• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

[video=dailymotion;xe5arm]http://www.dailymotion.com/video/xe5arm_o-ojeler-cikacak_fun?start=83[/video]
çirkine bakın hele bücür :D

Yazıcam zaten canım ama biz cok uzun süre ayri kaldik. Y.disinsaydim ben, okulum bitti geldim yine aile fln olayları kavuşmadik bi türlü.. yani ben kocamin görüşelim diye 15 dk da olsa görmek için havaalanina geldigini bilirim.. sanki görünce hasret artsa da huzur oluyo gibi gelirdi o zamanlar... ama bu başka.. şuan düşündükçe o iki gün ailesine aileme hiçbir yere gidesim gelmiio..paylaşmak istememe gibi garip bi histeyim.. benim kdr özleyebileceklerini hiç zannetmiyorum...çok değişik.. o yüzden de şimdiden kestiremiyorum :(
Bu arada benim eşim Karslı, bi git gör oraları derim bahar gibi :) ama işte şuan demesi kolay.. :/

canım şuan yazdıkların gitmeden önce düşündüklerimle kesinlikle aynı bende asla ve asla ne annesinin ne ablasının nede abisinin vs. ben kadar özlediğini düşündüğünü sanmıyorum. kolay olmucak canım bunu bil ama şölede bişey var benim görmediğim en fazla gün sayısı 4 altı senedir. oyüzden çok üzülüyorda olabilirim

Allah kolaylik versin canım.. benim de yds var ama uyku tutmuyor her geceki gibi.. sen de dua et ins tutturabileyim...

inşallah canım allah kolaylık versin

kızlar selammm nasılsınız ehliyet sınavı tırt sinirlerim tepemde başım çatlıyorrr direk yatıcam size bi merhaba diyeyim dedim görüşürüüzzz:16:

Ben bi trip atarım o on katını atar ta bıktım :19:
Burnundan getirmeye getircem arayacak nasılsa :20:

O bire bin trip atan bi tane de bende var. Zor oluyolar mübarek, analarının bir oğlu oluyolar herhalde.yani benimki öyle en azından :/ askerlik biraz yontar mı ki diye ümit ediyorum..

kızlar selammm nasılsınız ehliyet sınavı tırt sinirlerim tepemde başım çatlıyorrr direk yatıcam size bi merhaba diyeyim dedim görüşürüüzzz:16:

Hayirlisi olsun canım, benim yds de zor geldi bana, başım nasil ağrıdı...

Vaaayy ne güzel canım .Biz sadece 1,5 guncuk gorusebildik :(
Biliyosun aramiz bozuktu persembe 12 deydi otobusu gelme dedim .Otobusu gitmisti gun icerisinde aradi baya sora aksama dogru bida aradi konustu benimle uzun uzun gonlumu aldi sora otogara gitti aksam bilet bakti 7:30 otobusunde buldu beni aradi gel dersen gelicem gel de bana dedi :)) bende tamm dedim oyle sabah geldi iste ben isyerimdeydim ogleye kadr uyudu dinlendi bende ogleden sora izin aldim bulustuk.Birde dun bulustuk cok guzel gecti ve dün pırlantayla alyans aldı :)) cok mutluyum cok sükür.Ama bu sabah 10 da otobusu vardı gitti simdi yoldaa

senin adına çooooooooook sevindimmm :16:

hem barışmışsınız, hem yüzükler alınmış falan, ohhh maşallaaaah :16:

dolu dolu 3,5 gün geçirdik ama bana sorsan sanki 5 saniyede geçti gitti hepsi :50:

Rabbim kavustursun canim uzulmee.Benimkide sabah bindi simdi diyarbakirda.Sanki bir ruyaydi geldigi gitmesiyle uyandigimm :(

seni de allah kavuştursun canım :5:

evet, aynen dediğin gibi, rüya gibiydi...

ayrılık anı veda anı çok zordu.. ama yine de çok çok iyi geldi beraber geçirdiğimiz bu zaman dilimi..

şafağımız 108'e düşecekken, 112'ye çıkarttık ama, değdi :31:

seni de allah kavuştursun canım :5:

evet, aynen dediğin gibi, rüya gibiydi...

ayrılık anı veda anı çok zordu.. ama yine de çok çok iyi geldi beraber geçirdiğimiz bu zaman dilimi..

şafağımız 108'e düşecekken, 112'ye çıkarttık ama, değdi :31:
Amin canım aynen.Biz oyle uzun uzun vedaları sevmiyoruz cunku ben dayanamıyorum hatta uzuntuden baygınlık bile gećirebiliyorum normal sanki yrn goruscekmisiz gibi hadi gorusuruz diyerek ayrildik :)
Ama gercektwn zor neyseki az kaldi bRabbim nasip ederse 19 mayis gibi bida gelir sorada bitcek zaten

kızlar günaydın :) baya muhabbet etmişsiniz ama karıştırıyorum ben hep :)) selam olsun hepinize, güzel bir hafta olsun :54::54::54::54::54:

Back
X