• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım :50:

Canım senin durumu biliyorum ben sen ayrılığa dayanamadığın için gitmiyorsun biz öyle ayrılık sahnesi yaşamıyoruz ben otogara falan gitmiyorum normal ayrılır gibi yarın tekrar görüşeceğiz gibi ayrılıyoruz o yüzden o kadar zor geçmedi bizim ayrılık sahnesi :) he evet üzülüyorsun ama o yaşadığım bir kaç gün değerdi çok özlemiştim:17:

abooowww noluyor laann küsen küsene inşallah ya konyayı görmeyi çok istiyorumda eşim olmadan biraz zor canııımm ama birgün gelirsem söz haber vericem :34:
Eşin olmadan niye zor ya izin vermez dimi:19: birlikte gelin o zamasa mutlaka bekliyorum :39:

yok sana özel mesaj falan :63:

Niyeymiskine o niye yokmuş ki ağlarım ama:14:

Canım senin durumu biliyorum ben sen ayrılığa dayanamadığın için gitmiyorsun biz öyle ayrılık sahnesi yaşamıyoruz ben otogara falan gitmiyorum normal ayrılır gibi yarın tekrar görüşeceğiz gibi ayrılıyoruz o yüzden o kadar zor geçmedi bizim ayrılık sahnesi :) he evet üzülüyorsun ama o yaşadığım bir kaç gün değerdi çok özlemiştim:17:

Canim benim dün başladım hemen kita yazıp çizmeye notlar düşmeye çok zevkli:16:

Niyeymiskine o niye yokmuş ki ağlarım ama:14:

Canim benim dün başladım hemen kita yazıp çizmeye notlar düşmeye çok zevkli:16:

Süper kesinlikle canım eğlenceli oluyor :) kitabın tek sıkıntısı ilk sayfalarda biraz erotik kaçmış canım onu söylüyorum çünkü bi arkadaş verememişti ben mecburen verecektim okumak istiyordu kapıya kadar müzeye benimle geldi kapıda bekledi okuyup öyle geleceğim diye :9:

Süper kesinlikle canım eğlenceli oluyor :) kitabın tek sıkıntısı ilk sayfalarda biraz erotik kaçmış canım onu söylüyorum çünkü bi arkadaş verememişti ben mecburen verecektim okumak istiyordu kapıya kadar müzeye benimle geldi kapıda bekledi okuyup öyle geleceğim diye :9:

akayca biz tanıştık mı seninle? :26:

akayca biz tanıştık mı seninle? :26:

Canım ben vınn kullanıyorum son günlerde paketimin azlığından çok katılamadım aranıza ama yenilendi aranızdayım :) tanışmadık tanışalım hemen :) 21 yaşındayım erkek arkadaşımı askere gönderdim Tekirdağ'da asker ben Kocaelideyim :)

iştee canım yarın görüşürüüzz diye bişey sözkonusu olamazkiii uff neyse yapıcak bişey yok:50:

atarlı dedin bana :14::14:
hep o gamzeli yüzünden üstüme yapıştı atarlı lafı hıh:63:
Gamzeliye kız o zaman bana diil :63:
Dimem bir daha söss:17:

geçmiş olsun. iyiyim ben de canım. kaçta çıkacaksın? 6 mı? çok bişey kalmadı az daha sabret..
6ya doğru ilk fırsatta :)) sağ ol canım benim ;)

:17: bende vericem doğum günün de inşallah zaten istanbulda müzeyede birlikte gider belki sonra:16:
Bilet yerine mi geçiyor kitap

Back
X