354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Merhaba canım ;

Sizinki benimkinden erken gitmiş sanırım 3,dönem oluyor mayıs da uğurluyorum bende 365 gün nasıl geçicek sizce ?

Merhaba canım ;

Sizinki benimkinden erken gitmiş sanırım 3,dönem oluyor mayıs da uğurluyorum bende 365 gün nasıl geçicek sizce ?

evet biz 2014'ün ilk asker yarenleriyiz, çoğumuz şubatta gönderdik, bazı arkadaşlar martta gönderdi, aramıza hoşgeldinnn, zor geçecek ama elbet geçecek canım merak etme

evet biz 2014'ün ilk asker yarenleriyiz, çoğumuz şubatta gönderdik, bazı arkadaşlar martta gönderdi, aramıza hoşgeldinnn, zor geçecek ama elbet geçecek canım merak etme

İnş şafakları beraber sayarız artık :) ayın 10 da nereye gidiceği belli olucak inş kocaeliye yakın bir yere düşer benim için dua edin kızlar

rüyamda askerimi görmüştüm rüyanın etkisindeyken...
birden telefonuma numarasından msj geldi şokkk oldum
aaaaaaa dedim meğer faceten yazmayınca ben netten online olarak msj atmış bende izne falan çıktısandım benden habersiz
sonra açıkladı artık
asker kontrolü için hastaneye sivil gitmişler ordan bi saatlik kaçıp nete gelmiş canım yaaa
ama göremedim kamerası bozuktu kötü bi cafe bulmuş ancak o beni gördü

İnş şafakları beraber sayarız artık :) ayın 10 da nereye gidiceği belli olucak inş kocaeliye yakın bir yere düşer benim için dua edin kızlar

sen de mi kocaelidesin ben gebzedeyim, o kadar öok istemiştim ki askerimin yakınıma gelsin diye

kız ben diyorum bak sana, seninki yola gelmeye başladıııı

ayyyyyy, haftalardır ertelenen lazer epilasyonumun ilk seaansını oldum geldim, vatana millete hayırlı olsun

kız ben diyorum bak sana, seninki yola gelmeye başladıııı

nerdeeeeeeee hiiiiiiç umudum yok aynı gıcıkkkkkkkkk ama nete gelse arasa da aynı :)))

ayyyyyy, haftalardır ertelenen lazer epilasyonumun ilk seaansını oldum geldim, vatana millete hayırlı olsun

hadi hayırlı olsun nasıl geçti acı varmıydı acı bende düşünüyorum da lazer mi iğnelimi mimimimi iiii acabaaaaaaa

valla genital bölgenin iç/alt kısmı dışında neredeyse bişey hissetmedim sıcaklık dışında

ama alt genital kısım azıcık sızlattı ama dayanılmayacak gibi değil, ağdanın acısı gibi

kollarımda, koltuk altımda, bacaklarımda hiç hissetmedim

Ahahahahahhahahahaha
Gözün aydın

Ay bende bugün bi apart baktım aşık oldum resmen umarım boşalır oooooooooof ağlarım yoksa

Nerde bu millet beeeeeee
Nisan geldi sonunda şükür
Temmuz geleydi iyiydi

Geler gelir temmuz çok değil yine

Çok özlediiiiiiiiiiiim yaaaa 16 gün önce görmüştüm 3 saat ama şimdiden çok özledim 109 gün görmeden nasıl olacak çok zor olacak oooooof anam ooooof
Aramadı da akşam of napıyor acaba

[QUOTE=erees;3469401. Elbet geçer bu günlerde insallah. Seni cooook iyi anlıyorum özlemek bazen fena ama yapacak bisey yok iste sabır gerekiyor

Elbet geçer bu günlerde insallah. Seni cooook iyi anlıyorum özlemek bazen fena ama yapacak bisey yok iste sabır gerekiyor

Öyle öyle bakalım günler nasıl geçecek
Temmuzun gelmesi çoooooooooooooook uzakmış gibi hayal gibi onun yanımda olduğunu düşünmek rüya gibi of

Öyle öyle bakalım günler nasıl geçecek
Temmuzun gelmesi çoooooooooooooook uzakmış gibi hayal gibi onun yanımda olduğunu düşünmek rüya gibi of

Ah ah sen böyle düşünüyorsun haklısın da.. benim icim hepten kararıyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…