• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ya bu safak konusunda kafam karisti bizde hiç izin kullanmadk 2 gün yol izni vardı ona da aynı gün teslim olduğu için yani o 2 günü kullanmadigi için 2 gün daha düşücez dedi ona öyle demişler ben 101 diye sayıyorum o zaman 103 mü olacak ki

http://safak.hesaplama.net/ buradan hesaplat canım

Evet canım evliyim. Evet zor oluyor, annem evde yalnız kalmami istemiyor, bi annemde bi kvde.. eve bi eşya almaya uğruyorum herhalde..özlüyorum evimi de.. gitsem annem ya ben de gelcem diyo y da görümceni çağır diyo.. karışık yaa..annem gelse akşam mecbur geri dönüyoruz, yeğenime bakiyor çünkü... görümcem gelse iyiyiz ama bazen yalnız da kalmak istiyorum aslında.. amaaaan..karışık evli olunca...

Haklısın canım ama yinede şanslısın ailen var yanında evde durmak daha da hatırlatır sanırım ben gittiğimiz kafeye gidince bile kötü oluyorum :5:
Allah sabır versin geçiyor canım günler zor olsa da geçiyor onlar iyi olsunlar rahat olsunlar yeter ki...

bizimki burada tek yaşıyordu. ailesi Kayseri'de. geçen gün görümcem nişanlıma geldiklerinde çekindikleri bi resmi attı. masada yemek yerlerken çekmiş. evin saati, halı, ortadaki masa, koltuk.. hüngür hüngür ağladım bende :(( çünkü askere gidince eşyaları sattı evi dağıttı :(( halbuki ne güzel anılarımız vardı görünce kötü hissettim :14::14::14::14::14:

Haklısın canım ama yinede şanslısın ailen var yanında evde durmak daha da hatırlatır sanırım ben gittiğimiz kafeye gidince bile kötü oluyorum :5:
Allah sabır versin geçiyor canım günler zor olsa da geçiyor onlar iyi olsunlar rahat olsunlar yeter ki...

Evet canim eve geleceğini düşündükçe heyecanlanıyorum :) ama tabii kv sürekli arayip napiyosunuz geliyo musunuz der diye de simdiden sinir oluyorum :)

Hayırlı Teskereler Kızlar Allah kavuştursun :16:

Canım nasılsın ne zamandır gelmiyordun Allah kavuştursun :16:

Caniim merhaba! Evet işten çıkarıldım ben öyle olunca nete cok sık giremez oldum.. kocam askere gidince onun tlfnu aldim yukledim kk uygulama.. öyle giriyorum ii oldu kızlarla gün sayıyoruz işte...
Sen nasılsın iyi misin?

Ankara da hava alanında bi arkadaş gorusecekmis galiba bi ara okudum şimdi bulamadım hangi arkadaş yazmisti.acemilikten ustaya teslim olurken ankara gelip burdan uçakla gittiler bende o gün görüşmüştüm ama öyle çok vaktimiz yoktu sabah 7 de buraya geldi 11 buçukta uçak vardı bizde 11 çeyrege kadar degerlendirdik çok çabuk geçti vakit daha hasret gidermeden gitti ama çok güzel bi duygu kesinlikle gidin :)
O arkadaş erees :)
merhaba benide ekleyin,354. dönem bekleyenlerine :) Kastamonuda olup usta birliği İzmir foçada olan var mıdır? Beni bilgilendirir misiniz :)
Merhaba :3: lili-vanili vardı yedek subaydı yareni :31:
Hayırlı Teskereler Kızlar Allah kavuştursun :16:

Canım nasılsın ne zamandır gelmiyordun Allah kavuştursun :16:

Aminn sağolun sizidee :72:

Evet canim eve geleceğini düşündükçe heyecanlanıyorum :) ama tabii kv sürekli arayip napiyosunuz geliyo musunuz der diye de simdiden sinir oluyorum :)
?

Ah şu KVdeler :) inşallah anlayışlı olurlar rahat bırakırlar sizi :) bizim bi tanıdık eşi izmirde askerlik yapıyordu çıkış günü için tatil ayarlamıştı kendide gitmişti 1 hafta tatil yapıp öyle geldiler çok mantıklı gelmişti :)

bizimki burada tek yaşıyordu. ailesi Kayseri'de. geçen gün görümcem nişanlıma geldiklerinde çekindikleri bi resmi attı. masada yemek yerlerken çekmiş. evin saati, halı, ortadaki masa, koltuk.. hüngür hüngür ağladım bende :(( çünkü askere gidince eşyaları sattı evi dağıttı :(( halbuki ne güzel anılarımız vardı görünce kötü hissettim :14::14::14::14::14:

Kendi evinizi dizersiniz birlikte aşkla üzme kendini canım:31:

