- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
Bende küsüm o zaman konya ya da gelmiyor![]()
tamam o zaman küsüştük biz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baş Ağrısı çekiyorum ilaç aldım hafifledi biraz mesai bitimini bekliyorum sen ne yapıyorsun tatlım?iyiyim bebişim sen nslsın bakalım;??![]()
tamam o zaman küsüştük biz.nasıl alıcak gönlümüzü acep?
![]()
benimkide varben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım![]()
hıh siz bilirsinizhe adamları alıp kocaeline gelem evet![]()
Senin Kadar atarli olamam kikiki
Bana da yaz özelden![]()
ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım![]()
benimkide var
hıh siz bilirsiniz
yok sana özel mesaj falan![]()
Eşin olmadan niye zor ya izin vermez dimiabooowww noluyor laann küsen küsene inşallah ya konyayı görmeyi çok istiyorumda eşim olmadan biraz zor canııımm ama birgün gelirsem söz haber vericem![]()
anlasam bi neden küsüştünüz alıcam ben gönlünüzüdee![]()
yok sana özel mesaj falan![]()
Canım senin durumu biliyorum ben sen ayrılığa dayanamadığın için gitmiyorsun biz öyle ayrılık sahnesi yaşamıyoruz ben otogara falan gitmiyorum normal ayrılır gibi yarın tekrar görüşeceğiz gibi ayrılıyoruz o yüzden o kadar zor geçmedi bizim ayrılık sahnesi :) he evet üzülüyorsun ama o yaşadığım bir kaç gün değerdi çok özlemiştim
atarlı dedin banaNiyeymiskine o niye yokmuş ki ağlarım ama![]()
Baş Ağrısı çekiyorum ilaç aldım hafifledi biraz mesai bitimini bekliyorum sen ne yapıyorsun tatlım?HTML:![]()
Niyeymiskine o niye yokmuş ki ağlarım ama
Canim benim dün başladım hemen kita yazıp çizmeye notlar düşmeye çok zevkli![]()
ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım![]()
Süper kesinlikle canım eğlenceli oluyor :) kitabın tek sıkıntısı ilk sayfalarda biraz erotik kaçmış canım onu söylüyorum çünkü bi arkadaş verememişti ben mecburen verecektim okumak istiyordu kapıya kadar müzeye benimle geldi kapıda bekledi okuyup öyle geleceğim diye![]()
akayca biz tanıştık mı seninle? :26:
dizimi çarptımmm çok acıdı :85:
Canım senin durumu biliyorum ben sen ayrılığa dayanamadığın için gitmiyorsun biz öyle ayrılık sahnesi yaşamıyoruz ben otogara falan gitmiyorum normal ayrılır gibi yarın tekrar görüşeceğiz gibi ayrılıyoruz o yüzden o kadar zor geçmedi bizim ayrılık sahnesi :) he evet üzülüyorsun ama o yaşadığım bir kaç gün değerdi çok özlemiştim
Gamzeliye kız o zaman bana diilatarlı dedin bana![]()
hep o gamzeli yüzünden üstüme yapıştı atarlı lafı hıh![]()
6ya doğru ilk fırsatta :)) sağ ol canım benimgeçmiş olsun. iyiyim ben de canım. kaçta çıkacaksın? 6 mı? çok bişey kalmadı az daha sabret..
Süper kesinlikle canım eğlenceli oluyor :) kitabın tek sıkıntısı ilk sayfalarda biraz erotik kaçmış canım onu söylüyorum çünkü bi arkadaş verememişti ben mecburen verecektim okumak istiyordu kapıya kadar müzeye benimle geldi kapıda bekledi okuyup öyle geleceğim diye![]()