- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
biz kendi aramızda takacağımız için gümüş ya da çelik alalım dedik, çelik kararma yapmıyormuş, o yüzden çelik aldık biz de
Eki Görüntüle 1053192 Eki Görüntüle 1053194 Eki Görüntüle 1053195
sade ve şıkmış canımmmmAllah bi ömür takmayı nasip etsin inşallahh
biz kendi aramızda takacağımız için gümüş ya da çelik alalım dedik, çelik kararma yapmıyormuş, o yüzden çelik aldık biz de
Eki Görüntüle 1053203
Kızlar bu yüzük 2010 da alınmıştı 2009 da alınan yüzüklerimiz vardı ama ikimizin de yüzüğünün başına bi haller geldi
1 ocak 2010 da bu yüzüğü aldık o zamanlar çelik yüzükler pek yoktu gümüş almıştık bizde
Sıkıldım artık bundan gelince değiştirelim istiyorum
Eki Görüntüle 1053203
Kızlar bu yüzük 2010 da alınmıştı 2009 da alınan yüzüklerimiz vardı ama ikimizin de yüzüğünün başına bi haller geldi
1 ocak 2010 da bu yüzüğü aldık o zamanlar çelik yüzükler pek yoktu gümüş almıştık bizde
Sıkıldım artık bundan gelince değiştirelim istiyorum
BİZ 1 OCAKTA DAHA TANIŞMAMIŞTIK
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHÇOĞUNUZA BENİM ADIMI KOYUN
ben senin orjinal adını bilmiyom ya laa halaaaa
merak edip sorsaydın öğrenirdin
merak edip sorsaydın öğrenirdin
TAHMİN ETSENE :
selam milleettt, harika geçen bir günün ardından karşınızdayımm
sevgilim şu an çay hazırlıyor, ben de size bakayım dedimm, film izliycez birazdan
bugün o kadar spontane gelişti ki
sabah rapor almak için sağlık ocağına diye çıktık beraber, ordan kahvaltımızı yapıp eve döneriz diye düşünüyordum ben. ama kahvaltı bitiminde anlı bi kararla derince-harikalar sahiline gittikbi sürü foto çekindik orda, ordan geri dönelim derken gene ani bi kararla izmit'e geçiş yaptık, orda gezdik dolaştık.
ve hatta, bahsetmiştim ya kendi aramızda yüzük takmayı teklif etti diye, yüzüklerimizi aldıkkkk
çok güzel bi gündüüüü
askerini görme umudu olmayan sevgili yarenlerim için en içten bir şekilde diliyorum ki, umarım bi mucize gerçekleşir, bi fırsat çıkar ve görüşebilirsiniz...
Cok sevindim senin icin gamzeli
Aile arası olmayan söz yüzüğü olduğu için evet çelik mantıklıseninki de çok hoşmuşşş
çelikler de çok güzel değişik modeller var ama, bakabilirsiniz
gümüşleri çok parlak buldu benimki
BİZ 1 OCAKTA DAHA TANIŞMAMIŞTIK
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHÇOĞUNUZA BENİM ADIMI KOYUN
Aile arası olmayan söz yüzüğü olduğu için evet çelik mantıklı
Bu yüzük 4 senedir benimle hiiiiiiiçbirşey olmadı kararma çizilme vs erkek arkadaşımınki siiiiiiiiiiiyah kömür oldu simsiyah oldu oda onun teniyle alakalı sanırım gümüşü karartıyor çelik alıcaz aile arasında sözlenene kadar
Olmaz senin adın lisedeki kimya hocamızın ismi seninkiydi lakap takmıştık biz ona
ne taktığınızı tahmin edebiliyorum
Hayırlı olsun canım yuzukleriniz umarım bir ömür beraber mutlu olursunuz
ne taktığınızı tahmin edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?