354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Inşallah canım dua et sen karşılığını. Verir allah

LUNAAAAAAAAAAM neeeeeeeeeerde
nerde luna
lunamı getirin bana
ne oldu hesabına onun
bilen duyan gören

nolmuş kiiiii :44:

biz de bir zamanlar öyleydik canım, uçarak geçirmedik 2 ayı siz de bi bakıcaksın, 2 ay geride kalmış bile

biz de bir zamanlar öyleydik canım, uçarak geçirmedik 2 ayı siz de bi bakıcaksın, 2 ay geride kalmış bile

Haklısın canım tabii siz de uçarak geçirmediniz eminim hepimize ayrı zor geliyor işte.. ne bileyim 10 gün sonra yemin töreni.. sonrasında tekrar ayrılmak zor olacak. Siz nasıl atlattiniz, tahmin ettiğim gibi olk ayrılmadan daha mı zor oluyor?
Hepimiz için zaman su olsun aksın inşallah, sevdiceklrimize kavuşalım...

he mayıs haziran bende kalıcak gerçi 2 kişi sevmiyor o ama gündüz ben zaten yokum akşamlarıda idare edicez artık

öyle ama canım biz sizdennn kaaçç gün önce başladık saymayaa

ben yemin töreninden sonra evci çıkardım ya valla canım yok öyle bbişey ya geçirirken hiçbişey yookmuş 2 gün beraber kalıp sonra ayrılmak varya mahvolduk resmen hele eşim hiç öyle görmemiştim onu 10 gün boyunca ağlayarak kapattık telefonu o yüzden ben birdaha gitmem yanına onu öyle görmeyi istemiyorum bu yüzdende gitmicem temmuza kadar büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…