• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Açıkçası başlarda hep izin kullanmam diyordu eşim ama aöf te sınavları var onlar için kullanacak sanırım mecburen. Bakalım nasıl olacak yoksa ben ankaraya gelip uzun uzun izin kullansın istemiyorum. Gerçi bayram fln girecek araya gelmek ister mi bilmem :/

Hım anladım evlisiniz demek sizin için de zor hayırlısı Allah sabır versin hepimize :16:

SAĞOL CANIM :54:evet bu başarılarımla çok ünlüyümdür ben kendi burnuma yumruk atmışlığımda var :D

hahahah Allah seni napmasın ya çok güldüm :52::52: zor olsa gerek :27:

Hım anladım evlisiniz demek sizin için de zor hayırlısı Allah sabır versin hepimize :16:

Evet canım evliyim. Evet zor oluyor, annem evde yalnız kalmami istemiyor, bi annemde bi kvde.. eve bi eşya almaya uğruyorum herhalde..özlüyorum evimi de.. gitsem annem ya ben de gelcem diyo y da görümceni çağır diyo.. karışık yaa..annem gelse akşam mecbur geri dönüyoruz, yeğenime bakiyor çünkü... görümcem gelse iyiyiz ama bazen yalnız da kalmak istiyorum aslında.. amaaaan..karışık evli olunca...

evet canım. sadece geçen pazar gitmedim onu da kendisi istemedi zaten biraz da kendine vakit ayır dedi. kısmetse bu hafta gidiyorum yine :nazar::16:

Ne güzel maşallah :)

:D aslında çok kolay biraz sakar olmak kafi :D

Bende çok sakarım ama kendime yukruk atacak kadar değil sanırım :27: Ne zordur sakarlık ya cam bir şey satılan bir yere girdiğimde elimi kıpırdatmam robot gibiyim kıpırdatsam kırarım biliyorum :9:

Evet canım evliyim. Evet zor oluyor, annem evde yalnız kalmami istemiyor, bi annemde bi kvde.. eve bi eşya almaya uğruyorum herhalde..özlüyorum evimi de.. gitsem annem ya ben de gelcem diyo y da görümceni çağır diyo.. karışık yaa..annem gelse akşam mecbur geri dönüyoruz, yeğenime bakiyor çünkü... görümcem gelse iyiyiz ama bazen yalnız da kalmak istiyorum aslında.. amaaaan..karışık evli olunca...

Haklısın canım ama yinede şanslısın ailen var yanında evde durmak daha da hatırlatır sanırım ben gittiğimiz kafeye gidince bile kötü oluyorum :5:
Allah sabır versin geçiyor canım günler zor olsa da geçiyor onlar iyi olsunlar rahat olsunlar yeter ki...

Ne güzel maşallah :)

Bende çok sakarım ama kendime yukruk atacak kadar değil sanırım :27: Ne zordur sakarlık ya cam bir şey satılan bir yere girdiğimde elimi kıpırdatmam robot gibiyim kıpırdatsam kırarım biliyorum :9:

AYNEN :D bide ben toplayıP yerine koyuyorum, aşkım da sinirleniyo bana:27::P bi arada sürekli düşüyordum, dizim mosmor olmuştu :D geçmedi kaç ay boyunca :36:

Hayırlı Teskereler Kızlar Allah kavuştursun :16:

Canım nasılsın ne zamandır gelmiyordun Allah kavuştursun :16:

AYNEN :D bide ben toplayıP yerine koyuyorum, aşkım da sinirleniyo bana:27::P bi arada sürekli düşüyordum, dizim mosmor olmuştu :D geçmedi kaç ay boyunca :36:

ahahah aynen bende öyleyim geçen bakkalda sakız kutularını düşürdüm arkamdaki çocuğa atacaktım suçu olmadı çocuk daha uyanık çıktı :9: oturdum topladım ne yapayım:17: ay çok iyi anlıyorum seni bende ayağımı sürekli çarparım ağrısından çok kendime sinirleniyorum :9:

merhaba benide ekleyin,354. dönem bekleyenlerine :) Kastamonuda olup usta birliği İzmir foçada olan var mıdır? Beni bilgilendirir misiniz :)

ahahah aynen bende öyleyim geçen bakkalda sakız kutularını düşürdüm arkamdaki çocuğa atacaktım suçu olmadı çocuk daha uyanık çıktı :9: oturdum topladım ne yapayım:17: ay çok iyi anlıyorum seni bende ayağımı sürekli çarparım ağrısından çok kendime sinirleniyorum :9:

bi kaç kez başardım onu ben:27: iki üç tane düşüyorsa bozuntuya vermeden ortamı terkediyorum başkasının üstüne kalıyordur heralde :D Allah daha kötüsünden korusun ya dikkat etmek lazım çok :31: bi gün dizim yerine kafamı çarparım falan zaten hücre kıtlığı var beyinde iyice uçarım heralde :111:

Ya bu safak konusunda kafam karisti bizde hiç izin kullanmadk 2 gün yol izni vardı ona da aynı gün teslim olduğu için yani o 2 günü kullanmadigi için 2 gün daha düşücez dedi ona öyle demişler ben 101 diye sayıyorum o zaman 103 mü olacak ki

bi kaç kez başardım onu ben:27: iki üç tane düşüyorsa bozuntuya vermeden ortamı terkediyorum başkasının üstüne kalıyordur heralde :D Allah daha kötüsünden korusun ya dikkat etmek lazım çok :31: bi gün dizim yerine kafamı çarparım falan zaten hücre kıtlığı var beyinde iyice uçarım heralde :111:

haha est. canıııım ama dikkat etmek lazımm :31:

Ankara da hava alanında bi arkadaş gorusecekmis galiba bi ara okudum şimdi bulamadım hangi arkadaş yazmisti.acemilikten ustaya teslim olurken ankara gelip burdan uçakla gittiler bende o gün görüşmüştüm ama öyle çok vaktimiz yoktu sabah 7 de buraya geldi 11 buçukta uçak vardı bizde 11 çeyrege kadar degerlendirdik çok çabuk geçti vakit daha hasret gidermeden gitti ama çok güzel bi duygu kesinlikle gidin :)

Back
X