354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

valla canım ne bileyim benim eşim normaldede çok ilgilidir orda dahada üzerime düşmeye başladı ama normaldede kim olursa olsun kırmamak için elinden geleni yapar hatta ben kızarım bu kadar tavizli olmasına huy meselesi sanırım bide senin eşin yeni gitti ortama biraz alşması durumukabullenmesi lazım bu arada benimde eşim 31 yaşında

selam milleettt, harika geçen bir günün ardından karşınızdayımm

sevgilim şu an çay hazırlıyor, ben de size bakayım dedimm, film izliycez birazdan

bugün o kadar spontane gelişti ki

sabah rapor almak için sağlık ocağına diye çıktık beraber, ordan kahvaltımızı yapıp eve döneriz diye düşünüyordum ben. ama kahvaltı bitiminde anlı bi kararla derince-harikalar sahiline gittik bi sürü foto çekindik orda, ordan geri dönelim derken gene ani bi kararla izmit'e geçiş yaptık, orda gezdik dolaştık.

ve hatta, bahsetmiştim ya kendi aramızda yüzük takmayı teklif etti diye, yüzüklerimizi aldıkkkk

çok güzel bi gündüüüü

askerini görme umudu olmayan sevgili yarenlerim için en içten bir şekilde diliyorum ki, umarım bi mucize gerçekleşir, bi fırsat çıkar ve görüşebilirsiniz...

Son düzenleme:
Senin adına sevindim ne güzel yaaa
O mucize bizim için hiç gerçekleşmeyecek

Canımmm canım canımm maşallah size maşallah
Ay nasıl sevindim sizin adınıza benn
ZHN Enişteme selamlar
Çok eğlenin çok sarılın

biz kendi aramızda takacağımız için gümüş ya da çelik alalım dedik, çelik kararma yapmıyormuş, o yüzden çelik aldık biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…