu adamı 4 senedır zaten önceden deli gibi endişeleniyodum suan içim cok rahat nedense
Kızlar 10 gün sonra 99 lara 18 gün sonra 2 ay bilmem kaç güne düşeceğim inşallah
elektronik alet ya sıkıntı olur diyeBen sana kızmıyorum ama üzülecek gayet sebebim varken sebep ne demene gerildim sadece.Tabii ki ağlamamı istemezdin.Ben canına bir şey olacak diye korkmuyorum sıkıntım bu değil sağ sağlim geleceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.Beni geren aramızda 1500 km olması istediğim zaman çıkıp gidilecek bir yer olmaması kırsalında kırsalı bir yerde can sıkıntısından gebermesi kafa dağıtıp beni görebileceği çarşı izni olmaması üstüne üstük 'o' insan denemeyecek yaratıklara yakınlığı onların havafişeklerini görmesi duyması falan filan işte.Kısacası 'Şırnak' adı başlı başına garipseme tedirgin olma sebebiyken birde 'Güçlükonak' çıktı :)
Bu güçlükonak umarım bize gayet kolaykonak olur
Özür dilemeni gerektirecek bir şey yapmadın rahat ol.Peki neden onların iyiliği için telefon olmamalıymış ?:
Kızlar 10 gün sonra 99 lara 18 gün sonra 2 ay bilmem kaç güne düşeceğim inşallah
elektronik alet ya sıkıntı olur diye
evet birlikte düşecez yavrumben özellikle 10 günü bekliyorum
şu plakalara gelsek bi an önceee
türküye haritasının çıktısını alıp defterime yapıştırdım bugün, sabırsızlıkla illeri boyamaya başlayacağım günü bekli,yorummm
anaaaaaaaa 1 nisandayız yaaaa yeni jeton düştü benimgeçen sene annem gelmesinler istemeye falan diyor diye kandırmıştım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?