Ay milletin kocişleri pamuk gibi oluyor askerde, benimkinde bi tık yok.. ilk günler özledim demiştir bi tek.. alıştı mı naptıysa artık.. sesim bile titrese hiç aynı bişey yokmuş gibi devam ediyor konuşmaya. Sonra da kapatıyoruz zaten.. değişik bi süreçmiş cidden, ben daha yumuşar dedim aynı kaldı adam..demek yaş 30 olunca eğilmiyor bunlar.. :/
Naberrsiiniiz milleeet
Iyi iyi vakit geçirmekteyiz. Seen
Karagüle bakıyorum fragmanda özcan deniz gelecekti
Aaa geliyor demek sonunda ben bakamadım
Senin adına sevindim ne güzel yaaaselam milleettt, harika geçen bir günün ardından karşınızdayımm
sevgilim şu an çay hazırlıyor, ben de size bakayım dedimm, film izliycez birazdan
bugün o kadar spontane gelişti ki
sabah rapor almak için sağlık ocağına diye çıktık beraber, ordan kahvaltımızı yapıp eve döneriz diye düşünüyordum ben. ama kahvaltı bitiminde anlı bi kararla derince-harikalar sahiline gittikbi sürü foto çekindik orda, ordan geri dönelim derken gene ani bi kararla izmit'e geçiş yaptık, orda gezdik dolaştık.
ve hatta, bahsetmiştim ya kendi aramızda yüzük takmayı teklif etti diye, yüzüklerimizi aldıkkkk
çok güzel bi gündüüüü
askerini görme umudu olmayan sevgili yarenlerim için en içten bir şekilde diliyorum ki, umarım bi mucize gerçekleşir, bi fırsat çıkar ve görüşebilirsiniz...
selam milleettt, harika geçen bir günün ardından karşınızdayımm
sevgilim şu an çay hazırlıyor, ben de size bakayım dedimm, film izliycez birazdan
bugün o kadar spontane gelişti ki
sabah rapor almak için sağlık ocağına diye çıktık beraber, ordan kahvaltımızı yapıp eve döneriz diye düşünüyordum ben. ama kahvaltı bitiminde anlı bi kararla derince-harikalar sahiline gittikbi sürü foto çekindik orda, ordan geri dönelim derken gene ani bi kararla izmit'e geçiş yaptık, orda gezdik dolaştık.
ve hatta, bahsetmiştim ya kendi aramızda yüzük takmayı teklif etti diye, yüzüklerimizi aldıkkkk
çok güzel bi gündüüüü
askerini görme umudu olmayan sevgili yarenlerim için en içten bir şekilde diliyorum ki, umarım bi mucize gerçekleşir, bi fırsat çıkar ve görüşebilirsiniz...
Senin adına sevindim ne güzel yaaa
O mucize bizim için hiç gerçekleşmeyecek
Ahahahah çoooooooooooooook iyii ya
benimkine bundan yapalım dedim, bizim kültürümüze uyuyomu dedi banasinir şey
benim yerime siz yapın
Bizim kültürümüze çok mu uyuyor gibi görünüyor
Senin adına sevindim ne güzel yaaa
O mucize bizim için hiç gerçekleşmeyecek
Canımmm canım canımm maşallah size maşallah
Ay nasıl sevindim sizin adınıza benn
ZHN Enişteme selamlar
Çok eğlenin çok sarılın
teşekkür ederim kızlaaaar
yüzüklerimizin resmini atıyım mıııı
teşekkür ederim kızlaaaar
yüzüklerimizin resmini atıyım mıııı
Bende atiyim mibenDE atıyimmi
Benimki de antika yapmaz böyle şeylerpüfonumu demek istedim ben şimdi
bende atiyim mi :d
benimki de antika yapmaz böyle şeyler
benDE atıyimmi
Bende atiyim mi
Benimki de antika yapmaz böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?