Ah şu KVdeler :) inşallah anlayışlı olurlar rahat bırakırlar sizi :) bizim bi tanıdık eşi izmirde askerlik yapıyordu çıkış günü için tatil ayarlamıştı kendide gitmişti 1 hafta tatil yapıp öyle geldiler çok mantıklı gelmişti :)

Kendi evinizi dizersiniz birlikte aşkla üzme kendini canım:31:

inşallah canım aminnnn :nazar:

özel mevzular yavrum:1: :30::30::30:

Sağol canım amin ;)

Senin Kadar atarli olamam kikiki:24:

Naber angarali hemsom :)

Ne anladın ki:37:

Bana da yaz özelden:1:
Yazmicaaam iste ben anlayacagimi anladim :D
ben hiiçç izin kullanmadan hiiçç gitmeden bitirceklerdenim bide erees var sanırım :50:
Sehirdas kaderdas...
sen kimlerle görüşeceksin bakem bizsiz hı? :19: :D :D
Benle gardaaaaaş sorun mu var :D
hayy allah sizi emiii :1: eee napak eskişehirdeyiz ikimizde erees le gitmeyekmi beraber yaniiii başkasıylanda görüşmicezzz bee askerlerimizi alıp doğruuu eskişehiree :21: tabi benim bide ankara havalimanında halay çekmek gibi bi planım var :52: :52: :52:
Gorustugumuzde bana ogret halayi bende cekeyim :D
Ankara da hava alanında bi arkadaş gorusecekmis galiba bi ara okudum şimdi bulamadım hangi arkadaş yazmisti.acemilikten ustaya teslim olurken ankara gelip burdan uçakla gittiler bende o gün görüşmüştüm ama öyle çok vaktimiz yoktu sabah 7 de buraya geldi 11 buçukta uçak vardı bizde 11 çeyrege kadar degerlendirdik çok çabuk geçti vakit daha hasret gidermeden gitti ama çok güzel bi duygu kesinlikle gidin :)

Ben yaptim bunuuu 15martta :)

Benimki pek değildir. Daha kocam gitmeden sürekli çağırıyordu gelsenize özlüyorum zaten gideceksin diye. Kocam arkadaşlarıyla görüşünce bile trip atmıştı onlar mı önemli biz mi diye :/ zaten törene beraber gitcez, aksam onlara mi gideriz dönüşte bilmiyorum. Bi ctesi kalıyo onda da kesin arar napiyosunuz nerdesiniz diye.. haatta cuma ayrılırken başlar o yarın gelceksiniz demi demeye.. görün bak sinir olurum.. benimki de gider yani evimde durayim demez.. aman şimdiden düşünüyorum işte.. gelip gider gitti diye sıkılırım yine..

Benimki pek değildir. Daha kocam gitmeden sürekli çağırıyordu gelsenize özlüyorum zaten gideceksin diye. Kocam arkadaşlarıyla görüşünce bile trip atmıştı onlar mı önemli biz mi diye :/ zaten törene beraber gitcez, aksam onlara mi gideriz dönüşte bilmiyorum. Bi ctesi kalıyo onda da kesin arar napiyosunuz nerdesiniz diye.. haatta cuma ayrılırken başlar o yarın gelceksiniz demi demeye.. görün bak sinir olurum.. benimki de gider yani evimde durayim demez.. aman şimdiden düşünüyorum işte.. gelip gider gitti diye sıkılırım yine..

Ahh ahh biz evli değiliz askerim izne geldiğinde annesi trip yapmıştı hiç evde durmadın diye :) Normal sanırım yapıyorlar yanı kvdeler bunu sıkma şimdiden bu konularla canını bi gelsinde eşin valla canım sarılıyorsun bu bile yetermiş diyorsun evinizde kalırsınız canım ne münasebet sen yolda söylene söylene git en sevdiği yemekleri hazırladım evi şöyle yaptım böyle yaptım falan diye anlasın eve gideceğinizi :) Herkesin evi kendine insan evini özlüyor canım hiç anlayış yok yaşlı insanlarda :31:

Ben yaptim bunuuu 15martta :)[/QUOTE]
Bende 17 martta :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düşüncesizce yazılar ....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada amma çok çeneniz düşmüş beee, oku oku bitmedi sayfalaaar :27::27::27: :52:

sana tamamen katılıyorummm :21: gece otobüsü olduğu için, evin önünden taksiye bndirdim ben sadece, askere gitmeden önce de her haftasonu burhaniyeden geliyordu, her pazar gecesi ben yine taksiyle otogara gönderiyordum onu. sanki öyle gibi geldi gene uğurlarken, sanki bi sonraki cuma gene gelecekmiş gibi :31: öyle kötü olmadım pek yani :31: hatta aksine, geçirdiğimiz o 4 gün herşeye bedeldi :31:

Kesinlikle canım aynı duyguları paylaşıyoruz :16:

Son düzenleme:
Back
X