Şubat 2014'e çok az kaldı.
Şubat'ta gidecek olanlar 1. dönem oluyormuş 3-7 Şubat arası gidiliyormuş. Mart'ta gidecek olanlar 2. dönem oluyormuş.
Araştırdığım kadarıyla 354. Dönem olması lazım. Yanlışsa düzeltin lütfen.
24 Ocak'ta askerlik yerlerimiz belli olacak kızlar. Hep birlikte bekleyelim askerlerimizi, birbirimize dert ortağı olalım.
Var mı benim gibi Şubat-Mart aylarının gelmesini istemeyen?
___________________________________________________________________________________________
Kızlar ismini listede görmeyen yarenler bana ulaşabilir
Merhaba canım ;
Sizinki benimkinden erken gitmiş sanırım 3,dönem oluyor mayıs da uğurluyorum bende 365 gün nasıl geçicek sizce ?
Merhaba canım ;
Sizinki benimkinden erken gitmiş sanırım 3,dönem oluyor mayıs da uğurluyorum bende 365 gün nasıl geçicek sizce ?
evet biz 2014'ün ilk asker yarenleriyiz, çoğumuz şubatta gönderdik, bazı arkadaşlar martta gönderdi, aramıza hoşgeldinnn, zor geçecek ama elbet geçecek canım merak etme
İnş şafakları beraber sayarız artık :) ayın 10 da nereye gidiceği belli olucak inş kocaeliye yakın bir yere düşer benim için dua edin kızlar
rüyamda askerimi görmüştüm rüyanın etkisindeyken...
birden telefonuma numarasından msj geldi şokkk oldum
aaaaaaa dedim meğer faceten yazmayınca ben netten online olarak msj atmış bende izne falan çıktısandım benden habersiz
sonra açıkladı artık
asker kontrolü için hastaneye sivil gitmişler ordan bi saatlik kaçıp nete gelmiş canım yaaa
ama göremedim kamerası bozuktu kötü bi cafe bulmuş ancak o beni gördü
kız ben diyorum bak sana, seninki yola gelmeye başladıııı
ayyyyyy, haftalardır ertelenen lazer epilasyonumun ilk seaansını oldum geldim, vatana millete hayırlı olsun
nerdeeeeeeee hiiiiiiç umudum yok aynı gıcıkkkkkkkkk ama nete gelse arasa da aynı :)))
hadi hayırlı olsunnasıl geçti acı varmıydı acı bende düşünüyorum da lazer mi iğnelimi mimimimi iiii acabaaaaaaa
ayyyyyy, haftalardır ertelenen lazer epilasyonumun ilk seaansını oldum geldim, vatana millete hayırlı olsun
Nerde bu millet beeeeeee
Nisan geldi sonunda şükür
Temmuz geleydi iyiydi
Geler gelir temmuz çok değil yine
Nerde bu millet beeeeeee
Nisan geldi sonunda şükür
Temmuz geleydi iyiydi
Elbet geçer bu günlerde insallah. Seni cooook iyi anlıyorum özlemek bazen fena ama yapacak bisey yok iste sabır gerekiyor
Öyle öyle bakalım günler nasıl geçecek
Temmuzun gelmesi çoooooooooooooook uzakmış gibi hayal gibi onun yanımda olduğunu düşünmek rüya gibi of
Arar insallah. Benimkide şimdiye araması gerekiyordu ama aramadı
Sende haklısında işte herkese kendinin ki en uzun zamanmış gibi geliyorAh ah sen böyle düşünüyorsun haklısın da.. benim icim hepten kararıyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?