Neymiş neymiş neymiş neymiş
burda söyleyememsen bana ve gamzeliye mesaj atıver isterse muhibbiyede at
Neyiiiiiiiiiiiiiiii
burda söyleyememsen bana ve gamzeliye mesaj atıver isterse muhibbiyede at
adım ve onun benimle aynı ada sahip lise öğretmeninin lakabı :)
Allah nasip eder de ilerde bir kızımız olursa erkek arkadaşım ölen kız kardeşimin adını koymamı istiyor
Başınız sağolsun kuzumama bence başka bir ad verin ben mesela akraba adları vs. koymak istemiyorum kötü enerji yayiyor diyorlar
teşekkürler canımm, darısı başınaaa
Eki Görüntüle 1053240 bunlarda benim yüklerimmmmm
Ya bilmiyorum annemin hoşuna gideceğini düşünüyor 3 aylıkken kaybetmiştik kardeşimi
'Şebnem' di ismi zaten şebnemi kullansam bile tek başına kullanmam yanına bir şey olur diye düşünüyorum bakalım zaman ne göstericek.
Erkek evladımız olursa onun dediği isim olacağı için kızı bana bırakmış beyefendi böyle söylüyor
Amim canim hepimizinkini...Bu 400 falandı. Ama digeri daha yuksekti onu bilmiyorum.yani iki tane tek taş olduALLAH TAMAMINA ERDİRSiN CANIMayıptır sorması tek taşını kaça aldınız
Maşallah hiç çıkmasın parmağınızdanEki Görüntüle 1053240 bunlarda benim yüklerimmmmm
La o nerden bilsin evlilik teklif ederken erkek arkadaşı almıştır tek taş beraber mi alınıyoooALLAH TAMAMINA ERDİRSiN CANIMayıptır sorması tek taşını kaça aldınız
Amim canim hepimizinkini...Bu 400 falandı. Ama digeri daha yuksekti onu bilmiyorum.yani iki tane tek taş oldu
Maşallah hiç çıkmasın parmağınızdan
La o nerden bilsin evlilik teklif ederken erkek arkadaşı almıştır tek taş beraber mi alınıyooo
benimde öyle olacak bi tane sözde hediye geldi tektaş, birde evlenme teklifinde bekliorum
Sağol canım seninde...
Maşallah hiç çıkmasın parmağınızdan
La o nerden bilsin evlilik teklif ederken erkek arkadaşı almıştır tek taş beraber mi alınıyooo
nisanlisin ya sen evlilik teklifi olmadımı halaaa
http://www.ylang23.com/shop_prodDet...305&siteID=Hy3bqNL2jtQ-NKZjWXAJ6jeVnbw3kgUktQ BUNUDA İLERDE ALDIRTICAM YA DA KENDİM ALICAM İŞE GİRİNCE TEKTAŞIMI KENDİM ALDIM DİYİM Bİ ŞU AHİR ÖMRÜMDE
hayırr en sonunda kendi kendime teklif edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?